Erla Heinesen Højsted

Erla Heinesen Højsted

Cand. Psych., autoriseret psykolog, MCT Institute™ registreret terapeut og chefpsykolog i MIND CPH

Jeg er autoriseret psykolog, cand. psych. og har i mange år arbejdet med metakognitiv terapi. Jeg har en 2-årig specialistuddannelse i metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester, og jeg har specialiseret mig i forebyggelse og behandling af stress, angst og depression samt personlig udvikling og lederskab.

Jeg har en særlig interesse for udvikling af mental sundhed og har altid haft et primært fokus på de processer og forhold, der skaber mentalt overskud og balance.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig af med stress, forbedre din performance, få større tillid til dine egne evner, styre dit temperament eller hjælpe dig af med præstationsangst, helbredsangst, social angst eller tristhed og depression.

Føler du dig fx fanget i negative tanke-og handlingsmønstre, er du utilfreds med dig selv og livet, vil du gerne have mere ud af livet og har du brug for et skub i den rigtige retning? Så kan jeg hjælpe dig.

Kort sagt har jeg specialiseret mig i at hjælpe dig til at leve dit liv fri for bekymringer og grublerier.

Jeg har ofte forløb med tidligere stressramte, der trods anden behandling enten igen er blevet sygemeldt efter tilbagevenden til arbejdet, eller mangler at komme det sidste stykke tilbage til “det normale”.

Jeg har også forløb med dig, der bare gerne vil have den bedste, hurtigste og mest langtidsholdbare behandling hvadenten det handler om stress, angst eller depression.

Jeg tilbyder terapi, coaching, 1:1 udviklingsforløb, gruppeforløb, kurser og foredrag.

En individuel session hos mig koster 1500,- kr.

Du kan også deltage på mit 6 ugers stressgruppeforløb eller på 3 ugers gruppeforløbet mental sundhed.

Læs et interview med Erla

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på erla@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Det er gratis og uforpligtende.

Book tid hos Erla

Du kan som regel altid få tid inden for et par uger.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Må vi være i din indbakke?

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk