/

Personlig udvikling

Hos MIND CPH tilbyder vi personlig udvikling og hjælper dig til at leve det liv, du gerne vil. Kæmper du eksempelvis med et lavt selvværd, for lidt tro på dig selv, eller er du plaget af mindreværdskomplekser og alt for mange tanker om, hvad andre tænker om dig – så kan vi hjælpe dig.

Personlig udvikling er noget alle mennesker kan have gavn af. Personlig udvikling handler om at vælge at blive en bedre udgave af sig selv og eksempelvis slippe uhensigtsmæssige bekymringer, overtænkning, jalousi og negative tanker om sig selv – og andre.
Personlig udvikling i MIND CPH handler kort fortalt om at vi hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig.

Bliv en bedre udgave af dig selv
I terapien arbejder vi bl.a. med, at du kan blive bedre til at træffe de beslutninger, som du gerne vil – men har svært ved. Så drømmer du om at komme igang med at træne og leve sundt, eller at blive en bedre forælder, partner eller kollega så kan vi give dig et mentalt boost og øge din mentale trivsel, sådan at du endelig kan få overholdt dine aftaler med dig selv og foretage de nødvendige handlinger og adfærdsændringer.

Vi hjælper dig helt konkret til:

 - at blive dine overspringshandlinger kvit
 - at blive mere fokuseret, nærværende og beslutningsdygtig
 - at opnå de resultater, du ønsker

Du kan forbedre dine præstationer
Vi tilbyder skræddersyet individuel coaching, der målrettet hjælper dig til at øge din performance. Vores coaching er baseret på metakognitiv terapi, hvor du lærer effektiv selvledelse, øger din viljestyrke og motivation, optimerer din præstationsevne og du lærer at forhindre forstyrrende tanker i at få overtaget, så du kan handle mere fokuseret og målrettet.
  • Jeg har lært at sætte grænser i mit arbejdsliv - både overfor mig selv og min chef. Jeg har fået mere ro i mit hoved, eftersom at jeg er blevet bevidst om mine tanker og har lært, at jeg godt selv kan styre, hvad der fylder. Jeg valgte MIND CPH, da jeg havde brug for konkrete værktøjer til at få det bedre. Jeg havde brug for en psykolog som lyttede, men som også gav mig opgaver til at arbejde med og løse mit problem.

    Nicoline, 25 år: individuelt forløb
  • Efter mit forløb hos MIND CPH føler jeg en anden ro i mig selv. Jeg har lært, at jeg ikke kan eller skal kontrollere mine eller andres negative følelser. Det er ikke mit ansvar at fjerne ‘den dårlige stemning’. I stedet prioriterer jeg nu at handle og tage initiativ, der hvor jeg kan se, at jeg skaber værdi for andre eller mig selv. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos MIND CPH.

    Tina, 39 år: individuelt forløb
  • Efter at have været hos flere forskellige psykologer og efter at have testet flere forskellige terapiformer, så var mine forhåbninger til at få hjælp meget lave. Derfor var jeg meget overrasket, når jeg allerede fra første session hos MIND lærte teknikker, som umiddelbart kunne hjælpe mig i hverdagen. Jeg er så glad for, at jeg fandt jer, og jeg anbefaler metakognitiv terapi til alle mine venner, som overvejer at søge hjælp for problematikker, som ligner mine.

    Anonym: individuelt forløb

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down