Louise Hollier Bodal

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at overvinde dine udfordringer og opnå en bedre livskvalitet. Måske oplever du angst, bekymringer, jalousi, overtænkning, tankemylder, kroniske smerter eller lavt selvværd. Det kan også være at du oplever at mangle overskud, fokus og nærvær, fordi analyser, overtænkning, tvivlen eller bekymring omkring fremtiden eller fortiden stjæler store mængder af din tid og energi til hverdag. Disse vanskeligheder kan skabe uro, ubehag, tvivl eller usikkerhed i dit personlige liv eller i din rolle som medarbejder, forælder, partner, ven, studerende eller noget helt sjette. 

Jeg er her for at hjælpe dig med at tackle disse udfordringer. Jeg tror på, at det er en værdifuld gave at have redskaberne til at håndtere de negative, ubehagelige eller svære tanker og følelser, som opstår i vanskelige tider. Ofte er det vores egne tankemønstre og handlingsmønstre, der står i vejen for, at vi finder balance i tilværelsen og når vores mål. Disse hindringer kan have betydelige konsekvenser for vores mentale helbred, livskvalitet og evne til at tackle de udfordringer, livet byder på. 

Uanset hvilke udfordringer du står over for, møder jeg dig præcis, hvor du er i livet. Jeg skaber et varmt og støttende miljø, hvor der er plads til at være åben, nysgerrig og eksperimenterende. Sammen vil vi arbejde på at identificere de mønstre, der holder dig fast i dine udfordringer og forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker, så du (igen) kan være i kontrol over, hvor meget negative tanker og ubehagelige følelser skal fylde i din tilværelse. 

Sådan hjælper jeg dig:

  • Jeg skaber et trygt rum, hvor der er plads til at åbne op, gå på opdagelse og bryde med usunde tankevaner, der fastholder dig i dine problemer. 
  • Jeg tilpasser min terapi, sådan at den til enhver tid møder dine individuelle behov og støtter op om din positive udvikling 
  • Jeg viser dig en simpel vej til at få det varigt bedre 
  • Jeg guider dig til at kunne skrue ned for bekymringer, overtænkning og evige analyser og skrue op for nærvær, livsglæde og trivsel 
  • Jeg tilbyder dig effektive redskaber til at skabe en varig positiv forandring i dit liv 
  • Jeg sørger for at du bliver ordentligt udrustet med dine nye værktøjer, sådan at du også i fremtiden selvstændigt kan tackle svære situationer, angst, negative tanker, ubehag m.v. 

Ved hjælp af enkle og konkrete øvelser vil jeg vise dig, hvordan du effektivt kan bryde med tankemønstre, der holder dig fanget i angst, stress eller depressive tanker. Terapien vil ikke blot hjælpe dig med at lindre dine udfordringer her og nu, men også give dig redskaber til at opnå positiv forandring på lang sigt. Jeg vil altid sørge for at tilpasse terapien til dine lige netop dine individuelle behov, så du altid kan være sikker på, at den støtter din personlige udvikling. 

Et forløb hos mig vil hjælpe dig med at styrke din selvfølelse og mindske angst, tvivl og usikkerhed, så du (igen) kan føle, at det er dig som har kontrollen over dine valg og dit sind. Mit mål er at give dig oplevelsen af, at du kan tage kontrol over dit liv og selv beslutte, hvor meget de negative tanker og følelser skal fylde i din dagligdag. Ved at lære, hvordan du selv kan tage styringen, kan du fokusere på de positive aspekter af livet og bruge din energi på det, der er vigtigt for dig. 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, med et speciale omhandlende metakognitiv gruppeterapi til børn og unge. Jeg har arbejdet som studentermedhjælper og terapeut i MIND CPH siden 2019. Jeg er lige nu i gang med min specialisering og certificering som metakognitiv terapeut ved MCT Institute i Manchester, og jeg modtager løbende supervision af chefpsykolog Erla Højsted, som er level-2 certificeret i metakognitiv terapi.  

Vores samtaler vil foregå i sessioner á 50 min, og en session koster 1200 kr. Du kan booke en samtale her

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig på din vej mod forandring.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram