/

Vores historie

MINDCPH blev til i vores stræben efter at tilbyde den allerbedste psykologhjælp og viden, forankret i evidens og terapeutisk træning. Vores rejse begyndte med en vision og har udviklet sig til at sætte en standard for kvalitet og effektivitet inden for psykologisk praksis, som vi er meget stolte af.

Da MINDCPH så dagens lys i april 2016, var vores ambition langt større end blot at etablere endnu en psykologklinik. Vi ville skabe et indbydende rum, hvor du kan være sikker på at få den bedste psykologhjælp med en sammenhængende og gennemsigtig tilgang og høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Men vi ønskede også at gå skridtet videre. Vi ønskede at skabe mere end bare et sted at søge hjælp for enkeltstående udfordringer. Vi ønskede at skabe et sted, hvor man kommer når man vil gøre det bedste med det liv man har. Vi ønskede at skabe et sted, der reelt kunne transformere liv.

Vores ambition er fortsat at udbrede viden om psykologi, der er relevant for mennesker i et moderne samfund, samtidig med at vi er førende inden for terapeutisk behandling og personlig udvikling.

Vores base er i Bredgade i København, men takket være bl.a. online muligheder, hjælper vi i dag mennesker i hele danmark og hele verden.

Erla Heinesen Højsted

Mit navn er Erla Heinesen Højsted og med MIND CPH har jeg udlevet visionen om at skabe et sted, hvor du kan være sikker på kvaliteten af den psykologiske behandling og altid blive mødt ligeværdigt og respektfuldt.

Min interesse for psykologi og mennesker har altid været en drivkraft i mit liv. Jeg vidste tidligt, at jeg skulle at arbejde menneskers udvikling og trivsel, men jeg følte mig ikke helt hjemme i den traditionelle tilgang. Der var sågar en periode i min tidligere karriere, hvor jeg var ved at opgive min profession og forlade faget. Det var først, da jeg stødte på metakognitiv terapi, at det hele faldt på plads. Denne tilgang talte til mig på en måde, som ingen andre metoder havde gjort før.

Med MIND CPH fandt jeg en måde at forene min passion for psykologi med en terapeutisk tilgang, jeg virkelig kunne stå inde for. Jeg så muligheden for at vise mennesker, at det er fuldt ud muligt at leve et liv med stort ansvar og meget på tallerkenen uden at gå på kompromis med det mentale helbred.

Jeg begyndte at studere og praktisere metakognitiv terapi og uddannede mig ved MCT Institute ™, hvor jeg blev inspireret af professor Dr. Adrian Wells' dybdegående indsigt. Jeg indså, at hvis vi virkelig forstår årsagerne til psykisk mistrivsel, så må der også være en opskrift på psykisk trivsel. Og det er denne opskrift, som jeg og mine kolleger her hos MIND CPH er dedikerede til at dele med vores klienter.

Jeg er taknemmelig for ikke længere at være alene på denne rejse. Sammen med nogle af landets dygtigste metakognitive psykologer deler vi ambitionen om at hjælpe mennesker med at leve deres bedste liv. Og jeg er overbevist om, at sammen kan vi nå langt.

Vores metode og vores profession er også vores livsfilosofi


Når vi hjælper dig, hjælper vi dig ud fra en psykologisk viden og erfaring, som vi også selv lever efter.

Vi har ikke en værktøjskasse, som vi henter frem, mens vi arbejder og pakker i skuffen, når vi går hjem. I stedet er vores måde at arbejde på integreret i vores måde at leve på. 

Det er blevet en filosofi. En livsfilosofi som vi lever efter, både når vi laver fagligt arbejde, er sammen med vores nære og kære eller gør ting for os selv. 

MIND CPH

Med etableringen af psykologhuset MIND CPH vil vi vise verden, hvordan vi gennem større bevidsthed om egne tanker og følelser, øget aktiv deltagelse og tilstedeværelse, større fokus på mental føde og eget ansvar - samt simple de-stress teknikker, kan skabe det bedste liv for os selv og dem vi holder af.

Vi vil også vise, at hvis du er fanget i psykisk mistrivsel, så findes der effektiv behandling for både lette og svære psykiske lidelser.

Ingen er tjent med ikke at få den bedste behandling. Ingen er tjent med ikke at have muligheden for at leve det bedst mulige liv.
Kontakt os og hør mere
 • Det kan være en sårbar situation at have brug for hjælp. Det man har brug for er at blive mødt af et venligt menneske, der kan sit kram og som genuint er interesseret i at hjælpe. 

  Erla Heinesen Højsted, founder MIND PH
 • “Terapi handler ikke kun om, at løse et her-og-nu problem, men også om at blive bedre rustet til at løse fremtidens problemer. Så du kan stå stærkere i dig selv.”

  Michael Baastrup Portz, psykolog MINDCPH
 • Jeg har været med hos MIND CPH siden starten og det er med tiden blevet en del af mit professionelle dna. At få lov til på daglig vis, at hjælpe mennesker til forandring og et bedre liv, med mere frihed og lethed, er en gave. Som jeg samtidig får lov at dele med professionelle og dygtige kollegaer

  Michael Baastrup Portz, psykolog MINDCPH
 • "Vores forståelse af terapien som noget fortidsfokuseret skal ændres. Vi kigger på dit problem, og hvad du her og nu kan gøre for at bryde mønstrene, der fastholder det."

  Kathrine Banke, psykolog MIND CPH
 • "Du går ikke kun herfra uden det problem, du kom med. Men med en helt ny måde at forholde dig til svære følelser, tanker og udfordringer i livet."

  Kathrine Banke, psykolog MIND CPH

Mød psykologerne i MIND CPH

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er der når du har brug for det. Vi svarer dine opkald og beskeder på alle hverdage mellem 8.30-16.00. Vi har korte ventetider og vi er altid klar til at vejlede dig. 
Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down