Psykologer med speciale i behandling af stress og angst

Leder du efter en psykolog med speciale i behandling af både stress og angst i København? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos MIND CPH tilbyder vi en effektiv og varig hjælp håndtering af stress og angst.
Our psychologists have lots of experience in practicing therapy in English.

Her er vores psykologer inden for behadling af angst og stress

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på hello@mindcph.dk eller telefon 31 11 13 15. Vi besvarer telefon og mail alle hverdage fra 8.30-16.00.

Få hjælp til behandling af stress og angstAlt for mange danskere lider i dag af enten stress eller angst. Både stress og angst er to tilstande som kan have en for mange altoverskyggende indvirkning på ens hverdag, og når man er i det, kan det være rigitgt svært, hvis ikke umuligt at se sig ud af det. Selvom de fleste kun oplever en af disse tilstande, er der også nogle der oplever både at være stresset og ængstelig på samme tid.

Når du oplever symptomer på stress og angst, kan det være svært at identificere, hvad der præcis foregår i din krop og dit sind. Både stress og angst er nemlig naturlige reaktioner, som man bør opleve fra tid til anden. Angst er således kroppens måde at sige til dig på, at du skal være forsigtig mens stress kan være gavnligt i små mængder, da det fortæller dig, at du står i en situation, der kræver at du arbejder hurtigt. Men i for store mængder er både stress og angst yderst skadeligt for både vores fysiske og mentale helbred. Men for mange kan det være svært at vide, hvad man præcis lider af.


Symptomer på stress og angst
Stress og angst kan begge føre til fysiske symptomer som hjertebanken, sveden, søvnløshed og koncentrationsbesvær. Begge kan også påvirke dit humør og din adfærd, og kan føre til følelser af tristhed, irritabilitet og manglende motivation og overskud.

Derudover kan både stress og angst være en reaktion på en følelse af trussel eller fare, og begge kan føre til en følelse af magtesløshed og hjælpeløshed. Normalt siger man at stress i små doser er en god ting da det kan motivere dig til at tage aktion og løse problemer. Angst er dog normalt mere negativt og kan føre til en følelse af begrænsning og frygt.


Forskelle på stress og angst
Mens stress normalt er en reaktion på en specifik udfordring eller situation, kan angst være en mere generel tilstand, som varer ved.
De fleste kender til at være stresset på arbejdet – særligt hvis man har skullet arbejde meget i en periode. Selvom dette ikke er rart, forsvinder eller fortager stressen sig dog, når den givne opgave er løst.

Det kan modsat være langt sværere at identificere årsagen til at man føler sig ængstelig.


Behandling af stress og angst med metakognitiv terapi
Selvom fra alle fra tid til anden kan opleve stress eller angst, så er det vigtigt at det ikke varer ved og får en negativ indvirkning på ens hverdag eller humør. Hos MindCPH er vi eksperter i at behandle både angst og stress. Vi bruger udelukkende metakognitiv terapi som behandlingsform – og det skyldes ganske simpelt at det er den metode, hvorved vi kan skabe de bedste og mest vedvarende resultater.

Metakognitiv terapi er en terapiform, der fokuserer på at ændre dine tankemønstre og adfærd. Terapien hjælper dig med at identificere negative tankemønstre og erstatte dem med mere positive og konstruktive tanker. På den måde bruger man mindre tid og mindre energi på at kredse om de tanker, som gør en eksempelvis stresset eller ængstelig.

Metakognitiv terapi giver dig derfor de rette værktøjer til at håndtere stress og angst, når de opstår.
En af fordelene ved metakognitiv terapi er, at det er en kortvarig behandling. Du kan forvente at se positive resultater efter få sessioner. Typisk består et behandlingsforløb af 8-12 behandlinger.

Terapien kan også hjælpe dig med at forebygge tilbagefald, så du kan opretholde en sund og afbalanceret livsstil.


Derfor bør du vælge MindCPH som din psykolog
Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi tilbyder sessioner i vores hyggelige og moderne klinik midt i hjertet af København.
Du kan nemt og enkelt booke din tid online eller du kan kontakte os på mail hello@mindcph.dk eller på telefon 31 11 13 15. Vi har telefonåbent mellem 8-18.


Hos MIND CPH er du i centrum og vores terapi er tilrettelagt efter dine behov og udfordringer. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer, du føler dig tilpas i, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej.


Få hjælp som privatperson eller som virksomhed
Vi hjælper både privatpersoner, der døjer med lidelser som stress, angst, og depression, samt hjælper virksomheder, der gerne vil performe bedre og skabe et bedre arbejdsmiljø for sine ansatte.


Det er vigtigt at vælge en psykolog, der har specialiseret sig indenfor det område, du søger hjælp til, men det er mindst lige så vigtigt, at psykologen virker troværdig og at du har tillid til, at han eller hun er kompetent og har menneskelig indsigt sådan, at du vitterligt får den hjælp du har brug for.
Vi tilbyder psykologhjælp uden ventetid og du kan altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved af erfaring, at det kan være en følsom og svær proces at finde den helt rigtige psykolog. 

Derfor er du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er rigtige for hinanden – og om kemien passer. Vi har også skrevet et blogindlæg, der giver dig gode råd til at vælge den rigtige psykolog for dig.Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down