Michael Portz

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet, og jeg arbejder primært med metakognitiv behandling. Jeg har desuden opnået et Gender Certificate fra KU, som gør mig særligt kvalificeret til at behandle udfordringer og lidelser relateret til krop, køn og seksualitet. Jeg er i foråret 2018 påbegyndt den 2-årige videreuddannelse i metakognitiv terapi ved MCT instituttet i Manchester for at specialisere mig yderligere.

Jeg arbejder med parterapi og parforholdsproblematikker herunder bl.a. utroskab, vrede og jalousi. Så hvis du har problemer med at stole på din partner, føler dig utilstrækkelig som kæreste eller oplever, at det er udfordrende at være mand/kvinde, far/mor og karrieremenneske på én gang, så er jeg den rette psykolog for dig.

Jeg hjælper også dig, der ønsker et bedre selvværd, er særligt sensitiv eller på anden måde ønsker at bliver en bedre udgave af dig selv. Jeg har også stor erfaring med at behandle angst og OCD.

I terapien hjælper jeg dig til ikke at være fanget i dine bekymringer og negative tanker sådan at du kan gøre de ting, der er vigtige for dig. Jeg kan som psykolog bl.a. hjælpe dig til bedre at forstå, hvorfor vi nogengange kan ende med at have negative selvbilleder, og hjælpe dig med at acceptere dig selv og din situation på en måde, hvor du trives med dig og dine valg.

Udover mit arbejde som psykolog hos MIND CPH, arbejder jeg som psykolog i Roskilde kommune, hvor jeg primært beskæftiger mig med unge i alderen 18-30 år. Det betyder derfor at jeg har en særlig indsigt i mange af de udfordringer og bekymringer som netop disse unge møder i dag. Privat bor jeg på Frederiksberg, dyrker en del Crossfit, og er desuden et meget socialt menneske.

Læs et interview med Michael

En session hos mig koster 1100,- kr.

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende. Jeg kan som regel tilbyde dig en tid inden for et par dage.

Book tid hos Michael

Du kan som regel få tid inden for en uge.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk