Erla Heinesen Højsted

Erla Heinesen Højsted

Cand. Psych., autoriseret psykolog og chefpsykolog i MIND CPH

Jeg er autoriseret psykolog, cand. psych. og har specialiseret mig i forebyggelse og behandling af stress, angst og depression samt personlig udvikling og lederskab baseret på metakognitiv terapi og nyere stressteorier.

Jeg har mangeårig erfaring som psykolog, og jeg tilbyder blandt andet forløb til dig, der har meget at se til, har et stort ansvarsområde, skal kunne præstere og kunne holde hovedet koldt i alle situationer.

Jeg er i øjeblikket i gang med den 2-årige specialistuddannelse i Metakognitiv Terapi ved MCT-Institute i Manchester.

Jeg tilbyder individuelle terapi- og coachingforløb til private og i erhvervslivet og er ansvarlig for MIND CPHs erhvervspsykologiske ydelser samt de populære metakognitive gruppeforløb til behandling og forebyggelse af stress, angst og depression.

En stor del af mit arbejde handler om at hjælpe dig, der ønsker at forbedre din performance, øge din selvtillid og din viljestyrke. Jeg kan hjælpe dig med at få større tillid til dine egne evner, bedre selvværd, mere overskud, hjælpe dig af med din præstationsangst og til at leve dit liv fri for bekymringer og grublerier.

Privat er jeg gift, har 3 børn og er en passioneret motionsløber i min fritid. Jeg har tidligere arbejdet i både privat og offentligt regi, men i de senere år har jeg primært drevet selvstændig virksomhed.

En session hos mig koster 1500,- kr.

Læs et interview med Erla

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Book tid hos Erla

Du kan som regel altid få tid inden for et par dage.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk