Louise Hollier Bodal

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Min interesse for psykologi bunder i en nysgerrighed på sindet, psykisk velvære og mental balance - og i særdeleshed hvad man kan gøre, for at opbygge og vedligeholde sunde psykiske vaner. Vores sind kan farve hverdagen på alle mulige måder, og på tværs af de kontekster, vi befinder os i, i vores dagligdag. Derfor er det afgørende at have sunde værktøjer til at tackle de perioder, hvor livet føles lidt sværere og tungere.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, der ønsker at bryde med de negative tanke- og følelsesspiraler, der tager alt for meget af dit mentale rum og overskud i dagligdagen. Jeg vil sammen med dig genvinde kontrollen over, hvor meget tanker og følelser skal fylde i dit daglige liv, og sammen vil vi udforske nye og sundere værktøjer til at tackle svære perioder.

Jeg kan hjælpe dig, der:

  • oplever tungsind, tankemylder og bekymringer, der er svære at komme ud af 
  • ønsker at blive klædt på med håndgribelige redskaber til at blive fri for negative tanker der kører i ring
  • ønsker at kunne kontrollere, hvor meget tid og energi du bruger på negative tankemønstre og katastrofetanker 
  • ønsker at blive bedre til at være til stede i nuet, fremfor inde i hovedet 

I et terapiforløb ved mig vil vi sammen kigge på de mønstre der ligger til grund for dit psykiske ubehag. Gennem øvelser vil du blive klædt på til at bryde med de uhensigtsmæssige strategier, der er med til at vedligeholde ubehaget. Du bliver tilbudt nye redskaber, der udruster dig med kontrollen til selv at styre, hvor meget tanker og følelser skal fylde i din hverdag. 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og er i gang med min specialisering i metakognitiv terapi hos MCT Institute. Jeg har i forbindelse med min uddannelse og arbejde hos MIND CPH, som studentermedhjælper og studenterterapeut, stiftet bekendtskab med metakognitiv terapi. Min interesse og terapeutisk erfaring med den metakognitive metode bunder især i mit tidligere arbejde som metakognitiv studenterterapeut hos MIND CPH samt i mit nuværende virke som metakognitiv psykolog.

I mit arbejde som psykolog får jeg løbende supervision af chefpsykolog aut.psyk. Erla Højsted, som er level-2 certificeret i metakognitiv terapi. 

Vores samtaler vil foregå i sessioner á 50 min. En session hos mig koster 1200 kr.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram