Zinaida Riisfeldt

Zinaida Riisfeldt

Psykolog, cand.psych. aut., MCT Institute™ registreret terapeut (Level I) og konsulent hos MIND CPH

  

Føler du dig låst fast i bekymringer, grublerier og tankemylder? Lær konkrete og effektive redskaber til at få kontrol over dine negative tankemønstre, og opnå mental frihed, overskud og glæde i din hverdag.

 

Hej, jeg hedder Zinaida, jeg er autoriseret psykolog og har specialiseret mig i metakognitiv terapi, og er certificeret metakognitiv terapeut (MCT Institute™ registreret terapeut level I). Jeg tilbyder individuel terapi på dansk og engelsk, og har god erfaring med terapi til voksne, børn og unge. Herudover leder jeg også halvdelen af vores gruppeforløb i klinikken mod angst, stress og depression.

 

Jeg kan hjælpe dig, som ofte oplever:

  • Mange bekymringer, grublerier, selvbebrejdelser, tvangstanker eller tankemylder.
  • Angst, stress, depression og dårligt selvværd.
  • Ubeslutsomhed, handlingslammelse eller overspringshandlinger.
  • Søvnproblemer, rastløshed, koncentrationsbesvær eller irritabilitet.
  • Og har prøvet at løse det på forskellig vis uden den effekt du ønsker.

 

Måske kan du nikke genkendende til flere af disse?

Hvordan ville din hverdag og liv se ud, hvis du kunne træde ud af negative tankemønstre, og blive fri af det?

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at finde ud af!

 

Når du investerer i et metakognitivt forløb får du:

  • Viden til at komme fri af negative tankemønstre, så du bliver i kontrol over hvor meget tid, du bruger på dine negative tanker.
  • Effektive redskaber til at du kan blive fri for angst, stress og depression, og i stedet opleve mental frihed, overskud, glæde, større handlekraft og beslutsomhed i hverdagen.
  • Konkret viden om strategier, der forhindrer tilbagefald.

 

Du kommer undervejs i forløbet til at eksperimentere med at implementere de nye strategier, og bliver støttet hele vejen. Jeg sørger for at forløbet tilrettelægges specifikt til din unikke situation og de mål, som du har med forløbet.

 

Når du investerer i et individuelt forløb, koster det 1100 DKK per session. Du kan booke din tid direkte i min kalender her. Jeg kan som regel tilbyde dig en tid inden for et par dage.

Mere interesseret i gruppeforløb? Du kan læse mere om vores populære gruppeforløb her.

 

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe på 31 11 13 15 eller skrive på hello@mindcph.dk og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.  Det er gratis og uforpligtende.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Bedste hilsner,

Zinaida Riisfeldt

Autoriseret psykolog og konsulent hos MIND CPH

 

PS: Nysgerrig på hvad metakognitive redskaber kan? Så læs med på mine blogindlæg (bare scroll ned for at finde dem).

PPS: Du kan se her, om du har mulighed for tilskud.

 

Book tid hos Zinaida

Du kan som regel altid få tid inden for en uge.

NYSGERRIG PÅ HVAD DU KAN BRUGE METAKOGNITIVE REDSKABER TIL?

Her kan du læse mine seneste 6 blogs om metakognitiv terapi og forskellige problemstillinger man kan anvende det til.

 

Når overtænkning er et problem

Når overtænkning er et problem

Når vi bruger lang tid på en negativ tanke, påvirker det vores humør negativt. Psykisk mistrivsel hænger derfor meget sammen med den tid, som vi bruger på vores negative tanker. Jo mere tid vi bruger på vores negative tanker des mere vil de fylde, og des mere vil de...

Sådan ødelægger bekymringer dit sexliv

Sådan ødelægger bekymringer dit sexliv

Sådan ødelægger bekymringer dit sexliv Hvor er dit fokus imens du har sex? Bekymrer du dig om at præstere? Bekymrer du dig om, hvad din partner tænker om din krop? Kører du to-do lister igennem i hovedet? Bekymrer du dig om du gør det godt nok? Bekymrer du dig om dit...

Jeg troede ikke, at et gruppeforløb kunne hjælpe mig!

Jeg troede ikke, at et gruppeforløb kunne hjælpe mig!

Henriette på 27 og rekrutteringskonsulent havde en del tvivl om, hvorvidt et metakognitivt gruppeforløb, var noget for hende. Efter sit gruppeforløb hos mig, ville hun derfor gerne dele sine overvejelser og tvivl om at tilmelde sig.   Jeg ventede i 5 måneder før...

Tendens til vinterdepression: Gruer du for vinteren?

Tendens til vinterdepression: Gruer du for vinteren?

”Det starter allerede fra begyndelsen af efteråret. Jeg lægger mærke til dagene bliver kortere og ærgrer mig over, at vi får mindre dagslys dag for dag. Jeg tænker over alle de ting, jeg ikke kan lave om vinteren. Jeg kan føle mig sådan helt tung og trist over det,...

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk