Individuel terapi

Vi tilbyder dig et skræddersyet individuelt terapiforløb hos universitetsuddannede psykologer, som er specialiseret i metakognitiv terapi.

Hos MIND CPH er du i centrum, og vores terapi er tilrettelagt efter dine behov og udfordringer. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer, du føler dig tilpas i, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej.

Vi har ikke ventetid og kan som regel tilbyde dig en tid indenfor en uge – og ofte hurtigere.

 

Metakognitiv individuel terapi

Metakognitiv terapi er en nyere terapiretning med en veldokumenteret effekt, der egner sig særdeles til at arbejde med langt de fleste psykiske problemstillinger.

Metakognitiv terapi fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Vi går ikke op i problemerkendelse og fejlfinding, og vi går ikke tilbage i barndommen og fortiden og ’bearbejder’ den, som man gør i mange andre terapiformer.

Målet med metakognitiv terapi er at udvikle en mental fleksibilitet, hvor du oplever at få kontrol over dine tankeprocesser igen. Når du føler dig tryg og får tillid til dine egne mentale processer, vil symptomer på psykisk lidelse forsvinde.

Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi har specialiseret os indenfor områderne stress, angst og depression samt emner som lavt selvværd, jalousi og parforholdsproblemer.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 og høre mere om MIND CPHs individuelle forløb og om hvorvidt vi vil kunne hjælpe dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores Psykologer

MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og anvender metakognitiv terapi.

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk