MIND CPH | PERSONLIG UDVIKLING

Personlig udvikling med metakognitiv terapi

Personlig udvikling

Hos MIND CPH tilbyder vi også personlig udvikling og hjælper dig til at leve det liv, du gerne vil. Kæmper du eksempelvis med et lavt selvværd, for lidt tro på dig selv, eller er du plaget af mindreværdskomplekser og alt for mange tanker om, hvad andre tænker om dig – så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder både individuelle forløb og som noget nyt tilbyder vi et metakognitivt kursus om mental sundhed og selvværd.

Personlig udvikling er noget alle mennesker kan have gavn af. Personlig udvikling handler om at vælge at blive en bedre udgave af sig selv og eksempelvis slippe uhensigtsmæssige bekymringer, grublerier, jalousi og negative tanker om sig selv – og andre.

Personlig udvikling i MIND CPH handler kort fortalt om at vi hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig.

Bliv en bedre udgave af dig selv med metakognitiv terapi

I terapien arbejder vi bl.a. med, at du kan blive bedre til at træffe de beslutninger, som du gerne vil – men har svært ved. Så drømmer du om at komme igang med at træne og leve sundt, eller at blive en bedre forælder, partner eller kollega så kan vi give dig et mentalt boost, sådan at du endelig kan få overholdt dine aftaler med dig selv og foretage de nødvendige handlinger og adfærdsændringer.

Vi hjælper dig helt konkret til: 

  • at blive dine overspringshandlinger kvit
  • at blive mere fokuseret, nærværende og beslutningsdygtig
  • at opnå de resultater, du ønsker

Du kan forbedre dine præstationer med Metakognitiv terapi

Vi tilbyder skræddersyet individuel coaching, der målrettet hjælper dig til at øge din performance. Vores coaching er baseret på metakognitiv terapi, hvor du lærer effektiv selvledelse, øger din viljestyrke og motivation, optimerer din præstationsevne og du lærer at forhindre forstyrrende tanker i at få overtaget, så du kan handle mere fokuseret og målrettet.

Læs mere om coaching hos MIND CPH.

 

Har du spørgsmål?

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores Psykologer

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er gratis og uforpligtende.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk