Ida Grøn Hanneborg

Psykolog, Cand.Psych.Aut., MCT Institute™ registreret terapeut (Level I) og konsulent hos MIND CPH

Jeg er autoriseret psykolog og MCT Institute™ registreret terapeut (Level I), og har de seneste år udelukkende arbejdet med Metakognitiv terapi, da metoden er utrolig effektiv til at afhjælpe bekymringstanker og skabe gode varige resultater inden for de områder, jeg arbejder med.

Jeg har særlig ekspertise i behandling af angstlidelser, lavt selvværd, vrede og jalousi, og jeg har ligeledes stor erfaring med behandling af nyere lidelser som ortoreksi og dysmorfofobi, som i øjeblikket vinder frem og vidner om, hvorledes livet i dag er præget af en høj grad af usikkerhed og selvrefleksivitet og med høje krav om at skulle præstere.

Min indgangsvinkel til terapi er at hjælpe dig med at bryde med tilbagevendende negative tanker, som skaber mistrivsel og gør dig bange, vred eller ked af det. Du vil lære, hvordan du kan “løfte” dig op over dine negative tankestrømme (som du kender alt for godt) frem for at drukne i dem. Når du begynder at mestre dine nye værktøjer, vil dine negative følelser automatisk aftage. Ligeså vil eventuelle uhensigtsmæssige strategier til at takle ubehaget, så som tjekkeadfærd, undgåelse og misbrug ikke længere være relevant.

Hvis du synes, det lyder nemmere sagt end gjort, så er det helt okay. Lad mig om at få terapien til at virke for dig. Jeg glæder mig til at se alt, hvad du kan, når du er fri af dine gamle tankemønstre.

Privat er jeg gift og mor til to døtre på henholdsvis 5 og 8 år. Jeg tilbringer en stor del af min fritid i vores sommerhus, og jeg elsker at læse skønlitteratur, at tage på løbeture og at drikke kaffe i solen. 

Læs et interview med Ida

En session hos mig koster 1300 kr.

Se om du har mulighed for tilskud

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Når modet svigter. Sådan frarøver bekymring og tvivl dit mod

Kender du det? Du skal noget, som du glæder dig overordentligt meget til, men samtidig […]

Slip fri fra indebrændte frustrationer

Der var engang, hvor jeg fik voksen-skæld-ud af en vildt fremmed mand. Jeg var på […]

Jeg er leder. Jeg kan IKKE gå ned med stress

Pling.... Der tikker en mail ind, der dog lander blødt oveni de øvrige 1127 ulæste […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram