Supervision

Supervision

Vil du nørde nuancerne i metakognitiv terapi? Vil du udvikle dine færdigheder som metakognitiv terapeut og mestre detaljerne i denne terapiform?

Vi tilbyder supervisionsgrupper enten i forbindelse med din autorisationsuddannelse eller som fundament for din egen udvikling som metakognitiv terapeut.

Supervisionsgrupperne er uformelle og fleksible og har som formål at udvikle dine styrker som metakognitiv terapeut, finde dit eget metasprog og skærpe din metaintuition. Du får også et meta-blik på din egen terapeutiske praksis, så du bliver en god rollemodel for dine klienter.

Supervisionen sammensættes efter gruppens behov og ønsker og kan bestå af case supervision, supervision af egen rolle som terapeut, erfaringsudveksling og træning af færdigheder fx gennem rollespil, refleksion og undervisning.

Supervision

- Individuelt eller i gruppe

Metakognitiv terapi er en specialiseret terapiform og det er svært at blive en dygtig terapeut uden grundig erfaring, erfaringsudveksling og supervision. 

Vi tilbyder individuel supervision og gruppesupervision både til dig der er ny i faget og dig der allerede er erfaren. 

Du kan sikre din egen faglige udvikling med grundig supervision

Metakognitiv terapi er en særdeles virkningsfuld og forandringsskabende terapiform. Den er intuitiv og velbeskrevet samtidig med at den kan være svær at mestre til fulde uden supervision. 

Hos MIND CPH er vi optaget af at sikre en høj faglighed og vi arbejder med at løfte det generelle niveau af MCT. Det er vigtigt at vi tilbyder vores klienter terapi af høj kvalitet og der er supervision altafgørende.

Gruppesupervision

Grupperne deles fortrinsvis i begyndergrupper og trænede grupper.

Begyndergruppen er til dig, der arbejder med metakognitiv terapi i din praksis, men savner netværket, erfaringen og supervisionen til at udvikle dine færdigheder.

Trænet gruppe er til dig der allerede er en relativt trænet terapeut, enten certificeret eller under uddannelse, men som ønsker at skabe et stærkt netværk med andre ligesindede og samtidig udvikle dig og mestre de nuancer, der ligger udover det som bøgerne og uddannelsen kan give.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk, hvis du ønsker individuel supervision, egenterapi eller I er en gruppe, der gerne vil deltage sammen. Dette kan foregå enten fysisk eller online.

 

Pakker

Supervision 60 timer 3-5 deltagere (svarende til 40 supervisionstimer)

Pris: 39.000 pr. deltager

 

Begyndergruppe 10 timer online 3-4 deltagere

Prisen er 7000,- pr deltager

(Hvis det er til autorisation, kan de første 2 timer være med fysisk fremmøde)

 

Trænede grupper fysisk fremmøde 4-6 deltagere.

Månedlig supervision 3 timer

Prisen er 1800 ,- pr. deltager (3 timer)

 

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker individuel supervision, egenterapi eller I er en gruppe, der gerne vil deltage sammen. Dette kan foregå enten fysisk eller online.

Supervision 1 deltager koster 1700,-. Er I flere koster det 500,- for hver ekstra deltager.

 

 

Mød din supervisor

Jeg er autoriseret psykolog og MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & 2). Jeg specialiserer mig i metakognitiv terapi og behandling. Jeg har omfattende klinisk praksis erfaring med terapi og supervision individuelt og i gruppe. Jeg er desuden supervisor for MCT Institute™ og superviserer på level 1 certificeringsuddannelserne internationalt og i Danmark. 
 
Læs mere om mig
Jeg er autoriseret psykolog og MCT Institute™ registreret terapeut (Level I). Jeg specialiserer mig i metakognitiv terapi og behandling. 
Jeg har særlig ekspertise i behandling af depressionslidelser og angstlidelser, lavt selvværd, jalousi og præstationsudfordringer samt stresslidelser. Jeg arbejder også med parterapi.


Læs mere om mig
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram