Zinaida Riisfeldt

Zinaida Riisfeldt

Psykolog, Cand.Psych. og konsulent hos MIND CPH

 

Hej, jeg hedder Zinaida, jeg er uddannet psykolog og har specialiseret mig i metakognitiv terapi og coaching.

Jeg har ekspertise i at hjælpe dig som ofte oplever:

  • Mange bekymringer eller tankemylder.
  • Angst, stress, tristhed eller psykisk ubehag (som du måske ikke lige kan sætte fingeren på).
  • Ubeslutsomhed, handlingslammelse eller overspringshandlinger.
  • Søvnproblemer, rastløshed, koncentrationsbesvær eller irritabilitet.

Måske kan du nikke genkendende til flere af disse?

Du har sikkert allerede prøvet en del for selv at løse det. Når du er her, må det altså være fordi, at du ikke har de rigtige værktøjer til at håndtere disse udfordringer (endnu!).

Det første skridt i metakognitiv terapi: er at kortlægge, hvilke tanke- og handlemønstre, der vedligeholder og styrker det ubehag og problemer, som du oplever.

Næste skridt: er at give dig konkrete redskaber og strategier til at træde ud af disse uhensigtsmæssige mønstre, som står i vejen for at leve det liv, som du gerne vil.

Så hvis du gerne vil af med din angst, stress eller tristhed og have mere overskud, glæde, gejst og mod på at handle på de ting, som du gerne vil opnå, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Er det så nemt?

Ja og nej.

De strategier, som du skal til at lære, er enkle og meget effektive, men de kræver at du er villig til at eksperimentere med dem.

Der er ikke tale om passiv læring.

Du kommer til at eksperimentere med at implementere de nye strategier, og du bliver støttet hele vejen.

Du behøver ikke være helt ”solgt” på, at det kommer til at virke for at starte i terapi hos mig.

Det er helt normalt at være skeptisk. (Du har måske allerede prøvet andre ting før, der ikke virker, og er træt af følelsen af, at det hele bare op ad bakke).

Men så længe, at du er villig til at eksperimentere med det, så skal jeg nok hjælpe dig med at få de nye strategier til at virke for dig.

 

Okay, hvem er jeg så, og hvordan kan du komme til at arbejde med mig om dine udfordringer og mål:

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og arbejder udelukkende med metakognitiv terapi og coaching. Jeg synes det er det fedeste arbejde at hjælpe mine klienter derhen, hvor de gerne vil. Jeg er i foråret 2018 påbegyndt den 2-årige videreuddannelse i metakognitiv terapi ved MCT-instituttet i Manchester for at nørde endnu mere med metakognitiv terapi.

Privat bor jeg med min kæreste på Amager og er glad for at danse, lave mad med mine venner og er semi-flittig vinterbader. Jeg kan godt lide at prøve nye ting, og er ved at kaste mig over klatring. Jeg er også ret fascineret af at nørde med, hvordan man kan bruge metakognitive strategier til at præstere bedre og nemmere og til at skabe sig den hverdag, man gerne vil have.

 

Du behøver ikke have en diagnose for at arbejde  med mig:

Jeg arbejder både med dig der har en diagnose, og har god erfaring med behandling af angstlidelser (heriblandt socialangst, helbredsangst, præstationsangst, fobier m.m.), depression, stress, OCD og selvværdsproblematikker.

Og så arbejder jeg med dig, der ikke har en diagnose, men som bare gerne vil opnå hjælp til specifikke mål, fordi du oplever at køre rundt i det samme dårlige mønster uden motivation og handlekraft til at gennemføre, hvad du sætter dig for.

 

Terapi og coaching:

Du kan arbejde med mig en-til-en i metakognitiv terapi eller coaching (book online her) eller i gruppeterapi.

Jeg tilbyder sessioner både på dansk og engelsk, og sessionerne kan foregå enten i vores hyggelige klinik på Bredgade eller online alt efter, hvad der passer dig.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

Bedste hilsner,

Zinaida Riisfeldt

Metakognitiv psykolog og konsulent hos MIND CPH

 

En session hos mig koster 1100,- kr.

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende. Jeg kan som regel tilbyde dig en tid inden for et par dage.

 

PS: Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om nogle af mine arbejdsområder, har jeg skrevet en del blogs om metakognitiv terapi, angst, stress, depression, handlingslammelse, motivation m.m., som du kan se nogle af længere nede på siden!

 

Book tid hos Zinaida

Du kan som regel altid få tid inden for en uge.

VIL DU VIDE MERE OM MIT ARBEJDE?

Her kan du se mine seneste 6 blogs om metakognitiv terapi og de problemstillinger man kan løse med metakognitive redskaber.

 

Tendens til vinterdepression: Gruer du for vinteren?

”Det starter allerede fra begyndelsen af efteråret. Jeg lægger mærke til dagene bliver kortere og ærgrer mig over, at vi får mindre dagslys dag for dag. Jeg tænker over alle de ting, jeg ikke kan lave om vinteren. Jeg kan føle mig sådan helt tung og trist over det,...

Hvorfor Gift ved første blik er dømt til at mislykkes

Ligesom mange andre, synes jeg, Gift ved første blik er et underholdende program og følger hjertens gerne med hver torsdag! Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at ud fra et metakognitivt perspektiv, så er det et koncept, der er dømt til at mislykkes. Godt og...

Hvem er det, der går til psykolog?

Jeg har glædet mig enormt til at invitere jer ”bag kulissen” i et terapiforløb med (skønne) Kirstine Fabricius, ejer af Styrk Dig   Kir, som Kirstine bliver kaldt, vil gerne dele sine overvejelser, skepsis, de vigtigste ting hun har lært i sit metakognitive...

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk