Erla Heinesen Højsted

Autoriseret psykolog Cand. Psych, erhvervspsykolog og klinisk psykolog,MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II) og stifter af MIND CPH.

Jeg hjælper dig, der ønsker kvalificeret behandling af stress, angst, OCD, PTSD eller depression og jeg har særlig erfaring med at hjælpe dig, der har eller tidligere har haft krævende livsomstændigheder eller skal præstere på et højt niveau - og gerne vil have det godt samtidig..

Jeg er desuden en erfaren erhvervspsykolog og udover behandling og forebyggelse af psykiske lidelser tilbyder jeg sparring i forhold til fx personlig ledelse, personlig udvikling og bedring af psykisk arbejdsmiljø, teamsamarbejde og konflikthåndtering.

Hvordan bliver du mødt hos mig?

Det er vigtigt for mig at du føler dig vel modtaget og får tillid til at vi sammen kommer i mål med dine udfordringer. Selv om det kan være svære ting vi arbejder med, så vil jeg gøre en dyd ud af at gøre det let, enkelt og tilgængeligt for dig at få de resultater, du ønsker.

Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine problemstillinger og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager vanskelighederne. Derefter arbejder vi med at bryde mønstre og tilegne nye måder at forholde dig på. Alle forløb er individuelt tilpassede, men følger samtidig de metakognitive evidensbaserede manualer for behandling. Du får allerede i første session et billede af, hvordan dit forløb kommer til at se ud og de allerfleste mærker en forskel efter få sessioner.

Jeg hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale og opnå dine ønskede resultater uden ubehag og tankemylder. Jeg viser dig, hvordan dine fastlåste tanke- og handlemønstre kan erstattes med mere fleksible mønstre, hvor du har kontrollen over, hvor meget dine tanker, bekymringer og følelser skal fylde. Kort sagt har jeg specialiseret mig i at hjælpe dig at leve dit liv, som du ønsker det og være fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse.

Hvorfor metakognitiv terapi

Det er ødelæggende for menneskers livskvalitet at døje med psykiske udfordringer og jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at mestre den i mine øjne stærkeste psykologiske metode på markedet og til at sikre at der findes et sted, hvor du kan få højkvalitets behandling og service.

Metakognitiv terapi er en imponerende og gennemarbejdet metode, der er baseret på evidens og en afprøvet model af sindet og for mig er det ikke alene en metode til psykisk velbefindende, men en livsfilosofi.

Praktisk

Jeg er certificeret af MCT Institute i Manchester (MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II)) og har siden omkring 2015 arbejdet udelukkende med metakognitiv psykologi.

En individuel session hos mig koster 1700,- kr. Et forløb varer typisk 6-10 sessioner.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15 og høre om mulighederne. 

Jeg tilbyder terapi på dansk, engelsk, svensk og færøsk.

Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Mulighed for tilskud

Jeg er autoriseret psykolog, så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger. Sundhedsforsikringen Danmark giver et tilskud på 300,- kr. pr. session. Kontakt dog altid dit forsikringsselskab først.

Kursus, workshops & foredrag

Jeg afholder foredrag, kurser og undervisning i metakognitiv terapi og mental sundhed, samt individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder, ledelsesgrupper, HR-personale og andet sundhedspersonale.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller på Hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for foredrag, kursus eller undervisning.

Supervision & undervisning

Jeg tilbyder supervision og undervisning af psykologer, læger og andre faggrupper.

Ønsker du supervision eller undervisning i metakognitiv terapi er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har både individuel supervision og supervisionsgrupper og også supervisionsgrupper målrettet autorisation.

Læs et interview med Erla

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til Hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Jagten på en Work Life Balance er som jagten på skattekisten for enden af regnbuen

Familie, karriere, sundhed, personlig udvikling, rigdom, bæredygtighed og [indsæt dit eget ønske] - Vi vil gerne det hele, og helst uden for mange strabadser. Drømmen om det enkle liv, der balanceret indeholder det hele er så fint udbasuneret på instagram og andre sociale medier. For at lykkes skal du blot kende de 7 tips, den hurtigste vej eller de 3 skjulte vaner. SÅ finder du den optimale balance.

Få styr på de tanker (og følelser), der forstyrrer.

Først klapsalver og trommehvirvel. Derefter stilhed!  Du står på scenen. Skarpt skinnende spotlights blænder dine øjne […]

Bliv bikiniklar i metakognitiv forstand

Hos MIND CPH definerer vi begrebet ’’bikiniklar’’ som en eftertragtet sindstilstand, hvor man kan gå […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram