Erla Heinesen Højsted

Erla Heinesen Højsted

Cand. Psych., autoriseret psykolog, MCT Institute™ registreret terapeut (Level II) og chefpsykolog i MIND CPH.

Har du brug for hjælp til større eller mindre psykologiske udfordringer eller personlig udvikling? Jeg har specialiseret mig i forløb til dig, der gerne vil have effektiv og langtidsholdbar forebyggelse eller behandling baseret på metakognitiv terapi og metode. 

Jeg kan bl.a. hjælpe dig af med stress og udbrændthed, forbedre dine præstationer, få bedre selvtillid, styre dit temperament eller hjælpe dig af med generaliseret angst, præstationsangst, helbredsangst, social angst, OCD, PTSD eller tristhed og depression.

Føler du dig fx fanget i fastlåste tanke- og handlingsmønstre, for mange bekymringer, spekulationer og grublerier, bruger du din energi forkert eller får du ikke udrettet det, du gerne ville? Så kan jeg hjælpe dig.

Kort sagt har jeg specialiseret mig i at hjælpe dig til at leve dit liv sådan som du ønsker det og være fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse. Jeg tilbyder terapi, coaching, gruppeforløb, kurser, foredrag samt supervision af psykologer, læger og andre faggrupper samt ledelsessupervision.

Jeg er en af få certificerede metakognitive psykologer i danmark og jeg har arbejdet med metakognitiv terapi i mange år. Jeg er medlem af bestyrelsen i MCT Institute Danish Branch og jeg er supervisor på uddannelsen i metakognitiv terapi i Danmark.

En individuel session hos mig koster 1500,- kr.

Kontakt mig for pris for foredrag, kursus eller supervision eller se vores priser.

Læs et interview med Erla

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til erla@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Det er gratis og uforpligtende.

Book tid hos Erla

Du kan som regel altid få tid inden for et par uger.

VIL DU VIDE MERE OM MIT ARBEJDE?

Så kig med i nogle af mine seneste blogs!

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk