/

Online kursus: Det psykiske arbejdsmiljø i det professionelle arbejdsfællesskab

Ønsker I at øge arbejdsglæden, styrke det psykiske arbejdsmiljø, professionalisere og gøre jeres arbejdsplads attraktiv? Så kan et e-læringsforløb være vejen frem for jer!

Med et online kursus er formålet at tilbyde jer redskaber, der kan styrke jeres arbejde med det psykiske arbejdsmiljø samt fremme mental sundhed for jeres arbejdsplads.

Det psykiske arbejdsmiljø er en vedvarende proces, og det er ikke nok kun at fokusere på de fysiske rammer for at skabe en vedvarende forandring. Bevidsthed er nøglen til at skabe solide forandringer i ens måde at gå til problemløsning på. Det psykiske arbejdsmiljø er et fælles ansvar, hvorfor det er vigtigt at I er klædt godt på til at kunne varetage den opgave.

Kerneopgaven, virksomhedens vision og formål, skal sættes i centrum, så der i højere grad lægges fokus på den opgave I som arbejdsfællesskab skal løse. Det vil sige vi skal fokusere på, hvordan fællesskabet og individerne heri kan byde ind på en meningsfuld og tilfredsstillende måde.

Måske I oplever at der er en forskel på, hvordan medarbejdere, som udsættes for samme ting, reagerer på forskellig vis – det kan forklares ved at vi alle har forskellige mentale strategier til at overkomme de ting vi møder i livet. I det her kursus tager vi udgangspunkt i at styrke og forstå disse mentale strategier i vores arbejdsfællesskab.

Opbygning af onlinekurset


MODUL 1: Det psykiske arbejdsmiljø

MODUL 2: Det professionelle arbejdsfællesskab

MODUL 3: Sådan skaber vi stærke arbejdsfællesskaber

MODUL 4: Feedback og kommunikation

MODUL 5: Mobning

MODUL 6: Når rammerne forandrer sig

Stress, udbrændthed og konflikter er temaer som ofte går igen på mange arbejdspladser og vedligeholdes ofte via uhensigtsmæssige strategier i tænkningen, som eksempelvis bekymringer om fremtiden, grublerier over fortiden eller generel overtænkning. Der bruges unødigt meget tid, energi og ressourcer på dette, som ikke fører til konkrete handlinger.

De hensigtsmæssige strategier i tænkningen er derimod forbundet med en hel række positive forhold, som enhver ambitiøs organisation stræber efter, blandt andet:

 - Øget performance, trivsel og arbejdsglæde

 - Forhøjet motivation samt lyst til læring og udvikling

 - Forbedret samarbejde og færre konflikter


Vi står klar til at hjælpe jer og uddanne jer gennem vores online kursus. Kontakt os her for at høre nærmere.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down