/

Vores historie

MIND CPH som psykologhus startede i hjertet af København. Deraf vores navn. Visionen var at bringe effektiv hjælp til mentale tilstande ud af skyggen af tabuer og fordomme. Vi ville skabe et sted, hvor grundlaget for vores indsatser er baseret på moderne psykologi og behandlingsmetoder i top kvalitet. Hos MIND CPH kan du altid være sikker på at få den bedst mulige hjælp til dine udfordringer og blive mødt ligeværdigt med samme service og mindset, uanset hvor i verden du møder os. 

MIND CPH er skabt til at hjælpe mennesker med at leve deres bedst mulige liv.

MIND CPH er en formålsdrevet virksomhed, og vores berettigelse i verden handler om den værdi, vi kan skabe, i form af at udbrede viden om en psykologi, der passer til mennesker i vores tidsalder samt at være de bedste til at praktisere den.

Vores base er i Bredgade, men takket være bl.a. online muligheder, hjælper vi i dag ikke kun mennesker i København, men i hele danmark og hele verden.

Erla Heinesen Højsted

Kvinden bag MIND CPH er Erla Heinesen Højsted. Med klinikken i Bredgade har hun udlevet visionen om at skabe et sted, hvor du kan være sikker på kvaliteten af den psykologiske behandling.

Jeg har altid haft en interesse for psykologi, men har samtidig haft svært ved at forene mig med den klassiske psykologiske litteratur og de eksisterende behandlingsmetoder. 

Da jeg opdagede, at der fandtes en velunderbygget psykologisk metode i særklasse, der tiltalte til mig på en umiddelbar måde, kunne jeg ikke lade den gå din og min næse forbi. 

Jeg genvandt begejstringen for min profession og begyndte at studere og praktisere metakognitiv terapi, hvor professor Dr. Adrian Wells så grundigt og indlysende beskriver hovedproblemet ved psykisk lidelse og behandlingen af det.

Og jeg tænkte; når man så præcis kender og forstår årsagerne til psykisk mistrivsel og ved hvordan man kan behandle det, så må der også være en opskrift for psykisk trivsel, som moderne mennesker kan få glæde af.

Det er denne opskrift, som MIND CPH er funderet på.

Vores metode og vores profession er også vores livsfilosofi


Når vi hjælper dig, hjælper vi dig ud fra en psykologisk viden og erfaring, som vi også selv lever efter.

Vi har ikke en værktøjskasse, som vi henter frem mens vi arbejder og pakker i skuffen når vi går hjem. I stedet er vores måde at arbejde på integreret i vores måde at leve på. 

Det er blevet en filosofi. En livsfilosofi som vi lever efter, både når vi laver fagligt arbejde, er sammen med vores nære og kære eller gør ting for os selv. 

MIND CPH

Med etableringen af psykologhuset MIND CPH vil vi vise dig, hvordan du gennem en større bevidsthed om egne tanker og følelser, øget aktiv deltagelse og tilstedeværelse, større fokus på mental føde og eget ansvar - samt simple de-stress teknikker, kan skabe det bedste liv for dig selv og dem du holder af.

Vi vil også vise dig, at hvis du er fanget i psykisk mistrivsel, så findes der effektiv behandling for både lette og svære psykiske lidelser.

Ingen er tjent med ikke at få den bedste behandling. Ingen er tjent med ikke at have muligheden for at leve det bedst mulige liv.
Kontakt os og hør mere
  • Det kan være en sårbar situation at have brug for hjælp. Det man har brug for er at blive mødt af et venligt menneske, der kan sit kram og som genuint er interesseret i at hjælpe. 

    Erla Heinesen Højsted, founder MIND PH
  • Det er fuldt ud muligt at leve et liv med stort ansvar og meget på tallerkenen uden at gå på kompromis med det mentale helbred.

    Erla Heinesen Højsted, founder MIND CPH
  • Terapi er ikke blot en samtale. Terapi er et håndværk, der kræver erfaring, fordybelse og uddannelse at mestre. 

    Erla Heinesen Højsted, founder MIND CPH

Mød psykologerne i MIND CPH

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er der når du har brug for det. Vi svarer dine opkald og beskeder på alle hverdage mellem 8.30-16.00. Vi har korte ventetider og vi er altid klar til at vejlede dig. 
Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down