Maria Mølskov Rasmussen

Maria Mølskov Rasmussen

Kandidatstuderende og terapeut hos MIND CPH

Er du studerende, pensionist, på kontanthjælp eller på anden måde hårdt stillet økonomisk og vil du gerne have psykologhjælp til dine angstproblematikker på en effektiv og økonomisk måde? Så kan vi muligvis hjælpe dig.

I efteråret 2017 har Maria været psykologpraktikant hos MIND CPH. Hun fortsætter som terapeut i mens hun færdiggør sit speciale, og hun kan tilbyde terapiforløb til en reduceret pris. Maria kan tilbyde metakognitiv terapi mod angstproblematikker, og hun vil ligeledes hjælpe til med afholdelse af gruppeforløb. Maria er på sit sidste år af psykologstudiet og skal skrive speciale til foråret.

Maria har tidligere været frivillig i Kræftens Bekæmpelse og på Børne- og ungdomspsykiatrisk center.

Privat bor Maria med sin kæreste og holder af at rejse og bruge tid med venner og familie.

Prisen for en session er 500,- kr., og terapien foregår fortrinsvis tirsdage.

Er du interesseret i et terapiforløb hos Maria kan du kontakte os på: maria@mindcph.dk eller 31 11 13 15.

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid klienten først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening. Her  kan du læse mere om MIND CPHs psykologer.

Vores psykologer tager altid afsæt i din unikke situation

Alle mennesker kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Alle mennesker kan leve et liv med modgang uden at bukke under for det. Vi lærer dig at forandre dine uhensigstmæssige tankemønstre og strategier, sådan at svære tanker, følelser og oplevelser ikke længere kan vælte dig af pinden.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Må vi være i din indbakke?

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk