/

Sarah Højland (Kandidatstuderende)

cand.psyk.stud.

Min kerneværdi er at være nysgerrig og åben overfor dem jeg møder. Jeg ønsker du får en oplevelse af at genfinde dig selv, ro i sindet og solide redskaber til at mestre hverdagen.

Vi kan alle møde perioder i livet, hvor vi oplever tilstande som stress, angst eller depression. Disse situationer medfører, at vi begynder at bruge uhensigtsmæssige strategier i et forsøg på at kontrollere vores tanker, bekymringer og grublerier, som munder ud i overtænkning og stort ubehag. Det kan også være, at vi står et sted i livet, hvor kommunikationen i vores relationer begynder at gå skævt, som medfører øgede diskussioner eller sågar brud.

Når vi står i disse udfordrende perioder, vil vi med sandsynlighed opleve, at vi bliver handlingslammede, føler at tankerne bliver ukontrollerbare og føler os fanget i en negativ spiral, som er svær at komme ud af. Gennem den metakognitive metode vil jeg gøre brug af redskaber, som kan mindske dine bekymringer og grublerier. Jeg vil hjælpe dig med at bryde med negative strategier, som fastholder dig i dine gamle vaner i forbindelse med overtænkning, og hjælpe dig med at flytte dig til et sted, hvor du i højre grad oplever at finde ro, valgfrihed og mental fleksibilitet. Jeg ønsker du får en oplevelse af, at du selv har mulighed for at rykke dig til et bedre sted.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg kan hjælpe dig, som oplever lettere angst- eller stresstilstande ved at bryde med overtænkning, bekymringer og grublerier igennem helt konkrete redskaber
Jeg skaber et rum, hvor du lærer at udnytte dit fulde potentiale, hjælpe dig med at genfinde dig selv og give slip på usikkerheden
I terapien skræddersyer jeg forløbet, så det passer netop til dine individuelle behov
Jeg hjælper dig eller jer, med at spotte uhensigtsmæssige kommunikationsmønstre i parforholdet, og guider jer til at anvende fleksible mønstre, hvor I sammen genvinder kontrollen

I terapien vil jeg skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til lige den du er, hvor du kan læne dig helt tilbage og være dig selv. Jeg er utrolig nysgerrig, og elsker at se, hvordan vi sammen kan skabe en forandring ud fra de mål, som vi sammen sætter for terapien.

Jeg er næsten færdiguddannet psykolog fra Københavns Universitet og er på nuværende tidspunkt på det sidste semester af min uddannelse, hvor jeg er i praktik her hos MIND CPH. Hos MIND CPH tager jeg både imod henvendelser, hjælper med den daglige drift i klinikken samt afholder terapi. Jeg modtager løbende supervision af chefpsykolog Erla Højsted, der er level-2 certificeret i metakognitiv terapi.

Jeg har under mit studie specialiseret mig i det kliniske felt, hvor jeg særligt har erfaring med adskillige former for terapi, diagnosticering i psykiatrien samt skrevet speciale omhandlende parterapi. Når jeg ikke er på arbejde, elsker jeg at bruge tid sammen med min datter og mand, lave dejlig nærende mad, cykle København rundt og fordybe mig i min køkkenhave.

Ønsker du hjælp til at finde dig selv, få roen tilbage og få genskabt dit overblik, så kan du booke en tid her.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Terapi

En individuel session hos mig koster dkr. 550. Et forløb varer typisk 6-12 sessioner. Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Seneste indlæg på MIND blog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down