/

Sarah Højland

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Jeg tror på, at en velfungerende hverdag er udgangspunktet for et godt liv. Er du presset i hverdagen af fx. bekymringer, opgaver, børn, relationer eller noget andet, så går det udover din trivsel, din søvn, dine præstationer og din livslyst. Jeg glæder mig til at hjælpe dig til, at skabe den hverdag, som du ønsker med færre bekymringer og overtænkning og mere overskud.

Vi kan alle møde perioder, hvor vi oplever tilstande som stress, angst eller depression. Det kan også være, at vi står et sted i livet, hvor kommunikationen i vores relationer begynder at gå skævt og medfører diskussioner eller sågar brud. Disse og andre udfordringer kan udløse bekymringer og gøre hverdagen tung og utilfredsstillende og påvirker nattesøvnen.

Når vi står i disse udfordrende perioder, vil vi med sandsynlighed opleve, at vi bliver handlingslammede, plaget af bekymringer og føler os fanget i en negativ spiral, som er svær at komme ud af. Jeg vil gerne hjælpe dig med at bryde med negative tanker og uhensigtsmæssige vaner som bl.a. overtænkning og hjælpe dig med at flytte dig til et sted, hvor du i højere grad oplever ro, valgfrihed og mental fleksibilitet. Jeg ønsker, at du får en oplevelse af, at du selv har mulighed for at rykke dig til et bedre sted.

Sådan hjælper jeg dig

I terapien får du konkrete redskaber, der passer til dine individuelle behov
Jeg kan hjælpe dig, som oplever angst, depression eller stresstilstande ved at bryde med overtænkning, bekymringer og grublerier
Jeg kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn, så du får mere overskud til at være den du gerne vil være i dagtimerne
Jeg hjælper dig med at spotte og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre
Jeg kan hjælpe dig der døjer med tvivl og usikkerheder

Terapien er et trygt og nærværende rum, hvor du kan læne dig tilbage og være dig selv. Jeg er nysgerrig og glæder mig til at se, hvordan vi sammen kan skabe en forandring ud fra de ønsker og mål, som du har for terapien.

For mig er det essentielt, at du oplever at jeg tager dine udfordringer alvorligt og bringer et stort engagement med ind i processen. Hos mig kan du sænke skuldrende og føle dig sikker på, at vi i fællesskab når frem til en god løsning. Gennem et tæt samarbejde vil vi finde frem til de forhold, der vedligeholder dine udfordringer og arbejde med at bryde vaner, rutiner og uhensigtsmæssige strategier. Jeg vil udfordre dig konstruktivt, således at du kan opnå de mål, vi i fællesskab har sat.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og modtager løbende supervision af chefpsykolog Erla Højsted, der er level-2 certificeret i metakognitiv terapi.

Når jeg ikke er på arbejde, elsker jeg at bruge tid sammen med min datter og mand, lave dejlig nærende mad, cykle København rundt og fordybe mig i min køkkenhave.

Ønsker du hjælp til at finde dig selv, få roen tilbage og få genskabt dit overblik, så kan du booke en tid her.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Terapi og Coaching

En session hos mig koster 1300,- kr., coaching 1625,- kr. En session varer 50 minutter.

Jeg tilbyder terapi på dansk og engelsk.

Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down