Psykolog i København

Psykologerne hos MIND CPH

Hos MIND CPH brænder vi for at yde service af højeste kvalitet
inden for hvert vores felt, og vi sætter en ære i at skabe en uhøjtidelig,
hyggelig og rolig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas.

Our psychologists have lots of experience in practicing therapy in English.

Erla Heinesen Højsted

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & chefpsykolog
Jeg hjælper dig, der ønsker kvalificeret behandling af stress, angst, OCD, PTSD eller depression og jeg har særlig erfaring med at hjælpe dig, der har eller tidligere har haft krævende livsomstændigheder eller skal præstere på et højt niveau - og gerne vil have det godt samtidig. Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine vanskeligheder og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager dem. Du får allerede i første session et godt billede af hvordan dit forløb kommer til at se ud og de allerfleste mærker en forskel efter blot få sessioner.
Læs om mig og book tid

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
I terapien hjælper jeg dig ud af dine uhensigtsmæssige strategier såsom bekymringer og grublerier samt giver dig redskaberne til at få brudt med tilbagevendende negative tanker, som gør dig trist, bange eller handlingslammet. Når du begynder at mestre dine nye redskaber, vil dine negative følelser automatisk aftage.
Læs om mig og book tid

Sofie Boye Kromann

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Jeg vil gerne hjælpe dig, som på ét eller flere områder i livet, oplever angst, usikkerhed eller ubehag og ikke føler dig god nok til at blive mere sikker på dig selv, styrke dit selvværd og vise dig hvordan du slipper for angst, bekymringer og negative tanker. Jeg ønsker at gøre en reel forskel for dig hvad end du lider af angst har udfordringer med dit selvværd eller dit kropsbillede eller bare ikke har det godt lige nu.
Læs om mig og book tid

Kathrine Banke

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Uanset hvad du kommer med, så møder jeg dig lige dér, hvor du er. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati, ydmyghed og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i. Det rum, du træder ind i hos mig, er nemlig et frirum fra at skulle præstere
Læs om mig og book tid

Louise Hollier Bodal

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Jeg er engageret i at hjælpe dig, der lige nu føler at du står i en krise, eller på anden måde oplever udfordringer i livet, der har medført tvivl, angst eller usikkerhed. Oplever du eksempelvis at være udfordret på studiet eller på arbejdet, er du blevet dumpet af en kæreste eller til en eksamen, eller oplever du at bekymringer eller tunge, mørke tanker fylder meget mere end du har lyst til at de skal, kan jeg hjælpe dig med at tackle de svære situationer og følelser. Et forløb hos mig vil hjælpe dig med at styrke din selvfølelse og mindske angst, tvivl og usikkerhed, så du (igen) kan føle, at det er dig som har kontrollen over dine valg og dit sind.
Læs om mig og book tid

Kandidatstuderende Mai Agerbæk-Larsen

BSc. i psykologi, stud.psyk & studentermedhjælper
I sessionerne vil jeg introducere dig for øvelser og redskaber, der træner din mentale fleksibilitet, opmærksomhed og fokus, og sammen vil vi arbejde med at implementere teknikkerne i din hverdag. Vi vil fra gang til gang samle op på de introducerede redskaber og øvelser, for at sikre at de bliver brugt lige dér, hvor der er mest brug for dem.
Læs om mig og book tid

Psykologistuderende Maja World

Stud.psyk, studentermedhjælper & studenterterapeut
I et terapiforløb hos mig vil du blive præsenteret for konkrete redskaber og teknikker til at bryde med de negative tanke- og følelsesspiral, således at tanker, følelser og bekymringer ikke behøves at overtage din hverdag.
Læs om mig og book tid

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.

Bestil din tid online i dag – Det er nemt og enkelt, og du vælger selv din psykolog.

ONLINE BOOKING

Psykolog i København med kort ventetid

Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi tilbyder sessioner i vores hyggelige og moderne klinik midt i hjertet af København.

Vi er Danmarks første og eneste klinik, der udelukkende tilbyder metakognitiv terapi.

Du kan nemt og enkelt booke din tid online eller du kan kontakte os på mail hello@mindcph.dk eller på telefon 31 11 13 15. Vi har telefonåbent mellem 8-18.

Hos MIND CPH er du i centrum og vores terapi er tilrettelagt efter dine behov og udfordringer. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer, du føler dig tilpas i, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej.

Gode råd når du skal vælge psykolog

Det kan være noget af en jungle at finde den rigtige psykolog i København. For det første findes der mange psykologer i København, der bruger forskellige psykologiske behandlingsmetoder, og som arbejder indenfor mange forskellige problemområder. Hos MIND CPH hjælper vi både privatpersoner, der døjer med lidelser som stress, angst, og depression, samt hjælper virksomheder, der gerne vil performe bedre og skabe et bedre arbejdsmiljø for sine ansatte. 

Det er vigtigt at vælge en psykolog, der har specialiseret sig indenfor det område, du søger hjælp til. Det får du hos os. Vi har således udvalgte psykologer der er specialiseret i stress, specialiseret i angstlidelser og specialiseret i tvangstanker blot for at nævne nogle lidelser. Udover at vælge en psykolog med et specifikt speciale, så er det mindst lige så vigtigt, at psykologen virker troværdig og at du har tillid til, at han eller hun er kompetent og har menneskelig indsigt sådan, at du vitterligt får den hjælp du har brug for.

Hos MIND CPH tilbyder vi psykologhjælp uden ventetid og du kan altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved af erfaring, at det kan være en følsom og svær proces at finde den helt rigtige psykolog. Derfor er du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er rigtige for hinanden – og om kemien passer. Vi har også skrevet et blogindlæg, der giver dig gode råd til at vælge den rigtige psykolog for dig.

Derudover kan du også læse vores blog, hvor vi skriver små indlæg om bl.a. den måde, vi arbejder på og de områder, vi arbejder indenfor. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev – så får du det direkte i din indbakke.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH
Vi tilbyder dig et skræddersyet metakognitivt forløb hos universitetsuddannede psykologer. Metakognitiv terapi er en nyere terapiretning med en veldokumenteret effekt, der egner sig godt til de fleste psykiske problemstillinger.

Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram