Rasmus Boysen

Psykolog Cand.Psych.Aut., MCT Institute™ registreret terapeut (Level I) og konsulent hos MIND CPH

Bekymrer du dig for meget om fremtiden eller hænger fast i fortiden? Har du vanskeligt ved at bevare overblikket og præstere under pres? Er det en udfordring for dig at prioritere dit fokus og din energi på det, der er relevant?

Så er du landet det rigtige sted!

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.Aut.) fra Københavns Universitet og har specialiseret mig indenfor den moderne og effektive terapiform metakognitiv terapi ved MCT-instituttet i Manchester. 

Målet i metakognitiv terapi er at gøre dig bedre i stand til at håndtere modgang og udfordringer, hvorfor vi i terapien bruger mindre energi på årsagerne til dine problemer.  I stedet kigger vi på, hvad du fremadrettet kan gøre for, at problemerne fylder mindre, så du i stedet kan beskæftige dig med det, der er vigtigt for dig i livet. I terapien vil vi navnlig have fokus på at identificere og ændre de tanke- og handlemønstre, der vedligeholder problemerne, f.eks. langvarige bekymringer og grublerier, overspringshandlinger eller overdreven planlægning. Når du lærer at slippe disse strategier, vil du blive i stand til at (gen)vinde kontrollen over dit liv, så dine udfordringer ikke får lov til at tage styringen.

Jeg har gode erfaringer med at behandle forskellige angstlidelser, tvangstanker, depressioner og stresslidelser med den metakognitive metode, og derudover er det generelt min erfaring, at metoden bidrager til bedre præstationer, mere overskud og øget trivsel.

Et metakognitivt terapiforløb vil gøre dig mere modstandsdygtig, så du i fremtiden selv kan overkomme livets vanskeligheder, og derfor er målet, at du hurtigst muligt skal kunne gøre dig uafhængig af terapien. Derved opnår du i et metakognitivt terapiforløb en varig effekt, som styrker din oplevelse af at være i kontrol over dit liv,

Terapien kan foregå i vores klinik i Bredgade i København K, men hvis afstand eller manglende tid er en hindring, har vi også rigtig gode erfaringer med at afholde terapiforløb online.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram