mind cph | mental sundhed

Handlekraft, selvværd og mental sundhed på 3 formiddage

Gå vinteren i møde med stærke redskaber til bedre selvværd, mental sundhed og handlekraft i din hverdag.

Har du gentagne gange forsøgt at ændre vaner uden, at det er lykkedes? Løber du gang på gang ind i de samme forhindringer? Og savner du selvtillid og mod til at gå efter dine drømme?

Kunne du tænke dig at klare mere og turde mere  – og ikke stresse over det hele?

Kunne du i det hele taget tænke dig at være mere

 • let i hovedet
 • let i kroppen
 • fri for bekymringer
 • til stede i nuet
 • og stand til at nyde tilværelsen noget mere?

Så bør du overveje at deltage på MIND CPH’s eftertragtede formiddagskursus, der er spækket med ny og anderledes viden om psykologi og konkrete værktøjer til at opnå mental sundhed, handlekraft og et stærkt selvværd.

Du får en ny måde at forstå din psyke og du får specifik viden om, hvad der fører til mental sundhed og et godt selvværd.

Kursusleder er autoriseret psykolog og chefpsykolog hos MIND CPH Erla Højsted. Erla har specialiseret sig i mental sundhed, forebyggelse og behandling af stress, angst og depression baseret på metakognitiv terapi og nyere stressteorier. Erla er i gang med en 2-årig specialistuddannelse i metakognitiv terapi ved MCT-instituttet i Manchester

Find eller genfind overskuddet, lysten og modet til at leve det liv, som du indtil videre kun har drømt om med dette metakognitive kursus om selvværd, handlekraft og psykisk velvære.

Du får konkrete værktøjer til at øge din mentale sundhed og styrke dit selvværd og livsglæde.

På kurset lærer du hvordan du:

 

 • Styrker dit selvværd med en ny og effektiv psykologisk metode
 • Øger din selvtillid
 • Får overblik – og bevarer det i pressede situationer
 • Bliver skarp og fokuseret
 • Bliver 100% nærværende når du vil og hvor du vil
 • Øger din performance
 • Bliver bedre til at handle og gøre det, du drømmer om
 • Bliver tilfreds med dig selv

Du lærer at bryde dine negative tankemønstre, bliver skarpere, gladere og får mere overskud i hverdagen.

Metakognitiv terapi

Hos MIND CPH praktiserer vi metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er en forholdsvis ny terapiform med veldokumenteret effekt. Metakognitiv terapi er særdeles effektiv, fordi den går direkte til sagens kerne og eliminerer den tænkningsstil, der skaber og vedligeholder psykisk mistrivsel. Metakognitiv terapi lærer dig at forholde dig til dine tanker og følelser på ny.

Læs mere om metakognitiv terapi

Hvis du har spørgsmål omkring metakognitiv terapi er du velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15, skrive til os på hello@mindcph.dk eller læse vores FAQ

HVORNÅR

Fredag d. 26. jan. 2018 klokken 9.30-12. Derefter følgende fredage: 2/2 & 9/2.

Fredag d. 2. marts. 2018 klokken 9.30-12. Derefter følgende fredage: 9/3 & 16/3.

HVOR

I vores hyggelige lokaler på Bredgade 36E st. 1260 Kbh K.

PRIS

2.450 kr. som betales ved tilmelding eller i rater: 612,50 kr ved tilmelding, derefter 3 x 612,50 kr., som bliver trukket automatisk på dagen, hvor forløbet afholdes.

Godt at vide

Kurset er til dig der ønsker at styrke dit selvværd, øge din performance og skabe et mere tilfredsstillende liv for dig selv.

Lider du af stress, angst eller depression eller anden psykisk lidelse er kurset ikke velegnet. Her vil vi hellere anbefale dig at deltage på et af vores metakognitive gruppeforløb mod stress eller mod angst & depression.

Kontakt os gerne på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk hvis du har spørgsmål.

Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer. 

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – Jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i.

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig.

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i “tankefælden”. Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

Anne, 33 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

Tusind tak for et godt forløb – Det har været meget udfordrende inspirerende og lærerigt. I har vendt op og ned på mine metaoverbevisninger og på min forståelse af stress og bekymringer. Jeg har fået flere konkrete handlingsværktøjer på de seks uger, end på det sidste år hos almindelig psykolog. Tak for jeres imødekommenhed og fordi, I tog jer tid til at lytte.

Solveig, 31 år, deltager på gruppeforløb mod stress

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk