Terapi ved kandidatstuderende

Hvad er metakognitiv terapi ved kandidatstuderende? 

På MIND CPH kan vi tilbyde metakognitiv terapi hos psykologistuderende. Terapi ved kandidatstuderende udføres af studerende med kendskab til den metakognitive metode og med tæt vejledning og supervision fra chefpsykolog Erla Højsted. 

En terapisession hos kandidatstuderende vil ligne en almindelig metakognitiv session, da de teoretiske udgangspunkt og de praktiske øvelser vil være det samme. Terapi ved kandidatstuderende adskiller sig fra andre metakognitive forløb, fordi den udføres af studerende på kandidatuddannelsen i psykologi, der endnu ikke er færdiguddannede som psykologer eller certificeret i metakognitiv terapi. 

Hos MIND CPH sørger vi for, at de studerende, der udfører terapien er klædt på til selvstændigt at varetage forløb under løbende supervision fra chefpsykolog Erla Højsted som er level 2 certificeret i den metakognitive metode. På den måde sikrer vi kvaliteten af de studenterterapiforløb som vi tilbyder. 

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og rummelige klinik, som er centralt placeret i København.  

Hvem kan få terapi ved kandidatstuderende? 

Du kan få terapi ved kandidatstuderende hos MIND CPH hvis du oplever bekymring, overtænkning og/eller har generaliseret angst. 

Terapi hos kandidatstuderende er noget for dig, hvis du 

 • oplever ubehag, tankemylder og bekymringer, der er svære at komme ud af 
 • savner værktøjer til at genvinde kontrollen over dine bekymringer, overtænkning eller tankemylder 
 • ønsker redskaber til bedre opmærksomhedsstyring og lade de negative tanker være
 • ønsker at blive klædt på med håndgribelige redskaber til at blive fri for belastende tankespiraler 
 • ønsker at blive bedre til at være i nuet og ikke oppe i hovedet

Hvis dette lyder som noget for dig er du altid velkommen til at skrive til os på hello@mindcph.dk eller ringe til os på 31 11 13 15 til en uforpligtende snak om hvorvidt et forløb hos en af vores studerende kunne passe til dig. 

Da det er studerende der udfører terapien og vi ønsker at sikre den bedste behandling af lige netop din problematik kan vi ikke tilbyde studenterterapi til tungere psykologiske problemstillinger. For at sikre kvaliteten af den terapi de studerende giver dig, vil de henvise dig videre til en uddannet psykolog hvis det vurderes at være bedst for dig. 

Hvad får du ud af et metakognitivt forløb hos en studerende? 

 • Du bliver udrustet med anvendelige redskaber fra psykologistuderende der har indblik i den metakognitive metode 
 • Samtaler, der hjælper dig, der oplever overtænkning, bekymringer eller generaliseret angst 
 • Redskaber til at få bekymringerne til at fylde mindre 
 • Hjælp til at stoppe overtænkning før den tager over 
 • Teknikker, der sikrer din mentale dag-til-dag fleksibilitet 
 • Råd, vejledning, redskaber, øvelser som du vil kunne anvende i hverdagen 
 • Hjælp til at implementere de lærte teknikker i din hverdag 
 • opsamling fra gang til gang for at sikre at redskaberne bliver brugt lige dér, hvor der er mest brug for dem 

Hvem udøver studenterterapi? 

Studenterterapi hos os udføres af vores to studentermedhjælpere Louise og Mai, der begge er på kandidatdelen af psykologistudiet på Københavns Universitet.  

Louise og Mai har været ansat som studentermedhjælpere hos Mind CPH over to år. Her har de begge fået indgående indblik i den metakognitive metode, og hvordan metakognitiv terapi bruges til at behandle forskellige problematikker. 

Mai og Louise er blevet vejledt i de metakognitive redskaber, forståelser og øvelser og hvordan disse bruges i terapien. De har også fået et teoretisk indblik i metoden gennem litteraturen der findes på området samt den forskning der understøtter effekten af metakognitiv terapi mod psykiske udfordringer. 

Begge har de en kæmpe appetit på metakognitiv terapi, og suger så meget viden og erfaring til sig som muligt. De har i de seneste to år fulgt en håndfuld gruppeterapiforløb, foredrag og supervisionssessioner. Dette har givet dem mod på selv at starte forløb op med klienter der ønsker metakognitiv terapi mod bekymringer, overtænkning og generaliseret angst. 

Mai Agerbæk-Larsen, stud.psych.

Mai er en af de studerende, der tilbyder studenterterapi hos MIND CPH. Du kan læse mere om Mai her.

Maja World, stud.psych.

Maja er en af de studerende, der tilbyder studenterterapi hos MIND CPH.  Du kan læse mere om Maja her.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram