Erla Heinesen Højsted

Erla Heinesen Højsted

Autoriseret psykolog Cand. Psych, MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II) og stifter af MIND CPH.

 

Har du brug for hjælp til store eller mindre psykologiske udfordringer, coaching eller personlig udvikling? Ønsker du effektiv behandling og langtidsholdbare resultater baseret på metakognitiv terapi og metode?

Jeg har specialiseret mig i metakognitiv terapi, og jeg er certificeret i metakognitiv terapi på højeste niveau af MCT Institute i Manchester. Jeg er formand for bestyrelsen i MCT Institute Danish Branch og jeg er supervisor på uddannelsen i metakognitiv terapi i Danmark. 

Jeg kan bl.a. hjælpe dig ud af stress, udbrændthed og angst herunder både generaliseret angst, social angst, helbredsangst, OCD, BDD, PTSD samt tristhed og depressioner.

Jeg kan også hjælpe dig med at forbedre dine præstationer og få bedre selvtillid og selvværd. Jeg kan desuden hjælpe dig med at styre dit temperament, få et bedre forhold til din krop og bedre spisevaner eller hjælpe dig med at komme ud af en afhængighed/misbrugsproblematik.

Føler du dig fanget i fastlåste tanke- og handlingsmønstre, for mange bekymringer, spekulationer og grublerier, bruger du din energi forkert eller får du ikke udrettet det, du gerne vil? Så kan jeg hjælpe dig. Kort sagt har jeg specialiseret mig i at hjælpe dig at leve dit liv, som du ønsker det og være fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse.

Jeg tilbyder terapi, coaching, gruppeforløb, kruser, foredrag samt supervision af psykologer, læger og andre faggrupper.

En individuel session hos mig koster 1500,- kr.

Jeg er autoriseret psykolog så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger. Sundhedsforsikringen Danmark giver et tilskud på 300,- kr pr. session. Kontakt dog altid dit forsikringsselskab først.

Læs et interview med Erla

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til erla@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Det er gratis og uforpligtende.

Book tid hos Erla

Du kan som regel altid få tid inden for et par uger.

VIL DU VIDE MERE OM MIT ARBEJDE?

Så kig med i nogle af mine seneste blogs!

Hvorfor du skal lægge det mentale termometer på hylden

Hvorfor du skal lægge det mentale termometer på hylden

Ligesom vi hiver et termometer ned fra hylderne når det gælder influenza, så hiver vi et ”mentalt” termometer ned fra hylderne når det handler om stress. 
Men konkret hvordan dette mentale termometer fungerer, og hvad det præcis måler, er dog mere end en smule uklart. På trods af det, og til forskel fra det det almindelige termometer, så råder velmenende sundhedsprofessionelle og stresscoaches os til at have termometeret indenfor rækkevidde til enhver tid. Og det kan have uønskede konsekvenser.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk