Psykolog med speciale i OCD i København

Psykologer med speciale i OCD

Leder du efter en erfaren psykolog med speciale i OCD-lidelser i København? Så er du kommet til den rette. Hos MindCPH råder vi over nogle af landets dygtigste psykologer inden for OCD-behandling. Hos MindCPH anvender vi udelukkende metakognitiv terapi som behandlingsmetode. Du kan læse meget mere om både vores psykologer samt vores arbejde nedenfor.

 

TJEK LEDIGE TIDER

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på hello@mindcph.dk eller telefon 31 11 13 15. Vi besvare telefon og mail alle hverdage fra 8.30-16.00.  

Her er vores eksperter i stressbehandling.

Erla Højsted

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & chefpsykolog
Har du døjet med stress on/off i længere perioder og har du prøvet lidt af hvert uden helt at komme til bunds i din stress? Spænder stressen ben for dine præstationer? Og vil du nu bare gerne have hjælp til at komme ud af det stresset greb så du kan leve dit ønskede liv? Jeg er autoriseret psykolog, specialiseret i metakognitiv terapi og har mange års erfaring i behandling af stress.
Læs om mig og book tid

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
Jeg giver dig redskaber til at bryde med de uhensigtsmæssige bekymringer og bryde med tilbagevendende negative tanker, der gør dig stresset og handlingslammet. Stress er noget, der kan behandles og ikke noget du behøves at leve med. Sammen vil vi udforske en ny og fleksible tænkningsstil, der øger evnen til at håndtere stress og giver dig kontrollen tilbage over dit tankeliv. Jeg er autoriseret psykolog, specialiseret i metakognitiv terapi og har mange års erfaring i behandling af stress og overtænkning.
Læs om mig og book tid

Rasmus Boysen

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
Føler du dig stresset og oplever du, at presset og tankerne stjæler dit mentale overskud og forstyrrer din hverdag. Kunne du ønske dig at føle dig mere modstandsdygtig, så du bedre kan overkomme livets vanskeligheder. Jeg er autoriseret psykolog og har god erfaring med, at metakognitive terapiforløb giver en varig effekt, som styrker din oplevelse af at være i kontrol over dit liv.
Læs om mig og book tid

Sofie Boye Kromann

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Føler du dig stresset og oplever du at det styrer dit liv. Har du nemt ved at blive fanget i negative tankespiraler, der gør dig usikker og handlingslammet. Jeg klæder dig på til at møde verden fra et gladere og mere afslappet udgangspunkt. Jeg vil hjælpe dig med at slippe de tanker og bekymringer, som giver oplevelsen af at være presset og på anden vis skaber mistrivsel, og som forhindrer dig i at gøre de ting, du gerne vil.
Læs om mig og book tid

Kathrine Banke

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Føler du dig stresset og oplever du at det står i vejen for, at du kan være glad og tilpas i din hverdag. Kan selv de små bekymringer fylde meget og skabe stilstand, hvor du egentlig har lyst til bevægelse. Bliver du fanget i overtænkningsspiraler, der kan være svære at bryde. Uanset hvad du kommer med, så møder jeg dig lige dér, hvor du er. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati, ydmyghed og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i. Det rum, du træder ind i hos mig, er nemlig et frirum fra at skulle præstere.
Læs om mig og book tid

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.

Bestil din tid online i dag – Det er nemt og enkelt, og du vælger selv din psykolog.

ONLINE BOOKING

Lær at styre din OCD – så den ikke skal styre dig

OCD er en af de mest udbredte psykologiske lidelser herhjemme. At have OCD kan have store konsekvenser for den enkeltes livskvalitet. Lidelsen kan være invaliderende og kan påvirke alt fra dagligdags rutiner til sociale relationer og særligt arbejdsliv. Kompulsiv adfærd, som tvangshandlinger og gentagne ritualer, fylder meget i dagligdagen for den enkelte, hvilket skaber stress og gør det svært at opretholde en normal hverdag. De konstante tvangstanker kan også lede til angst og ubehag, hvilket i nogle tilfælde kan være så overvældende, at det hindrer personen i at leve et fuldt og tilfredsstillende liv. Derudover kan skam og frygt for misforståelse føre til social isolation. Men det behøver ikke at være sådan - med den rette hjælp og behandling kan man lære at styre sin OCD, så den ikke styrer livet.

At lære at styre OCD handler ikke om at bekæmpe symptomer, men om at ændre tilgangen til dem. Hos Mindcph hjælper vi med at genkende og udfordre metakognitive overbevisninger - det vil sige, tanker om tanker.

Gennem metakognitiv terapi lærer man at skelne mellem nyttige og skadelige tankemønstre, og opnår værktøjer til at skifte fokus, når OCD-prægede tanker og bekymringer forsøger at overtage styringen. Et forløb hos os starter med en afdækning af vanskeligheder og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager dem. Allerede i første session får man et godt billede af, hvordan forløbet kommer til at se ud, og de allerfleste mærker en forskel efter blot få sessioner. Hos Mindcph arbejder vi for at du kan styre din OCD, i stedet for at den styrer dig.

Gode råd når du skal vælge psykolog i København

Det kan være noget af en jungle at finde den rigtige psykolog, særligt i København. For det første findes der mange psykologer i København, der bruger forskellige psykologiske behandlingsmetoder, og som arbejder indenfor mange forskellige problemområder. Hos MIND CPH hjælper vi både privatpersoner, der døjer med lidelser som depression, stress og alle former for angst, herunder særligt OCD. Derudover hjælper vi virksomheder, der gerne vil performe bedre og skabe et bedre arbejdsmiljø for sine ansatte. OCD rammer folk i alle aldre og alle professioner.

Det er vigtigt at vælge en psykolog, der har specialiseret sig indenfor det område, du søger hjælp til. Det får du hos os. Vi har således udvalgte psykologer der er specialiseret i angstlidelser og OCD. Udover at vælge en psykolog med et specifikt speciale, så er det mindst lige så vigtigt, at psykologen virker troværdig og at du har tillid til, at han eller hun er kompetent og har menneskelig indsigt sådan, at du vitterligt får den hjælp du har brug for.

Hos MIND CPH tilbyder vi psykologhjælp uden ventetid og du kan altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved af erfaring, at det kan være en følsom og svær proces at finde den helt rigtige psykolog. Derfor er du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er rigtige for hinanden – og om kemien passer. Vi har også skrevet et blogindlæg, der giver dig gode råd til at vælge den rigtige psykolog for dig.

Derudover kan du også læse vores blog, hvor vi skriver små indlæg om bl.a. den måde, vi arbejder på og de områder, vi arbejder indenfor. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev – så får du det direkte i din indbakke.


Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram