Daniel Jordanov

Psykolog Cand.Psych. og Konsulent

Jeg er uddannet neuropsykolog fra Københavns Universitet og har speciale i sindets biologi. 

De seneste par år har jeg forsket i hjernens potentiale til at forandre sig igennem metakognitiv behandling.

Hvadend du døjer med stress, angst eller plagsomme bekymringstanker, så er der gode nyheder i vente. Undersøgelser viser nemlig, at hjernen har en forunderlig evne til at hele sig selv, og det er denne evne vi sammen skal udforske og åbne op for i terapien.

Hos mig er du i et rum fyldt med empati og varme. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, forstået og anerkendt, og at vi sammen får omsat terapien, så den møder dine specifikke behov i hverdagen. 

Jeg vejleder dig omhyggeligt i at bryde de mønstre, som skaber problemer, samt udstyrer dig med praktiske redskaber til at få kontrol over tanker og følelser, så du kan leve det liv, du længes efter.

En session hos mig ligger på 1100,-

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Du kan også skrive på hello@mindcph.dk eller benytte kontaktformularen nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan også skrive til hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.
Seneste indlæg på MIND Blog:
Når modet svigter. Sådan frarøver bekymring og tvivl dit mod

Kender du det? Du skal noget, som du glæder dig overordentligt meget til, men samtidig […]

Slip fri fra indebrændte frustrationer

Der var engang, hvor jeg fik voksen-skæld-ud af en vildt fremmed mand. Jeg var på […]

Jeg er leder. Jeg kan IKKE gå ned med stress

Pling.... Der tikker en mail ind, der dog lander blødt oveni de øvrige 1127 ulæste […]

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.
Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.
Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram