Ring til os: 31 11 13 15 hello@mindcph.dk

MIND CPH | Priser

Prisoversigt pr. 01.08.2017 (gældende til 31.12.2018)

Terapi 1000 
Coaching 1250 
Online terapi 1000 
Terapi v/ Erla Højsted 1500 
Coaching v/ Erla Højsted 1875 
Online terapi v/Erla Højsted 1500 
Parterapi 1500 kr. (90 min)
Terapi hos specialestuderende 500 
Gruppeterapi (12 timer) 3750 *
Foredrag/øvrige kurser Kontakt os for pris
Erhvervspsykologiske ydelser Kontakt os for pris

*Ratebetaling for 6 ugers kursus: 1050 kr. ved tilmelding, derefter 6 x 450 kr.

Alle individuelle sessioner varer ca. 55 minutter, parsessioner varer 90 minutter.

OBS: NYE PRISER PR 1.1.19

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

MIND CPH | Priser

Prisoversigt pr. 01.01.2019

Terapi 1100 
Coaching 1375
Online terapi 1100 
Parterapi 1650 (85 min)
Coaching v/ Erla Højsted 1875 
Terapi v/Erla Højsted 1500
Online terapi v/Erla Højsted 1500
Terapi hos specialestuderende 500
Gruppeterapi (14 timer) 4550 *
Foredrag/øvrige kurser Kontakt os for pris
Erhvervspsykologiske ydelser Kontakt os for pris

*Ratebetaling for gruppeterapi 6 uger samt en opfølgning: 1050 kr. ved tilmelding, derefter 7 x 500 kr.

Alle individuelle sessioner varer ca. 50 minutter, parsessioner varer 85 minutter.

HUSK: Du kan bruge din private sundhedssikring hos os, hvis din forsikring tillader frit valg af psykolog. 

Se dine muligheder for tilskud til psykolog.

Privat psykologpraksis

MIND CPH er en privat psykologpraksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at det ikke er muligt at bruge en lægehenvisning til individuel behandling.

Vi har istedet specialiseret os i gruppeterapi, hvor du kan få behandling til 325 kr. pr session i vores metakognitive gruppeforløb.Et gruppeforløb er på 14 sessioner (7x2)

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud på kr. 300,- pr. time til individuel terapi og et tilskud på kr. 1200,- til vores gruppeforløb.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du i komme i hurtig behandling efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab.

Du kan betale med kort eller Mobile Pay. I visse tilfælde kan du betale med bankoverførsel eller kontant.

Husk at læse vores fulde handels- og afbudsbetingelser

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores psykologer

Alle MIND CPHs dygtige psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer. "

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

"Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – Jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i."

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig."

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak! "

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!"

Anne, 33 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Tusind tak for et godt forløb – Det har været meget udfordrende inspirerende og lærerigt. I har vendt op og ned på mine metaoverbevisninger og på min forståelse af stress og bekymringer. Jeg har fået flere konkrete handlingsværktøjer på de seks uger, end på det sidste år hos almindelig psykolog. Tak for jeres imødekommenhed og fordi, I tog jer tid til at lytte."

Solveig, 31 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, det er SÅ fedt at have genfundet kontrollen. Jeg har fået mit overskud tilbage, og jeg har genvundet min lyst til rent faktisk at have det godt. MIND CPH har lært mig, at jeg ikke behøves at gå og have det dårligt - Det er i virkeligheden meget nemmere at have det godt!"

Caroline, 37 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"MIND CPH har lært mig kunsten effektivt at regulere mine tanker og bekymringer. Endda i et forum med ligesindede. Kan varmt anbefales."

Tom, 55 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, at gruppeforløbet har været meget lærerigt.  Jeg griber mine problemer an på en helt ny og mere kontruktiv måde end før. Mine bekymringer fylder ikke nær så meget længere og de tager ikke al min energi."

Eva, 23 år, deltager på gruppeforløb mod stress

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores psykologer

MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og anvender metakognitiv terapi.

Du er velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk