Psykolog online

Psykolog online

Det er enkelt og nemt at få psykologhjælp online. Hvis du ikke har mulighed for at møde op på vores klinik eller blot foretrækker at sidde derhjemme i dine egne private omgivelser så er en online psykolog et effektivt alternativ. Du behøver ikke at spekulere på transport eller parkeringsplads, men du må dog sørge for egne forfriskninger. Vi gør stadig hvad vi kan for at skabe en varm og tryg atmosfære, hvor du er i fokus.

Sessioner med en online psykolog har vist sig lige så effektive som fysiske sessioner. De foregår på samme måde, som hvis du sad overfor din psykolog i klinikken, og det er muligt at gennemføre de samme øvelser, ligesom at du bliver udrustet med de samme redskaber, som du ville i en fysisk session med din psykolog.

råd mod bekymringer

Hvordan foregår en samtale med en online psykolog?

Sessionerne foregår som video-konferencer, hvor du kan se og høre din online psykolog, og din online psykolog kan se og høre dig.

Til vores psykologhjælp online bruger vi en sikker platform, der hedder whereby.com.

Du kan bruge din computer, tablet eller smartphone. Vi har erfaret at Safari web-browseren ofte ikke fungerer så godt og vi anbefaler dig at bruge fx Chrome eller Firefox i stedet.

Hvis du bruger din smartphone eller en tablet, kan du desuden downloade whereby appen

Sådan bestiller du tid hos en online psykolog

Du kan bestille en tid gennem vores online booking system eller ved at skrive til os på hello@mindcph.dk. Du kan også ringe på 31 11 13 15 i tidsrummet 8.30-16.00 alle hverdage.

Når du har bestilt en tid hos en online psykolog, vil du få tilsendt en bekræftelsesmail. I bekræftelsesmailen kan du finde et link til den online psykolog, som du har en aftale med. Lidt før din session starter skal du blot følge linket, som leder dig hen til den online platform, hvor mødet foregår. Her skal du blot indtaste dit fornavn og bruge ”banke på” funktionen. Herefter vil psykologen kunne se, at du har anmodet om at deltage i video-mødet og vil lukke dig ind i et sikkert rum, og sessionen kan gå i gang.

Skulle der forekomme tekniske problemer, som heldigvis sjældent sker, så vil psykologen ringe direkte til dig, så I kan finde en løsning.

Du kan se hvordan en session hos en online psykolog foregår i optagelsen nedenfor.

Er det sikkert at se en online psykolog?

Vi bruger online platformen Whereby.com, som er en sikker og beskyttet side, hvor du og psykologen trygt kan mødes. Denne platform kræver ikke, at du skal afgive nogle informationer eller logge ind – du skal blot klikke på linket tilhørende din online psykolog, som du har modtaget i en bekræftelsesmail.

Denne platform hverken indsamler, gemmer eller videreformidler data, og kommunikationen (dvs. video og lyd) er kun synlig for dem, der er i rummet. Videokonferencerummet er privat, og det er kun dig og psykologen, der har adgang til det. Ligeledes er rummet altid låst– således er der ikke er nogen, der kan deltage, uden at psykologen først har givet sin godkendelse. 

Alle kan benytte en online psykolog. Du kan også benytte muligheden for at se din psykolog online ved behov, hvis du har et forløb hvor du normalt går til dine sessioner på klinikken. Du kan også tage et fuldt individuelt forløb som online-forløb.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om psykologhjælp online. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Mød psykologerne

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Gode råd til din session hos online psykologen

 

Sørg for, at din computer er fuldt opladet eller sat til strøm under sessionen.

Sid et så uforstyrret sted som muligt.

Brug gerne øremikrofoner.

Hav din mobil tæt på dig, så vi kan kontakte dig, hvis der skulle opstå tekniske problemer.

Sørg for at sidde et sted med god internetforbindelse.

Gruppeterapi online

Vi tilbyder også gruppeterapi online. Du kan læse mere om metakognitiv gruppeterapi og se det næste online forløb.

Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner.

                                                  Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før – Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt.

De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer.

 

 Jane, 48 år

I dag er mit forhold til træning anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig.

Jacob, 26 år, 

Metakognitiv terapi hos MIND CPH

Hos MIND CPH har vi specialiseret os i metakognitiv terapi. Vi tilbyder både behandling og forebyggelse af både svære og lettere psykiske lidelser.

Vi bruger også metakognitiv terapi til behandling af andre problemstillinger som fx jalousi, lavt selvværd, parforholdsproblemer og behandling af nyere lidelser som f.eks. orthoreksi og dysmorfofobi.

Metakognitiv terapi kan desuden med fordel anvendes til at forbedre mental sundhed og har konkrete og effektive værkstøjer til at slippe overtænkning og øge dit nærvær og din livsglæde.

Vi tilbyder både individuel terapi, coaching og gruppeterapi. Vi tilbyder også fleksible løsninger til erhvervslivet.  

 

Hvad kan et metakognitivt forløb?

Du får specifik indsigt i de mekanismer, der vedligeholder dine symptomer og dit ubehag, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.

Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine tankeprocesser og lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.

Du lærer, at håndtere negative følelser og tanker på en hensigtsmæssig måde.

Du lærer at slippe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.

Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer, men du lærer hvordan du ikke behøver at bukke under for dem.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15, hvis du ønsker metakognitiv terapi eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk