Parterapi
Parterapi hos MIND CPH er tilrettelagt specifikt efter jeres behov og jeres problemer.

Parterapi

Parterapi hos MIND CPH er tilrettelagt  specifikt efter jeres behov og  jeres problemer. MIND CPHs rutinerede psykologer tilrettelægger forløbet og skaber gode og trygge rammer,  så I bedst muligt kan blive hjulpet på vej. Terapien foregår i hjertet af København i dejlige lyse lokaler kun få minutters gang fra Kgs. Nytorv.

Læs mere om psykologerne og parterapi her.

At vælge hinanden igen

Når man vælger at gå i parterapi, er det fordi, man gerne vil arbejde på at styrke sit forhold. Der kan være mange forskellige grunde til, at par søger parterapi.

Måske I hver især synes, at der er brug for forandringer, eller måske I “bare” ønsker at blive bedre til at kommunikere og gøre mere af det sammen, som fungerer godt for jer. Måske der har været tillidsbrud i form af utroskab eller andre svigt, som I gerne vil have hjælp til at komme over. Måske oplever I, at I er kørt fast i en bestemt måde at tale hårdt til hinanden på, som I gerne vil ændre. Måske har I ikke et specifikt problem, men en følelse af jeres parforhold kunne være meget bedre end det er.

Uanset hvad der gælder for jer, vil MIND CPHs psykologer kunne sætte nogle gode trygge rammer til at hjælpe jer på vej mod jeres mål. For mange par, der søger hjælp, gælder, at de er havnet i nogle fastlåste måder at tænke og handle på, som kan være svære at træde ud af, og som kan stå i vejen for det parforhold, man ønsker med hinanden.

Målet med et metakognitivt terapiforløb er ikke, at I aldrig har skænderier, frustrationer eller misforståelser. Disse er en normal del af et sundt parforhold. Men de kan komme til at fylde langt mindre end de gør nu. Målet med parterapi er at hjælpe jer fri af fastlåste vanemæssige måder at tænke og reagere på, og hjælpe jer til at skabe (eller genskabe) det parforhold, I ønsker med hinanden. Og netop det, er metakognitiv terapi særligt velegnet til.

Metakognitiv parterapi

Metakognitiv terapi fokuserer på konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Terapien er ikke rettet imod fejlfinding og at gå i dybden med ”fejl og mangler”. I stedet er vores fokus på jeres her-og-nu situation (og ikke i fortiden og barndommen), og at hjælpe jer lige der, hvor I er nu med det, som I gerne vil opnå.

Parterapi hos MIND CPH giver jer redskaber til:

  • At få et bedre samarbejde om de ting, som er værdifulde for jer.
  • At skabe en bedre kommunikation.
  • At skabe forståelse for hinanden og opbygge respekt og anerkendelse.
  • At håndtere konflikter med hinanden (og med eventuelle børn), så I ikke blot tænker og reagerer automatisk i en situation, men istedet kan foretage konstruktive handlinger.

Det kan være svært at tage det første skridt og tage kontakt til en psykolog, og det kan være svært at søge hjælp som par. Vores psykolog Michael har begge rigtig god erfaring med metakognitiv parterapi, og det er muligt at booke parsessioner hos hver af dem her.

I er meget velkomne til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om mulighederne for parterapi. I kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er ganske uforpligtende.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH

Hos MIND CPH har vi specialiseret os i metakognitiv terapi. Vi tilbyder både behandling og forebyggelse af både svære og lettere psykiske lidelser.

Vi bruger også metakognitiv terapi til behandling af andre problemstillinger som fx jalousi, lavt selvværd, parforholdsproblemer og behandling af nyere lidelser som f.eks. orthoreksi og dysmorfofobi.

Metakognitiv terapi kan desuden med fordel anvendes til at forbedre mental sundhed og har konkrete og effektive værkstøjer til at slippe overtænkning og øge dit nærvær og din livsglæde.

Vi tilbyder både individuel terapi, coaching og gruppeterapi. Vi tilbyder også fleksible løsninger til erhvervslivet.

Hvad kan et metakognitivt forløb?

Du får specifik indsigt i de mekanismer, der vedligeholder dine symptomer og dit ubehag, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.

Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine tankeprocesser og lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.

Du lærer, at håndtere negative følelser og tanker på en hensigtsmæssig måde.

Du lærer at slippe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.

Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer, men du lærer hvordan du ikke behøver at bukke under for dem.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15, hvis du ønsker metakognitiv terapi eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram