/

Behandling af stress

Hvad end du mærker de første tegn på stress eller føler dig helt slået ud af stress, så kan vi hjælpe dig at finde tilbage. Stress er en mangesidet lidelse, hvor årsagen ikke altid er tydelig, men uanset omfang og årsag, så findes der en sikker vej tilbage fra stress og en stresssygemelding. 

Har du har en (krævende) hverdag, som du egentlig trives i, men er begyndt at føle dig presset af? Er din krop begyndt at sige fra og det påvirker din søvn, dit humør og din handlekraft? Eller er dine hukommelse og koncentration begyndt at dale eller oplever du tankemylder som du har svært at få kontrol over? 

Og skræmmer det dig, at du føler dig presset på denne måde?

Hjertebanken, spændinger, uro og andre fysiske ubehag gør stress til en bekymrende og generende tilstand. Sammen med søvnbesvær, koncentrationsvanskeligheder, hukommelsesbesvær og andre kognitive udfordringer påvirker den med tiden evnen til at fungere optimalt. Ofte mindskes også lysten, motivationen og energien til håndtere udfordringer og der kan komme tendens til at undgå, trække tilbage og isolere sig og overskud og handlekraft til at gøre noget ved situationen viskes ud. 

Ofte er det omgivelserne der lægger mærke til de første stresstegn, da dit humør er ændret. Det kan være, at du har humørsvingninger eller blot opfører dig anderledes end du plejer. Du er ikke helt dig selv kort sagt.

Men uanset, hvor du er eller hvor hårdt du er ramt, så er der hjælp at hente. 

Vores trænede og dygtige psykologer er specialiseret i stressbehandling baseret på metakognitiv  teori og metode og vi ved, at der findes en vej tilbage uanset hvor umuligt det synes i øjeblikket.

Hos MIND CPH får du behandling for din stress her-og-nu og du får samtidig varige redskaber til at forebygge og håndtere stress i fremtiden. 

Vores stressbehandling er mere end blot almindelig stressreduktion gennem diverse teknikker. Vi arbejder med en grundlæggende måde at leve livet præcis som du ønsker - også selv om det indebærer krav, forventninger, ambitioner - og en travl og presset hverdag.
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anne, 33 år: deltager på gruppeforløb
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anne, 33 år: deltager på gruppeforløb
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anne, 33 år: deltager på gruppeforløb

Hvem hjælper vi

Vi kan hjælpe dig, der oplever de første stresstegn og vi kan hjælpe dig, der føler dig helt slået ud af din stress.

Vi kan hjælpe dig uanset om din stress skyldes noget i dit privatliv, noget fra din fortid eller noget i dit arbejdsliv.

Vi kan hjælpe dig uanset om der findes tydelige eksterne årsager til din stress og uanset om den så at sige er selvforskyldt eller om det skyldes forhold og vilkår, som du ingen indflydelse har over.

Årsager og ydre forhold er nemlig ikke det væsentlige i den behandling vi kan tilbyde. Uanset hvilken situation du står i, uanset hvilken position du befinder dig i, så vil vi kunne hjælpe dig med din stress.

Dit mentale velbefindende behøver ikke at være afhængigt af de rammer du befinder dig i.

Vi tilbyder både individuelle forløb og gruppeforløb.

Et stressforløb hos MIND CPH

Du får konkret hjælp her og nu og samtidig varige redskaber til at håndtere fremtidige udfordringer
Du får en større bevidsthed om dine egne mentale reaktionsmønstre og værktøjer til at ændre dem
Du lærer hvordan du sagtens kan have et krævende liv og trives samtidig

Vores stressbehandling er baseret på metakognitiv terapi, som er særlig effektiv når det gælder stress angst og depressioner. 

Du kan få både et individuelt tilrettelagt forløb eller et struktureret gruppeforløb. Begge dele er effektive -  det er mest et spørgsmål om dine præferencer. 

Individuel terapi

Bestil din tid i dag. Det er fleksibelt, nemt og enkelt. Du kan vælge en af vores dygtige metakognitive psykologer som sammen med dig tilrettelægger dit forløb. Vi tilbyder også online terapi.

Gruppeterapi

Metakognitiv gruppeterapi er særdeles velegnet til behandling. Hvis du ønsker en effektiv og prisvenlig behandling sammen med andre ligesindende er gruppeterapi for dig.

Stress & high performance

Selv om du møder mange krav og forventninger og altid forventes at  præstere på et højt niveau, så kan du bevare dit mentale helbred uden bekymring for stress.

Sådan kan vi hjælpe

MIND CPHs stressbehandling er målrettet, fokuseret og baseret på metakognitiv terapi. Behandling af stress hos MIND CPH indebærer ikke hvile, meditationspraksis eller lange sygemeldinger. Tværtimod kan du opretholde dit normale arbejds- og fritidsliv eller vende tilbage til det hurtigt, hvis du på nuværende tidspunkt er sygemeldt.

Når du er i behandling for stress hos MIND CPH beder vi dig ikke om at lukke ned for dit liv og dine aktiviteter – Vi hjælper dig i stedet med at fastholde og leve det.

Vi hjælper dig til at øge din evne til at håndtere stress på en markant mere konstruktiv måde og du får 
virksomme strategier, så du igen kan gøre dit liv mere meningsfuldt uden at give afkald på et aktivt liv.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down