Psykolog i København

Psykologerne hos MIND CPH

Hos MIND CPH brænder vi for at yde service af højeste kvalitet
inden for hvert vores felt, og vi sætter en ære i at skabe en uhøjtidelig,
hyggelig og rolig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas.

Ida Grøn Hanneborg

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
Min indgangsvinkel til terapi er at hjælpe dig med at bryde med tilbagevendende negative tanker, som skaber mistrivsel og gør dig bange, vred eller ked af det. Du vil lære, hvordan du kan “løfte” dig op over dine negative tankestrømme (som du kender alt for godt) frem for at drukne i dem. Når du begynder at mestre dine nye værktøjer, vil dine negative følelser automatisk aftage.
Læs om mig og book tid

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
I terapien hjælper jeg dig ud af dine uhensigtsmæssige strategier såsom bekymringer og grublerier samt giver dig redskaberne til at få brudt med tilbagevendende negative tanker, som gør dig trist, bange eller handlingslammet. Når du begynder at mestre dine nye redskaber, vil dine negative følelser automatisk aftage.
Læs om mig og book tid

Maria Rasmussen

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
I terapien lærer du effektive redskaber, så du kan genvinde kontrollen over endeløse bekymringer, grublerier og ubehagelige følelser, så du én gang for alle kan slippe de tanke- og handlemønstre, der holder liv i angst, stress, søvnproblemer, lavt selvværd og depression
Læs om mig og book tid

Debbie Britt Mechlenborg

Autoriseret psykolog & Konsulent
Ved hjælp af metakognitive teknikker kan vi udforske nye måder at forholde dig til negative tanker på, som effektivt vil hjælpe med at reducere stress og angstsymptomer. Når disse teknikker er mestret, begynder du at genvinde energi og vil opleve mere ro
Læs om mig og book tid

Rasmus Boysen

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Et metakognitivt terapiforløb vil gøre dig mere modstandsdygtig, så du i fremtiden selv kan overkomme livets vanskeligheder, og derfor er målet, at du hurtigst muligt skal kunne gøre dig uafhængig af terapien. Derved opnår du i et metakognitivt terapiforløb en varig effekt, som styrker din oplevelse af at være i kontrol over dit liv.
Læs om mig og book tid

Daniel Jordanov

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Hos mig er du i et rum fyldt med empati og varme. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, forstået og anerkendt, og at vi sammen får omsat terapien, så den møder dine specifikke behov i hverdagen. Jeg vejleder dig omhyggeligt i at bryde de mønstre, som skaber problemer.
Læs om mig og book tid

Erla Højsted

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & chefpsykolog
Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine problemstillinger og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager vanskelighederne. Dette gælder både for coaching og terapi. Du får allerede i første session et godt billede af hvordan dit forløb kommer til at se ud og de allerfleste mærker en forskel efter få sessioner.
Læs om mig og book tid

Vil du være en del af vores team? 

Vi søger lige nu psykologer, som har lyst til at blive en del af et hyggeligt og stærkt arbejdsfællesskab hos MIND CPH. Du kan læse mere om vores ledige stillinger her.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.

Bestil din tid online i dag – Det er nemt og enkelt, og du vælger selv din psykolog.

ONLINE BOOKING

Psykolog i København med kort ventetid

Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi tilbyder sessioner i vores hyggelige og moderne klinik midt i hjertet af København.

Vi er Danmarks første og eneste klinik, der udelukkende tilbyder metakognitiv terapi.

Du kan nemt og enkelt booke din tid online eller du kan kontakte os på mail hello@mindcph.dk eller på telefon 31 11 13 15. Vi har telefonåbent mellem 8-18.

Hos MIND CPH er du i centrum og vores terapi er tilrettelagt efter dine behov og udfordringer. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer, du føler dig tilpas i, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej.

Gode råd når du skal vælge psykolog

Det kan være noget af en jungle at finde den rigtige psykolog i København. For det første findes der mange psykologer i København, der bruger forskellige psykologiske behandlingsmetoder, og som arbejder indenfor mange forskellige problemområder. Hos MIND CPH hjælper vi både privatpersoner, der døjer med lidelser som stress, angst, og depression, samt hjælper virksomheder, der gerne vil performe bedre og skabe et bedre arbejdsmiljø for sine ansatte. 

Det er vigtigt at vælge en psykolog, der har specialiseret sig indenfor det område, du søger hjælp til, men det er mindst lige så vigtigt, at psykologen virker troværdig og at du har tillid til, at han eller hun er kompetent og har menneskelig indsigt sådan, at du vitterligt får den hjælp du har brug for.

Hos MIND CPH tilbyder vi psykologhjælp uden ventetid og du kan altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved af erfaring, at det kan være en følsom og svær proces at finde den helt rigtige psykolog. Derfor er du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er rigtige for hinanden – og om kemien passer. Vi har også skrevet et blogindlæg, der giver dig gode råd til at vælge den rigtige psykolog for dig.

Derudover kan du også læse vores blog, hvor vi skriver små indlæg om bl.a. den måde, vi arbejder på og de områder, vi arbejder indenfor. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev – så får du det direkte i din indbakke.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH
Vi tilbyder dig et skræddersyet metakognitivt forløb hos universitetsuddannede psykologer. Metakognitiv terapi er en nyere terapiretning med en veldokumenteret effekt, der egner sig godt til de fleste psykiske problemstillinger.

Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram