mind cph | mental sundhed

Mental sundhed

Få stærke redskaber til bedre selvværd, mental sundhed og handlekraft i din hverdag.

Har du gentagne gange forsøgt at ændre vaner uden, at det er lykkedes? Løber du gang på gang ind i de samme forhindringer? Og savner du selvtillid og mod til at gå efter dine drømme?

Kunne du tænke dig at klare mere og turde mere  – og ikke stresse over det hele?

Kunne du i det hele taget tænke dig at være mere

 • let i hovedet
 • let i kroppen
 • fri for bekymringer
 • til stede i nuet
 • og stand til at nyde tilværelsen noget mere?

Så bør du overveje metakognitiv terapi, der uanset om du har en psykisk lidelse eller ej kan hjælpe dig til at opnå mental sundhed, handlekraft og et stærkt selvværd. Alt sammen igennem meget konkrete værktøjer, som du lærer at kunne bruge i din hverdag.

 Dét får du ud af med metakognitiv terapi

 • Du får en ny måde at forstå din psyke og du får specifik viden om, hvad der fører til mental sundhed og et godt selvværd.
 • Du lærer principperne og psykologien bag beslutningsdygtighed og handlekraft
 • Du lærer alt om det, der hindrer dig i at nå dine mål og drømme
 • Du lærer hvordan du undgår at stå i vejen for dig selv

Find eller genfind overskuddet, lysten og modet til at leve det liv, som du indtil videre kun har drømt om med metakognitiv terapi.

Du får konkrete værktøjer til at øge din mentale sundhed og styrke dit selvværd og livsglæde.

Med metakognitiv terapi lærer du:

 • At styrke dit selvværd med en ny og effektiv psykologisk metode
 • At øge din selvtillid
 • At få overblik – og bevarer det i pressede situationer
 • At blive skarp og fokuseret
 • At blive 100% nærværende når du vil og hvor du vil
 • At øge din performance
 • At blive bedre til at handle og gøre det, du drømmer om
 • At blive tilfreds med dig selv

Du lærer at bryde dine negative tankemønstre, bliver skarpere, gladere og får mere overskud i hverdagen.

Metakognitiv terapi

Hos MIND CPH praktiserer vi metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er en forholdsvis ny terapiform med veldokumenteret effekt. Metakognitiv terapi er særdeles effektiv, fordi den går direkte til sagens kerne og eliminerer den tænkningsstil, der skaber og vedligeholder psykisk mistrivsel. Metakognitiv terapi lærer dig at forholde dig til dine tanker og følelser på ny.

Læs mere om metakognitiv terapi

Hvis du har spørgsmål omkring metakognitiv terapi er du velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15, skrive til os på hello@mindcph.dk eller læse vores FAQ

Godt at vide

Metakognitiv terapi / coaching er til dig der ønsker ny viden om mental sundhed, styrke dit selvværd, øge din performance og skabe et mere tilfredsstillende liv for dig selv. Lider du af stress, angst eller depression eller anden psykisk lidelse vil vi anbefale dig vores metakognitive gruppeforløb mod stress eller mod angst & depression. Kontakt os gerne på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk hvis du har spørgsmål.

Vi har haft hundredevis af glade og tilfredse klienter gennem klinikken. Nogle af dem har været så venlige at dele deres oplevelse, så du kan se, hvordan vi kan hjælpe  -->

 

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før – Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer."

 

Jane, 48 år, gruppeforløb og indivisuel terapi mod stress

"I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig."

 

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!"

 

Sanne, 54 år, deltager på gruppeforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk