Kathrine Banke

BSc. i psykologi, stud.psyk og praktikant

Studenterterapeut i MIND CPH pr. 16. maj 2022. Kandidatstuderende på sidste semester af psykologiuddannelsen.

Jeg har siden februar været psykologpraktikant i MIND CPH. Den 16. maj starter jeg som studenterterapeut, inden jeg i slutningen af juni bliver færdiguddannet psykolog og starter som psykolog i MIND CPH. Jeg starter pt. ikke nye forløb, men du er velkommen til at skrive til hello@mindcph.dk for at komme på ventelisten.

Jeg brænder for at bruge min psykologfaglighed til at hjælpe mennesker ud af hovedet og ind i verden. Bekymringer, negative tanker og grublerier kan stå i vejen for, at vi gør det, vi gerne vil - og ikke mindst spilde vores tid og påvirke vores trivsel og præstationer negativt. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i.

Gennem min praktik er jeg blevet grundigt introduceret og trænet i den metakognitive metode, som netop kan formindske de bekymringer, negative tanker og grublerier i din hverdag, der kan spænde ben for din handlekraft og tro på egne evner.

Hvis du enten oplever, at:

  • bekymringer og negative tanker kan afholde dig fra at gøre det, du gerne vil,
  • du mangler værktøjer til at genetablere kontrollen over dine tanker og bekymringer,
  • eller du gerne vil have redskaber til at styre din opmærksomhed, så du kan være mere til stede i dit arbejdsliv, familieliv og i dine relationer,

 så book en tid her, så vi sammen kan gå i gang med at arbejde med netop dét, der fylder for dig.

I sessionerne vil vi sammen udforske, hvilke strategier i din tænkning der kan være med til at skabe og vedligeholde dine problematikker. Samtidig vil vi gå ind og arbejde aktivt med disse strategier gennem øvelser og redskaber, som vil træne din opmærksomhed og mentale fleksibilitet, så bekymringer og negative tanker kan få en mindre plads i din hverdag.

Jeg vil gennem hele vores forløb få supervision og vejledning fra chefpsykolog og level-2 certificeret metakognitiv terapeut, Erla Højsted.


En session hos mig koster 450 kr. og varer 50 minutter.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Hvordan løser du dine problemer?

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvordan du forsøger at løse dine problemer? Forsøger du […]

Hvor længe vil du sammenligne dig med andre?

Kender du typen, der har det helt rigtige tøj, er på de helt rigtige ferier, […]

Hvor længe vil du sidde på hegnet?

Hvor længe vil du sidde på hegnet?  Kender du det, at der er noget du […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram