Michael Baastrup Portz

Psykolog, Cand.Psych.Aut., MCT Institute™ registreret terapeut (Level I) og konsulent hos MIND CPH

Jeg er autoriseret psykolog og MCT Institute™ registreret terapeut (Level I). Jeg specialiserer mig i metakognitiv terapi og behandling. Derudover har jeg et Gender Certificate fra Københavns Universitet, som gør mig særligt kvalificeret til at behandle udfordringer relateret til krop, køn og seksualitet. Jeg holder løbende foredrag om metakognitiv terapi rundt om i Danmark, bl.a. ved Folkeuniversitetet.

Jeg har særlig ekspertise i behandling af depressionslidelser og angstlidelser, lavt selvværd, jalousi og præstationsudfordringer samt stresslidelser. Jeg hjælper også par, som oplever negative mønstre udløst af f.eks. utroskab eller andre tillidsbrud, ved manglende eller uhensigtsmæssig kommunikation eller fastlåshed samt andre udfordringer, der kan gøre parforholdet svært at trives i.

I terapien hjælper jeg dig ud af dine uhensigtsmæssige strategier såsom bekymringer og grublerier samt giver dig redskaberne til at få brudt med tilbagevendende negative tanker, som gør dig trist, bange eller handlingslammet.

Når du begynder at mestre dine nye redskaber, vil dine negative følelser automatisk aftage. Således vil de uhensigtsmæssige strategier, du tidligere har brugt til at håndtere ubehaget, såsom undvigelse, afledning eller misbrug ikke længere være nødvendig.

Kort beskrevet vil du få hjælp til at udvikle nye og sundere strategier, der matcher dine mål i livet og som hjælper dig til at tackle eventuelle udfordringer i fremtiden. Jeg ser frem til at møde dig og få gjort dig fri af dine gamle tankemønstre.

Jeg har en meget afslappet tilgang til livet, hvilket afspejler sig i de ting jeg nyder mest såsom at lave mad og afprøve nye retter, indretning og design samt at fotografere. Jeg tilbringer desuden en stor del af min tid med at dyrke forskellige sportsaktiviteter bl.a. crossfit og vægtløftning. Jeg er bosat på Frederiksberg med min partner.

Har du iøvrigt lyst til at følge med i klinikkens dagligdag samt løbende få metakognitive råd, så følg os på Instagram Mindcph, som min dygtige kollega Ida og jeg står for.

Læs et interview med Michael

En session hos mig koster 1400,- kr.

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende. Jeg kan som regel tilbyde dig en tid inden for et par dage.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram