Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Psykolog Cand.Psych og konsulent hos MIND CPH

Kunne du tænke dig et liv fri af angst, stress, søvnproblemer og tankemylder? – så kan jeg hjælpe dig.

Hos mig lærer du effektive redskaber, så du ikke længere bliver overmandet af endeløse bekymringer og ubehagelige følelser, og du vil opleve, hvordan det giver dig mere ro og overskud i din hverdag.

Du får konkrete værktøjer, så du kan leve det liv, du ønsker.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og jeg arbejder med metakognitiv behandling af angst (herunder generaliseret angst, præstationsangst, social angst og helbredsangst). Jeg kan hjælpe dig med simple redskaber, så du snart kan tage kontrollen over angsten og det fysiske og psykiske ubehag, som angst kan medføre. Vi vil arbejde med, hvordan du kan slippe af med uhensigtsmæssige strategier såsom undgåelse af specifikke situationer, tjekkeadfærd eller udskydelse af opgaver eller beslutninger.

Jeg kan også hjælpe dig ud af stress, udbrændthed, søvnproblemer og udbredt tankemylder og bekymringer. I terapien vil vi blandt andet arbejde med, hvordan du kan få ”ro i hovedet” og forholde dig mere hensigtsmæssigt til de udfordringer, forventninger og krav, som du møder i din hverdag.

Jeg arbejder med metakognitiv terapi, fordi det er en terapiform, som hurtigt viser vedvarende effekt indenfor de områder, jeg beskæftiger mig med.

I terapien tager vi udgangspunkt i din unikke situation, og du lærer effektive redskaber, så du én gang for alle kan slippe de tanke- og handlemønstre, der holder liv i angst, stress, søvnproblemer og tankemylder.

Jeg tilbyder terapi til voksne, unge og børn fra 12 år og op, og en session hos mig koster 1100 kr.

 

Du kan booke tid online, og du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Du kan som regel få en tid hos mig inden for et par dage.

 

Book tid hos Maria

Du kan som regel få tid inden for et par dage.

VIL DU LÆSE MERE OM MIT ARBEJDE?

Så læs med her på mine blogindlæg om nogle af de typiske udfordringer, som jeg arbejder med!

Vil du være bekymringer kvit?

Vil du være bekymringer kvit? ”Hvad nu, hvis jeg har valgt det forkerte arbejde?” ”Er det her overhovedet den rigtige uddannelse?” ”Hvad nu, hvis jeg ikke fik låst døren?” ”Bliver hun nogensinde rask?” ”Hvad nu, hvis de ikke kan lide mig?” ”Hvad nu, hvis jeg træffer...

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk