/

Virksomhedsaftale

Få hurtig og effektiv hjælp til ledere og medarbejdere med en virksomhedsaftale om psykologhjælp 

En virksomhedsaftale om psykologhjælp er jeres garanti for hurtig og effektiv hjælp, når der opstår behov for at forbedre jeres medarbejderes eller lederes mentale sundhed og præstation. Uanset årsagen til mistrivslen, står I som virksomhed med udfordringen. Så hvorfor ikke tage ansvar for en hurtig, effektiv og skånsom løsning?

Gennem en virksomhedsaftale med MIND CPH får I løst aktuelle udfordringer med jeres medarbejdere og lederes trivsel og præstation. I får individuelt tilpassede løsninger, hvad end det gælder behandling, forebyggelse, kompetenceudvikling eller personlig udvikling.

6 grunde til, at det er en “no brainer” at lave en virksomhedsaftale med os.

Den er gratis og uden binding. I betaler kun for de timer, I bruger.
I er sikret hurtig hjælp med kort og enkel visitationsproces.
Den hurtige indsats og behandlingens effektivitet gør, at sygemeldinger ofte kan undgås eller forkortes væsentligt.
Jeres medarbejdere slipper for en lang og vanskelig søgning efter hjælp.

Som virksomhed ved I, hvilken hjælp jeres medarbejdere får, og I ved, at den virker.

I tager ansvaret for jeres medarbejderes mentale sundhed. For I ved, at det er essentielt for, at I som virksomhed når jeres strategiske og økonomiske målsætninger.
  • Det skaber tryghed for både virksomheden og den enkelte medarbejder at vide, at deres faglighed er høj, og at vi ved hvem vi skal række ud til, når en af vores medarbejdere har brug for støtte.

    Virksomhedsaftalen fungerer for os, fordi den støtter op om vores personalepleje, og vi tror på, at det er med til at holde fraværet på arbejdspladsen nede.

    Allan Døcker Christensen
    HR konsulent, HK Hovedstaden

1:1 terapi

Når der er behov for individuel hjælp til en eller flere medarbejdere, kan I ringe og få vejledning samt igangsætte den rette hjælp.

Ledersupervision

Når der er behov for støtte til en af jeres ledere kan vi tilbyde ledersupervision i enkelte sessioner eller som led i et udviklingsforløb.

Kurser & workshops

Ønsker I at igangsætte en forandring, der vedrører en gruppe af medarbejdere kan vi tilbyde forskellige kurser & workshops.

Hos MIND CPH får I: 


Kvalificeret hjælp: Vi har erfaring inden for både erhvervspsykologi og klinisk psykologi, og er specialiserede i forebyggelse og behandling af bl.a. stress, angst og depression.

Service og tilgængelighed: Vi har telefontid mandag til fredag fra kl. 8.30-16.00, og vi kan sikre hjælp indenfor tre hverdage.

Match: Vi sørger for at matche jeres specifikke behov med den eller de helt rigtige psykologer.

Gennemsigtighed: Vi er specialiserede i metakognitiv terapi, som er en evidensbaseret metode, der er redskabsbaseret og løsningsfokuseret. I ved derfor på forhånd, hvilken metode og filosofi I køber – og vigtigst: at det virker.

Hvordan adskiller det sig fra en sundhedsforsikring? 

Gennem en sundhedsforsikring kan medarbejderne ofte helt eller delvist få tilskud hos psykologerne i MIND CPH, da flere og flere sundhedsforsikringer tilbyder mulighed for frit at vælge psykolog.

I visse tilfælde stiller sundhedsforsikringen dog krav om, at der skal være påvist en arbejdsskade, før de vil stille en psykolog til rådighed. De dækker derved ikke, hvis mistrivslen skyldes private forhold. Derfor er en virksomhedsaftale en måde at sikre, at din medarbejder får den rette hjælp, når mistrivslen får indvirkning på medarbejderens performance - uanset om mistrivsel er arbejdsrelateret eller vedrører private forhold. For i sidste ende står I med problemet uanset årsagen til det.

Mød psykologerne i MIND CPH

Du kan ringe, skrive, booke

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende 
– i vores åbningstid mandag til fredag fra klokken 8.30-16.00
Skriv til os hello@mindcph.dk. Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
If you prefer therapy in English, do not hesitate to contact us, we have good experience in metacognitive therapy in English. You can read more here.
Kontakt os

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down