Erla Heinesen Højsted

Autoriseret psykolog Cand. Psych, erhvervspsykolog og klinisk psykolog,MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II) og stifter af MIND CPH.

Har du brug for hjælp til store eller mindre psykologiske udfordringer, coaching eller personlig udvikling? Ønsker du effektiv behandling og langtidsholdbare resultater baseret på metakognitiv terapi og metode.

Jeg har specialiseret mig i metakognitiv terapi og er certificeret på højeste niveau af MCT Institute i Manchester. Jeg er formand for bestyrelsen i MCT Institute Danish Branch og jeg er supervisor på uddannelsen i metakognitiv terapi i Danmark.

Terapi & coaching

Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine problemstillinger og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager vanskelighederne. Dette gælder både for coaching og terapi. Du får allerede i første session et godt billede af hvordan dit forløb kommer til at se ud og de allerfleste mærker en forskel efter få sessioner.

Jeg er en erfaren psykolog og jeg hjælper både mennesker med svære psykiske lidelser og mennesker med lettere psykologiske udfordringer og livskriser samt mennesker, der ønsker at præstere på et meget højt niveau.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig ud af stress, udbrændthed og angst herunder både generaliseret angst, social angst, helbredsangst, OCD, BDD, PTSD samt tristhed og depressioner.

Jeg kan også hjælpe dig med at forbedre dine præstationer og få bedre selvtillid og selvværd. Jeg kan desuden hjælpe dig med at styre dit temperament, få et bedre forhold til din krop og bedre spisevaner eller hjælpe dig med at komme ud af en afhængighed/ misbrugsproblematik.

Føler du dig fanget i fastlåste tanke- og handlingsmønstre, for mange bekymringer, spekulationer og grublerier, bruger du din energi forkert eller får du ikke udrettet det, du gerne vil? Så kan jeg hjælpe dig. Kort sagt har jeg specialiseret mig i at hjælpe dig at leve dit liv, som du ønsker det og være fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse.

En individuel session hos mig koster 1700,- kr.

Jeg har desværre kun mulighed for at tage få nye forløb i øjeblikket og der kan derfor være noget ventetid. Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15 og høre om mulighederne. 

Jeg tilbyder terapi på dansk, engelsk, svensk og færøsk.

Mulighed for tilskud

Jeg er autoriseret psykolog så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger. Sundhedsforsikringen Danmark giver et tilskud på 300,- kr. pr. session. Kontakt dog altid dit forsikringsselskab først.

Kursus, workshops & foredrag

Jeg afholder foredrag, kurser og undervisning i metakognitiv terapi og mental sundhed, samt individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder og andet sundhedspersonale.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller på Hello@mindcph.dk

Supervision

Jeg tilbyder supervision af psykologer, læger og andre faggrupper.

Er du psykolog og ønsker supervision i metakognitiv terapi er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har både individuel supervision og supervisionsgrupper og også supervisionsgrupper målrettet autorisation.

Læs et interview med Erla

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til Hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Egenomsorg - hvordan gør jeg?

Efter en sindssygt hård uge med pres fra chefen, umulige deadlines og kollegaer, der ikke rigtig […]

Stigende priser og eskalerende bekymring

Hver dag overstrømmes nyhedsbilledet af historier fra krigen i Ukraine. Krigens konsekvenser trækker tråde langt […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram