Maria Mølskov Rasmussen

Psykolog Cand.Psych, MCT Institute™ registreret terapeut (Level I) og konsulent hos MIND CPH

Kunne du tænke dig et liv fri af angst, stress, søvnproblemer samt lavt selvværd og depression? – så kan jeg hjælpe dig.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og jeg er ved at videreuddanne mig i metakognitiv terapi ved MCT-instituttet i Manchester.

Jeg har særlig erfaring med metakognitiv behandling af angst (herunder generaliseret angst, præstations/eksamensangst, social angst og helbredsangst), stress, søvnproblemer samt lavt selvværd og depression.

I terapien lærer du effektive redskaber, så du kan genvinde kontrollen over endeløse bekymringer, grublerier og ubehagelige følelser, så du én gang for alle kan slippe de tanke- og handlemønstre, der holder liv i angst, stress, søvnproblemer, lavt selvværd og depression.

Vi vil ligeledes arbejde med, hvordan du kan forholde dig mere hensigtsmæssigt til de udfordringer, forventninger og krav, som du møder i din hverdag, samt hvordan du kan slippe strategier som eksempelvis undgåelse af specifikke situationer, tjekkeadfærd eller udskydelse af opgaver eller beslutninger.

Når du mestrer dine nye redskaber vil du opleve, hvordan det giver dig mere ro og overskud i din hverdag.

I terapien tager vi udgangspunkt i din unikke situation, og jeg tilbyder terapi til voksne, unge og børn fra 10 år og op.

En session hos mig koster 1100 kr.

Terapien kan foregå både i klinikken i Bredgade, KBH K, eller online.

Nederst her på siden kan du læse mine blogs om bl.a. stress, søvnløshed samt bekymringer.

Du kan booke tid online, og du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Jeg har desværre ikke mulighed for at tage nye forløb i øjeblikket. Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15 og høre om mulighederne.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Når modet svigter. Sådan frarøver bekymring og tvivl dit mod

Kender du det? Du skal noget, som du glæder dig overordentligt meget til, men samtidig […]

Slip fri fra indebrændte frustrationer

Der var engang, hvor jeg fik voksen-skæld-ud af en vildt fremmed mand. Jeg var på […]

Jeg er leder. Jeg kan IKKE gå ned med stress

Pling.... Der tikker en mail ind, der dog lander blødt oveni de øvrige 1127 ulæste […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram