Mai Agerbæk-Larsen

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Jeg vil gerne hjælpe dig, der ønsker at komme ud af hovedet og ud i nuet. Det kan være, at du oplever at være fanget i en spiral af negative tanker og følelser, der kan være svær at komme ud af. Du oplever måske, at en negativ tanke kan igangsætte en kæde af bekymringer, grublerier og ubehagelige og triste følelser, der spænder ben for din hverdag, din glæde, dit overskud og din mentale trivsel.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at bryde denne tankespiral og genfinde kontrollen over dit tankeliv. Jeg vil gerne hjælpe dig ud af hoved og ud i livet, så du kan være nærværende i nuet og fokusere på lige netop det du har lyst til og det der gør dig glad.

Negative tanker og følelser kan virke uhåndgribelige og ukontrollerbare. Du oplever måske en hverdag fyldt med bekymringer, tankemylder, overtænkning og/eller grublerier, som påvirker dig. Det kan være du oplever at være mere trist eller mindre glad, at du er mere stresset og dit overskud er dalende eller helt væk. Du oplever måske at lysten til hverdagen er blevet mindre. Det kan være, at du mærker, at den glæde og ro, du førhen havde er reduceret og bekymringerne er blevet større. Det kan være du oplever at være mere depressiv, ængstelig, stresset og/eller usikker. Det kan også være du oplever noget helt andet. Alt det her kan skabe uro og ubehag og det kan opleves som om, at ens tanker og følelser har overtaget styringen.

Jeg tror på at alle har kontrollen over, hvor meget tanker skal fylde i ens liv og jeg tror på, at alle fortjener at mærke denne kontrol. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig mærke og genfinde kontrollen over dit tankeliv.

Sindet er en fantastisk størrelse og jeg vil sammen med dig gå på opdagelse i dét og vise, hvor meget du egentlig kan. Vi vil undersøge, hvilke strategier, der vedligeholder dit ubehag, angst, tankemylder, bekymringer, grublerier, tristhed, stress og andre vanskeligheder. Gennem konkrete øvelser og redskaber vil jeg præsentere dig for en ny måde at have tanker og følelser på. Din nye tænkningsstil vil give dig et mere afslappet og behageligt forhold til dit tanke-og følelsesliv og give dig overskuddet tilbage.

Målet er at opleve at dit sind er fleksibelt og at det er dig, der har kontrollen og ikke dine tanker. Ved at opdage at du har kontrollen og at sindet er fleksibilitet, vil du kunne bryde med den negative tanke-og følelsesspiral - holde fri fra tankerne og komme ud af hovedet og ud i nuet.

I et forløb hos mig vil vi sammen udforske hvad dit sind er i stand til. Det er vigtigt for mig, at det rum du træder ind i, er et trygt rum, hvor du ikke bliver mødt med krav og forventningerne. Det skal være et rum, hvor du føler dig tryg i at udforske og arbejde med dine problematikker. Jeg møder dig hvor du er og i de problemer, der fylder for dig. Terapien er dit rum.

I sessionerne hos mig vil du møde:

  • Konkrete redskaber til at bryde med de negative tankespiraler
  • Et trygt og støttende rum til at udforske sindet
  • Hjælp til tankemylder, bekymringer, grublerier angst, stress, depression, lavt selvværd og andre vanskeligheder du måtte opleve.
  • Øvelser og teknikker der vil få dig ud af hovedet og ud i nuet
  • En ny og mere afslappet tænkningsstil

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Den metakognitive terapi fangede tidligt på studiet min opmærksomhed og meget af mit fokus har været rettet herimod, blandt andet fokuserede mit afsluttende specialeprojekt på metakognitiv gruppeterapi til børn og unge. Jeg har siden 2019 være studentermedhjælper og senere hen studenterterapeut hos Mind CPH. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med min specialisering og certificering som metakognitiv terapeut ved MCT Institute, som jeg færdiggør til december 2023. I mit arbejde som psykolog hos Mind CPH modtager jeg løbende supervision af chefpsykolog Erla Højsted, der er level-2 certificeret i metakognitiv terapi.

En session hos mig koster 1200,- og varer 50 minutter.

Du kan booke en samtale her.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram