Online metakognitiv terapi og coaching

Online terapi er en effektiv terapiform for dig, der ikke har mulighed for at møde op på vores klinik eller blot foretrækker at sidde derhjemme i dine egne private omgivelser uden at skulle spekulere på transporttid eller parkeringsplads.

Sessionerne foregår på samme måde, som hvis du sad overfor din psykolog i klinikken, og det er muligt at gennemføre de samme øvelser, ligesom at du bliver udrustet med de samme redskaber, som du ville i en fysisk session med din psykolog.

Sessionerne foregår som video-konferencer, hvor du kan se din psykolog, og din psykolog kan se dig. Du kan både bruge din computer, pc, tablet eller smartphone til at tilgå sessioner, via apparatets browser. Vi har erfaret at Safari web-browseren ofte ikke fungerer så godt og vi anbefaler dig at bruge fx chrome eller firefox i stedet.

Inden jeres session vil din psykolog sende dig et link på mail til jeres møde på den online platform whereby.com. Mødet vil foregå på en sikker og beskyttet side, hvor du ikke skal afgive nogle informationer eller logge ind – du skal blot klikke på linket i den mail, din psykolog har sendt dig, og så vil psykologen kunne se at du har anmodet om at deltage i video-mødet. Psykologen godkender din anmodning, og sessionen kan gå i gang.

Den platform, vi benytter os af, hverken indsamler, gemmer eller videreformidler data, og kommunikationen (dvs. video og lyd) er kun syneligt for dem, der er i rummet. Videokonferencerummet er privat, og det er kun dig og psykologen der har adgang til det. Ligeledes er det altid psykologen der ’ejer’ rummet – således er der ikke er nogen, der kan deltage, uden at psykologen først har givet sin godkendelse.

Online terapi kan du også benytte dig af selvom du har et forløb hvor du normalt går til dine sessioner på klinikken. Vi udbyder også hele individuelle forløb som online-forløb.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om online terapi. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores psykologer

Alle MIND CPHs dygtige psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Vi har haft hundredevis af glade og tilfredse klienter gennem klinikken. Nogle af dem har været så venlige at dele deres oplevelse, så du kan se, hvordan vi kan hjælpe  -->

 

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før – Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer."

 

Jane, 48 år, gruppeforløb og indivisuel terapi mod stress

"I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig."

 

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!"

 

Sanne, 54 år, deltager på gruppeforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk