Sofie Boye Kromann

Psykolog Cand.Psych. og Konsulent

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale indenfor klinisk psykologi og med to års superviseret praksiserfaring fra et tidligere studiejob. Jeg arbejder primært med metakognitiv behandling af generaliseret angst, social angst, præstationsangst, usikkerhed, lavt selvværd og følelser af magtesløshed. 

Med afsæt i din specifikke situation får du hjælp til selvhjælp, og du vil få værktøjer og indsigter, som klæder dig på til at møde verden fra et gladere og mere afslappet udgangspunkt. Jeg vil hjælpe dig med at slippe de tanker og bekymringer, som skader dit selvværd eller på anden vis skaber mistrivsel, og som forhindrer dig i at gøre de ting, du gerne vil, uden ubehag.

Når du mestrer de nye redskaber og har sluppet de uhensigtsmæssige tankemønstre, vil dine negative følelser automatisk lette, og det vil blive nemmere for dig at slappe af og handle som du ønsker.

Jeg er optaget af, at du fra den allerførste session opnår en tiltro til din egen handleevne og tager de første skridt imod et liv som ikke hæmmes af angst og usikkerhed. Jeg glæder mig til at sørge for at forløbet bliver både spændende og effektivt for netop dig.

Når jeg ikke er i MIND CPH, bruger jeg gerne min tid udendørs. Jeg er ofte på gåtur eller i færd med at bygge et bål og stege en pandekage med min kæreste under armen.

En time hos mig koster 1100 kr.

Tarapien kan foregå fysisk her i klinikken eller online. Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Hvordan løser du dine problemer?

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvordan du forsøger at løse dine problemer? Forsøger du […]

Hvor længe vil du sammenligne dig med andre?

Kender du typen, der har det helt rigtige tøj, er på de helt rigtige ferier, […]

Hvor længe vil du sidde på hegnet?

Hvor længe vil du sidde på hegnet?  Kender du det, at der er noget du […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram