På MIND CPH kan vi tilbyde metakognitiv terapi hos psykologistuderende. Terapi ved kandidatstuderende udføres af studerende med kendskab til den metakognitive metode og med tæt vejledning og supervision fra chefpsykolog Erla Højsted.
En terapisession hos kandidatstuderende vil ligne en almindelig metakognitiv session, da de teoretiske udgangspunkt og de praktiske øvelser vil være det samme. Terapi ved kandidatstuderende adskiller sig fra andre metakognitive forløb, fordi den udføres af studerende på kandidatuddannelsen i psykologi, der endnu ikke er færdiguddannede som psykologer eller certificeret i metakognitiv terapi.
Hos MIND CPH sørger vi for, at de studerende, der udfører terapien er klædt på til selvstændigt at varetage forløb under løbende supervision fra chefpsykolog Erla Højsted som er level 2 certificeret i den metakognitive metode. På den måde sikrer vi kvaliteten af de studenterterapiforløb som vi tilbyder.
Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og rummelige klinik, som er centralt placeret i København.
Du kan få terapi ved kandidatstuderende hos MIND CPH hvis du oplever bekymring, overtænkning og/eller har generaliseret angst.
Terapi hos kandidatstuderende er noget for dig, hvis du
Hvis dette lyder som noget for dig er du altid velkommen til at skrive til os på hello@mindcph.dk eller ringe til os på 31 11 13 15 til en uforpligtende snak om hvorvidt et forløb hos en af vores studerende kunne passe til dig.
Da det er studerende der udfører terapien og vi ønsker at sikre den bedste behandling af lige netop din problematik kan vi ikke tilbyde studenterterapi til tungere psykologiske problemstillinger. For at sikre kvaliteten af den terapi de studerende giver dig, vil de henvise dig videre til en uddannet psykolog hvis det vurderes at være bedst for dig.
Studenterterapi hos os udføres af vores to studentermedhjælpere Louise og Mai, der begge er på kandidatdelen af psykologistudiet på Københavns Universitet.
Louise og Mai har været ansat som studentermedhjælpere hos Mind CPH over to år. Her har de begge fået indgående indblik i den metakognitive metode, og hvordan metakognitiv terapi bruges til at behandle forskellige problematikker.
Mai og Louise er blevet vejledt i de metakognitive redskaber, forståelser og øvelser og hvordan disse bruges i terapien. De har også fået et teoretisk indblik i metoden gennem litteraturen der findes på området samt den forskning der understøtter effekten af metakognitiv terapi mod psykiske udfordringer.
Begge har de en kæmpe appetit på metakognitiv terapi, og suger så meget viden og erfaring til sig som muligt. De har i de seneste to år fulgt en håndfuld gruppeterapiforløb, foredrag og supervisionssessioner. Dette har givet dem mod på selv at starte forløb op med klienter der ønsker metakognitiv terapi mod bekymringer, overtænkning og generaliseret angst.