Kathrine Banke

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Jeg brænder for at bruge min psykologfaglighed til at hjælpe mennesker ud af hovedet og ind i verden. Jeg ser grundlæggende mennesket som robust og stærkt. Der kan dog være perioder eller situationer i livet, hvor vi kan have brug for hjælp til at genopdage, udforske og mobilisere vores styrker og ressourcer for at trives.

Bekymringer, negative tanker og grublerier kan nemlig stå i vejen for, at vi gør det, vi gerne vil. Og ikke mindst spilde vores tid og påvirke vores trivsel og præstationer negativt.

Det kan være, at du oplever generaliseret angst, social angst, generel usikkerhed, stress, selvværdsproblemer, en følelse af håbløshed eller tvivl på dit eget værd eller de valg, du træffer. Det kan også være, at du er mester i at overtænke enhver situation, og derfor får svært ved at mærke, hvad du egentlig gerne vil og står for. At du bliver handlingslammet og står tilbage med alt ubehaget, tvivlen og en masse hårdt arbejde for at prøve at slippe af med alle disse tanker. Eller måske sætter du så høje krav til dig selv, at du mærker et præstationspres ift. dit studie, arbejde eller i sociale relationer. Krav som efterlader dig fanget i grublerier omkring, om du er god nok eller gør det rigtige. Og som dræner dig for energi.

Uanset hvad du kommer med, så møder jeg dig lige dér, hvor du er. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati, ydmyghed og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i. Det rum, du træder ind i hos mig, er nemlig et frirum fra at skulle præstere - et slags laboratorium, hvor vi sammen undersøger din problemstilling ud fra det metakognitive perspektiv og meget konkret eksperimenterer med og træner din opmærksomhed og mentale fleksibilitet.

Den metakognitive metode kan nemlig formindske de bekymringer, negative tanker og grublerier, der kan spænde ben for din handlekraft og tro på egne evner i din hverdag.

Så hvis du eksempelvis oplever, at:

  • bekymringer, grublerier eller negative tanker dræner dig for energi og kan afholde dig fra at gøre det, du gerne vil,
  • du mangler værktøjer til at genetablere kontrollen over din overtænkning,
  • eller du gerne vil have redskaber til at styre din opmærksomhed, så du kan være mere til stede i dit arbejdsliv, studieliv, familieliv eller i dine relationer,

så book en tid her, så vi sammen kan gå i gang med at arbejde med netop dét, der fylder for dig.

I sessionerne vil vi sammen udforske, hvilke strategier i din tænkning der kan være med til at skabe og vedligeholde dine problematikker. Samtidig vil vi gå ind og arbejde aktivt med disse strategier gennem øvelser og redskaber, som vil træne din opmærksomhed og mentale fleksibilitet, så bekymringer, grublerier og negative tankespiraler kan få en mindre plads i din hverdag.

Hvis du vil vide lidt mere om mig, så er jeg opvokset på Fyn og har brugt det meste af min barndom og ungdom i den lokale idrætsforening som både udøver og senere træner for de små. Jeg er sikker på, at det har været med til at forme min nysgerrighed på mennesker og min evne til at møde folk i øjenhøjde. Og ikke mindst min glæde ved at være aktiv og bruge min krop.

Jeg er i gang med certificering ved MCT Institute og får løbende supervision og vejledning af chefpsykolog og level-2 certificeret metakognitiv terapeut, Erla Højsted.

En session hos mig koster 1200 kr. og varer 50 minutter.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram