Parterapi København 

Parterapi hos MIND CPH er tilrettelagt  specifikt efter jeres behov og  jeres problemer. MIND CPHs rutinerede psykologer tilrettelægger forløbet og skaber gode og trygge rammer,  så I bedst muligt kan blive hjulpet på vej. Terapien foregår i hjertet af København i dejlige lyse lokaler kun få minutters gang fra Kgs. Nytorv.

 

At vælge hinanden igen

Når man vælger at gå i parterapi, er det fordi, man gerne vil arbejde på at styrke sit forhold. Der kan være mange forskellige grunde til, at par søger parterapi.

Måske I hver især synes, at der er brug for forandringer, eller måske I “bare” ønsker at blive bedre til at kommunikere og gøre mere af det sammen, som fungerer godt for jer. Måske der har været tillidsbrud i form af utroskab eller andre svigt, som I gerne vil have hjælp til at komme over. Måske oplever I, at I er kørt fast i en bestemt måde at tale hårdt til hinanden på, som I gerne vil ændre. Måske har I ikke et specifikt problem, men en følelse af jeres parforhold kunne være meget bedre end det er.

Uanset hvad der gælder for jer, vil MIND CPHs psykologer kunne sætte nogle gode trygge rammer til at hjælpe jer på vej mod jeres mål. For mange par, der søger hjælp, gælder, at de er havnet i nogle fastlåste måder at tænke og handle på, som kan være svære at træde ud af, og som kan stå i vejen for det parforhold, man ønsker med hinanden.

Målet med et metakognitivt terapiforløb er ikke, at I aldrig har skænderier, frustrationer eller misforståelser. Disse er en normal del af et sundt parforhold. Men de kan komme til at fylde langt mindre end de gør nu. Målet med parterapi er at hjælpe jer fri af fastlåste vanemæssige måder at tænke og reagere på, og hjælpe jer til at skabe (eller genskabe) det parforhold, I ønsker med hinanden. Og netop det, er metakognitiv terapi særligt velegnet til.

 

Metakognitiv parterapi

Metakognitiv terapi fokuserer på konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Terapien er ikke rettet imod fejlfinding og at gå i dybden med ”fejl og mangler”. I stedet er vores fokus på jeres her-og-nu situation (og ikke i fortiden og barndommen), og at hjælpe jer lige der, hvor I er nu med det, som I gerne vil opnå.

Parterapi hos MIND CPH giver jer redskaber til:

  • At få et bedre samarbejde om de ting, som er værdifulde for jer.
  • At skabe en bedre kommunikation.
  • At skabe forståelse for hinanden og opbygge respekt og anerkendelse.
  • At håndtere konflikter med hinanden (og med eventuelle børn), så I ikke blot tænker og reagerer automatisk i en situation, men istedet kan foretage konstruktive handlinger.

Det kan være svært at tage det første skridt og tage kontakt til en psykolog, og det kan være svært at søge hjælp som par. Vores psykologer Ida og Michael har begge rigtig god erfaring med metakognitiv parterapi, og det er muligt at booke parsessioner hos hver af dem her.

I er meget velkomne til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om mulighederne for parterapi. I kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er ganske uforpligtende.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores Psykologer

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

I er velkomne til at kontakte os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk, og høre mere om, hvad vi kan gøre for jer. Det er gratis og uforpligtende.

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager altid afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk