Sofie Boye Kromann

Psykolog Cand.Psych. og Konsulent

Jeg er uddannet psykolog (Cand.Psych) fra Københavns Universitet og er i gang med min specialisering i metakognitiv terapi hos MCT Institute™.

Jeg bestræber mig på at skabe et trygt og roligt rum, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad der virker for netop dig, og hvordan dette kan implementeres uden for terapilokalet. Det vigtigste for mig er, at du efter vores sessioner går hjem med en følelse af håb og mulighed for selv at kunne bidrage til forandringen i dit liv.

Jeg har valgt at specialisere mig i metakognitiv terapi, fordi jeg igen og igen erfarer, hvordan metakognitive perspektiver lynhurtigt ræsonnerer hos mine klienter og skaber markante og vedvarende forandringer i deres liv. Jeg glæder mig altid til at følge med, når klienter begynder at leve deres liv som de egentlig gerne vil det, uden at lade sig holde tilbage af usikkerhed og tidligere ubehagelige oplevelser. Derfor foretrækker jeg denne handlingsorienterede terapiform, som fokuserer på at etablere kontrol og optimere de mentale strategier her og nu frem for at søge løsninger ved at genbesøge fortiden.

Jeg arbejder primært med generaliseret angst, social angst og depression. Jeg er desuden optaget af at arbejde med unge, der eksempelvis oplever spiseforstyrrelser, kropsdysmorfi (BDD) og/eller generel usikkerhed og lavt selvværd. Disse problematikker er udbredte og tilsvarende invaliderende. Heldigvis er der hjælp at hente, og jeg har god erfaring med, at metakognitiv terapi øger livskvaliteten selv for dig, der i årevis har bøvlet med et meget negativt selvbillede.

Jeg arbejder som metakognitiv psykolog, fordi jeg ville ønske, at mit yngre jeg vidste dét, jeg ved nu.

Jeg tilbyder individuel terapi. Terapien kan foregå fysisk her i klinikken eller online.

En time hos mig koster 1200 kr.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Egenomsorg - hvordan gør jeg?

Efter en sindssygt hård uge med pres fra chefen, umulige deadlines og kollegaer, der ikke rigtig […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram