/

Psykologhjælp i København

Lider du af stress, angst eller depression? Ønsker du et bedre selvværd eller kunne tænke dig mere mod til at gøre dét, du gerne vil og leve det liv, du gerne vil? Vores dygtige psykologer er specialiserede i at hjælpe dig til at få det bedre hurtigt. 

Psykologhjælp behøver ikke være uoverskueligt, besværligt eller hårdt. Psykologhjælp er heller ikke kun til dig, der har det rigtig svært. Psykologhjælp er en investering i det gode liv. Psykologhjælp er noget man gør for sig selv og psykologhjælp er noget man gør, for at kunne være mere for andre. 

Leder du efter en dygtig psykolog i København, der kan hjælpe dig med din udfordring? 

Hos MIND CPH er vi flere psykologer med forskellige specialer og interesser. Vi kan derfor hjælpe dig der leder efter behandling i forbindelse med en psykisk lidelse eller mistrivsel, søger personlig udvikling eller leder efter en psykolog, der kan være din sparringspartner gennem en krise eller udfordrende periode.
Du kan møde alle vores psykologer. 

Alle vores psykologer er universitetsuddannede og arbejder med metakognitiv terapi.

Hos os møder du en psykolog, der er nysgerrig og engageret i at samarbejde med dig om løsninger og udvikling. Hos os kommer du i første række og det er vores opgave at tilpasse vores indsats, så den løser din udfordring på en skånsom og effektiv måde. Vi inviterer dig til et samarbejde og det er vores fælles indsats, der gør dig i stand til at klare dine aktuelle og fremtidige udfordringer.

Vi kan hjælpe dig mere end du før har troet er muligt!

Psykologhjælp når det er bedst

En psykolog skal kunne hjælpe dig med at afdække og forstå din problemstilling
En psykolog skal kunne møde dig og hjælpe dig til at håndtere dét, der er svært.
En psykolog skal kunne give dig varige redskaber, så du også fremadrettet kan bevare dit mentale helbred. 

Hvorfor psykologhjælp hos MIND CPH


En psykolog hos MIND CPH har dybdegående kendskab til psyken, og hvordan mennesker fungerer. Vi har solide værktøjer til både at forebygge og behandle mistrivsel og har samtidig viden om udvikling, selvrealisering og kan hjælpe dig til at leve et godt og meningsfuldt liv. 

Med afsæt i den metakognitive metode er vores psykologer uddannet i at praktisere og videregive solide redskaber til at skabe ro, mental fleksibilitet og overskud til at leve som du gerne vil.

Sådan kan vi hjælpe

Vi tilbyder effektiv behandling ved psykiske problemstillinger


Vi kan hjælpe dig både hvis din mistrivsel er langvarig, akut opstået, er alvorlig eller er lidt mindre omfattende. Vi kan hjælpe med de fleste problemstillinger indenfor områder som fx.
Kontakt os i dagVi kan hjælpe med personlig udvikling og sparring 


Er du i en krise og har brug for lidt sparring? Vil du blive en bedre udgave af dig selv og ønsker du at udvikle særlige færdigheder og mod til at kaste dig ud i nye ting.
Personlig udvikling
Bliv bedre til at præstere og performe
Undgå eksamensangst
Bliv bedre til selvledelse
Kontakt os i dag
  • “Jeg er blevet gladere for mit liv og mere nærværende i mit forhold. Jeg har mere overskud og energi, end før i tiden.”

    Clara, 26 år
  • “Jeg har opdaget, at min håndtering af mine bekymringer om symptomer, stress, på arbejdet, pres på hjemmefronten osv. Egentlig gjorde tingene være i stedet for at berolige mig eller løse problemerne.. Og vigtigere: Jeg har opdaget, at jeg kan håndtere både stress, pres og symptomer på en anden, langt mindre anstrengene måde.”

    Karina, 47 år
  • “Efter mit forløb hos MIND CPH føler jeg en anden ro i mig selv. Jeg har lært, at jeg ikke kan eller skal kontrollere mine eller andres negative følelser. Det er ikke mit ansvar at fjerne ‘den dårlige stemning’. I stedet prioriterer jeg nu at handle og tage initiativ, der hvor jeg kan se, at jeg skaber værdi for andre eller mig selv. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos MIND CPH.”

    Tina, 39 år

Psykologhjælp

Hos MIND CPH kan du både få psykologhjælp i vores skønne lokaler i Bredgade, Kbh K, som klassisk individuel terapi eller som gruppeterapi. Du kan også sidde hjemme i egen stue eller i en pause på arbejdet, hvis du vælger at se din psykolog online.

Har du brug for vejledning i at vælge det rette forløb for dig er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer telefon og mail alle hverdage mellem 8.30-16.00
Du er også velkommen til at ringe på tlf.nr: 31 11 13 15

Individuel terapi

Bestil din tid i dag. Det er fleksibelt, nemt og enkelt. Du kan vælge en af vores dygtige metakognitive psykologer som sammen med dig tilrettelægger dit forløb. 

Online psykolog

Det er både enkelt og sikkert at bruge en online psykolog og giver samtidig stor fleksibilitet og er tidsbesparende i og med, at du ikke skal lægge transport oveni.

Gruppeterapi

Gruppeterapi er velegnet til behandling af stress, angst og depression. Hvis du ønsker en effektiv og prisvenlig behandling sammen med andre er gruppeterapi for dig.

Mød psykologerne i MIND CPH

Psykologers teorier og metoder

Kun psykologer kan tilbyde psykologhjælp. I Danmark vælger psykologer selv, hvilke psykologiske metoder, de bruger. Traditionelt har man i Danmark ikke været specielt optaget af, at vælge metode som sådan og mange arbejder på en måde, hvor de ikke har en foretrukket metode, men vælger og justerer efter behov.  

Der findes metoder som ligger indenfor det kognitive spektrum, herunder bl.a. kognitiv adfærdsterapi, mindfulnessbaseret terapi, ACT og compassion focused terapi. Kognitive metoder er meget udbredte og anerkendte og her arbejder man med forholdet mellem tanker, følelser og kropslige signaler. 

De psykodynamiske/psykoanalytiske metoder forstår psykiske lidelser mere som en reaktion på ubearbejdede følelser, og man arbejder på at acceptere og forholde sig til egne følelser.

I MIND CPH arbejder vi udelukkende med metakognitiv terapi og metode, og det er vores erfaring, at vi kan opnå de bedste resultater, når vi er tydelige og eksklusive i vores valg og brug af metoder.

Hvad er en psykolog?

Hvad er en psykolog?
At være psykolog er en beskyttet titel i Danmark. Som psykolog er man uddannet cand.psych., hvilket kræver henholdsvis en bachelor- og kandidatgrad i psykologi. Med en afsluttet kandidatgrad i psykologi har man ret til at benytte den beskyttede titel psykolog. Uddannelsen tager 5 år, og efterfølgende har psykologen mulighed for at efteruddanne sig i forskellige retninger. Man kan blandt andet vælge at specialisere sig i bestemte lidelser som stress, angst eller depression, eller forskellige målgrupper som børn eller virksomheder, hvis man ønsker at arbejde som erhvervspsykolog.
Autorisation
Som uddannet psykolog kan man søge om autorisation hos Psykolognævnet, og autorisationen ligger derfor efter universitetsuddannelsen. Det er ikke en betingelse at være autoriseret for at kunne arbejde som psykolog i Danmark. Autorisationen er en form for uddannelse i praksis under supervision, som foretages efter endt universitetsuddannelse. Autorisationsordningen kræver bl.a. at man skal have modtaget mindst 160 timers supervision og psykologen får under autorisationen træning i at anvende sin teoretiske viden i praksis. Alle psykologer i MIND CPH er enten autoriseret eller i gang med at blive det.
Forskellen mellem en coach og en psykolog
Coach er endvidere ikke en beskyttet titel, derfor kan alle kalde sig coach og udføre coaching. Der er meget variation i coachinguddannelser både ift. længde og faglig kvalitet. Coaching er en bred betegnelse, men en coach hjælper ofte mennesker med udvikling på forskellige livsområder. En psykolog kan godt arbejde som coach, men en coach kan ikke arbejde som psykolog.
Specialisering og efteruddannelse
Psykologiske problemstillinger kan være komplekse, og derfor kan der være brug for specialisering og efteruddannelse. Man kan bl.a. specialisere sig indenfor bestemte psykologfaglige områder og/eller indenfor arbejdet med en bestemt aldersgruppe, klientgruppe, metode eller lign. I MIND CPH er vi specialiseret i den metakognitive metode, der kræver efteruddannelse ved MCT Institute.
Forskellen mellem psykolog og psykiater
Som psykiater er man medicinuddannet og er derfor en læge, der har specialiseret sig indenfor psykiatri. En psykolog er uddannet til at være i stand til at vurdere og stille en diagnose på psykiske sygdomme. En psykolog må dog, til forskel fra en psykiater, ikke udskrive medicin til klienten, men kan på baggrund af samtalerne vurdere, at klienten har behov for medicin, hvorefter de kan tage kontakt til lægen og videregive deres vurdering.
Forskellen mellem psykolog og psykoterapeut
Uddannelsen som psykoterapeut er en deltidsuddannelse, der kan tage op til 4 år. Til forskel fra en psykolog, er psykoterapeut ikke en beskyttet titel i Danmark. En psykoterapeut er ikke uddannet til at hjælpe personer med svære sindslidelser og kan ikke stille kliniske diagnoser, som en psykolog kan. Psykoterapeuter arbejder med mindre alvorlige personlige kriser, hvilket en psykolog også kan, men psykologen tager sig også af de kriser, som har mere alvorlig karakter. Som psykolog kan man også være psykoterapeut, og i disse tilfælde fungerer den psykoterapeutiske uddannelse som en efteruddannelse.

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down