Psykolog med speciale i angst i København

Psykologerne hos MIND CPH

Søger du psykolog med speciale i angst i København, så er du kommet til det rette sted. Hos MIND CPH tilbyder vi nemlig en effektiv behandling for angst.

 

TJEK LEDIGE TIDER

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på hello@mindcph.dk eller telefon 31 11 13 15. VI besvare telefon og mail alle hverdage fra 8.30-16.00.  

Her er vores eksperter i angstbehandling.  

Erla Heinesen Højsted

Autoristeret psykolog med speciale i metakognitiv behandling af angst
Har du døjet med angst on/off i længere perioder og har du prøvet lidt af hvert uden helt at komme til bunds i angsten? Spænder angsten ben for din præstationer? Og vil du nu bare gerne have hjælp til at komme ud af angstens greb så du kan leve dit ønskede liv? Jeg er autoriseret psykolog, specialiseret i metakognitiv terapi og har mange års erfaring i behandling af angst og overtænkning.
Læs om mig og book tid

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
Jeg giver dig redskaber til at bryde med de uhensigtsmæssige bekymringer og grublerier og bryde med tilbagevendende negative tanker, der gør dig angst og handlingslammet. Angst er noget, der kan behandles og ikke noget du behøves at leve med. Sammen vil vi udforske en ny og fleksible måde at håndtere angsten på, som bryder med tankespiralen og giver dig kontrollen tilbage over dit tankeliv. Jeg er autoriseret psykolog, specialiseret i metakognitiv terapi og har mange års erfaring i behandling af angst og overtænkning.
Læs om mig og book tid

Rasmus Boysen

Psykolog, Cand. Psych. Aut. & konsulent
Oplever du at angsten og bekymringer stjæler dit mentale overskud og forstyrrer din hverdag. Kunne du ønske dig at føle dig mere modstandsdygtig, så du bedre kan overkomme livets vanskeligheder. Jeg er autoriseret psykolog og har god erfaring med, at metakognitive terapiforløb giver en varig effekt, som styrker din oplevelse af at være i kontrol over dit liv.
Læs om mig og book tid

Sofie Boye Kromann

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Oplever du at angsten og bekymringerne styrer dit liv. Har du nemt ved at blive fanget i negative tankespiraler og katastrofetækning, der gør dig usikker og får dig til at undgå situationer. Jeg klæder dig på til at møde verden fra et gladere og mere afslappet udgangspunkt. Jeg vil hjælpe dig med at slippe de tanker og bekymringer, som skader dit selvværd eller på anden vis skaber mistrivsel, og som forhindrer dig i at gøre de ting, du gerne vil, uden ubehag.
Læs om mig og book tid

Kathrine Banke

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent
Oplever du at angsten og bekymringer står i vejen for, at du kan være glad og tilpas i din hverdag. Kan selv de små bekymringer fylde meget og skabe stilstand, hvor du egentlig har lyst til bevægelse. Bliver du fanget i overtænkningsspiraler, der kan være svære at bryde. Uanset hvad du kommer med, så møder jeg dig lige dér, hvor du er. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati, ydmyghed og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i. Det rum, du træder ind i hos mig, er nemlig et frirum fra at skulle præstere.
Læs om mig og book tid

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk

Det er gratis og uforpligtende.

Bestil din tid online i dag – Det er nemt og enkelt, og du vælger selv din psykolog.

ONLINE BOOKING

Psykolog i København med kort ventetid

Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi tilbyder sessioner i vores hyggelige og moderne klinik midt i hjertet af København.

Vi er Danmarks første og eneste klinik, der udelukkende tilbyder metakognitiv terapi.

Du kan nemt og enkelt booke din tid online eller du kan kontakte os på mail hello@mindcph.dk eller på telefon 31 11 13 15. Vi har telefonåbent mellem 8-18.

Hos MIND CPH er du i centrum og vores terapi er tilrettelagt efter dine behov og udfordringer. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer, du føler dig tilpas i, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej.

Gode råd når du skal vælge psykolog

Det kan være noget af en jungle at finde den rigtige psykolog i København. For det første findes der mange psykologer i København, der bruger forskellige psykologiske behandlingsmetoder, og som arbejder indenfor mange forskellige problemområder. Hos MIND CPH hjælper vi både privatpersoner, der døjer med lidelser som stress, angst, og depression, samt hjælper virksomheder, der gerne vil performe bedre og skabe et bedre arbejdsmiljø for sine ansatte. 

Det er vigtigt at vælge en psykolog, der har specialiseret sig indenfor det område, du søger hjælp til, men det er mindst lige så vigtigt, at psykologen virker troværdig og at du har tillid til, at han eller hun er kompetent og har menneskelig indsigt sådan, at du vitterligt får den hjælp du har brug for.

Hos MIND CPH tilbyder vi psykologhjælp uden ventetid og du kan altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved af erfaring, at det kan være en følsom og svær proces at finde den helt rigtige psykolog. Derfor er du er altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er rigtige for hinanden – og om kemien passer. Vi har også skrevet et blogindlæg, der giver dig gode råd til at vælge den rigtige psykolog for dig.

Derudover kan du også læse vores blog, hvor vi skriver små indlæg om bl.a. den måde, vi arbejder på og de områder, vi arbejder indenfor. Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev – så får du det direkte i din indbakke.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH
Vi tilbyder dig et skræddersyet metakognitivt forløb hos universitetsuddannede psykologer. Metakognitiv terapi er en nyere terapiretning med en veldokumenteret effekt, der egner sig godt til de fleste psykiske problemstillinger.

Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram