Terapi & Coaching

Et individuelt terapi- eller coaching forløb hos MIND CPH er en investering i dit psykiske helbred. Vi tager udgangspunkt i din unikke livssituation, og vi giver dig værktøjer til at genkende og eliminere dine uhensigtsmæssige tanke- og handlingsmønstre.

Alle ansatte hos MIND CPH er universitetsuddannede psykologer og praktiserer metakognitiv terapi.

Metakognitiv terapi er særdeles effektiv, fordi den går direkte til sagens kerne og forandrer den tænkningsstil, der skaber og vedligeholder psykisk mistrivsel.

Hvis du har spørgsmål til de individuelle terapiforløb, er du velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 for en uforpligtende og gratis samtale. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Vi svarer så hurtigt vi kan, oftest indenfor 24 timer og vi kan oftest tilbyde dig en tid inden for få dage.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og hyggelige klinik.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Stress

Vores behandling er effektiv og målrettet og bygger på ny viden om stress og metakognitiv terapi.

Angst

Metakognitiv behandling af angst er særdeles effektiv og baseret på, at du kan blive fri for angst.

Depression

Vi har erfaring med skånsomt og effektivt at behandle depression med metakognitiv terapi.

Personlig udvikling

Personligt og skræddersyet forløb, hvor du kan forbedre dit selvværd og blive bedre til at præstere.

Børn & Unge

Metakognitiv terapi er en velegnet terapiform til børn & unge, der bl.a. lider af angst eller depression.

Erhverv

Vi tilbyder bl.a. behandling og forebyggelse af stress, lederudvikling og øget performance.
Vi har haft hundredevis af glade og tilfredse klienter gennem klinikken. Nogle af dem har været så venlige at dele deres oplevelse, så du kan se, hvordan vi kan hjælpe  -->

 

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før – Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer."

 

Jane, 48 år, gruppeforløb og indivisuel terapi mod stress

"I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig."

 

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!"

 

Sanne, 54 år, deltager på gruppeforløb

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores Psykologer

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er gratis og uforpligtende.

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi altid afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk