/

MIND CPH

MIND CPH er din garanti for terapi af høj kvalitet uanset om du lider af f.eks. stress, angst, depression eller på anden vis har ondt i livet eller arbejdslivet og har brug for kvalificeret psykologhjælp. 

Vores metode og vores indsatser bygger på afprøvet, evidensbaseret psykologi og hos os vil du altid møde en psykolog, der er nysgerrig og engageret i at samarbejde med dig om løsninger og udvikling. Hos os kommer du i første række og det er vores opgave at tilpasse vores indsats, så den løser din udfordring på en skånsom og effektiv måde. Vi inviterer dig til et samarbejde og det er vores fælles indsats, der gør dig i stand til at klare dine aktuelle og fremtidige udfordringer.

Vores psykologer er alle universitetsuddannede og derudover specialister i metakognitiv terapi, uddannede ved MCT Institute™. Vi ser det som vores fornemste opgave at holde færdighederne ved lige gennem praksis, supervision og efteruddannelser. Vores særlige take på metoden og service er udviklet i takt med vores erfaringer, din feedback samt refleksioner over best practice. 

Vi er derfor førende indenfor vores felt og tilbyder psykologiske løsninger af højeste kvalitet både hvis du leder efter hjælp til private og personlige problemstillinger, relationelle problemstillinger eller professionelle og arbejdsrelaterede udfordringer.

Vores mission er

At sikre kvaliteten af psykologisk viden og praksis.
At sikre den mentale sundhed - både i det private og i erhvervslivet.
At bryde tabuer og at reframe terapi som en vigtig, nødvendig og selvomsorgsfuld støtte i et meningsfuldt og tilfredsstillende liv

Vores vision er

At evidensbaseret psykologi skal have omfattende indflydelse, når det gælder menneskers og samfundets trivsel og udvikling. 
At gå forrest i paradigmeskiftet indenfor psykologien, hvor menneskers og gruppers trivsel og produktivitet frigøres fra det ensidige fokus på eksterne stressorer og erstattes af mere nuancerede og videnskabeligt underbyggede forklaringsmodeller.  
At sikre at beslutningstagere som politikere, ledere og andre med indflydelse har øje for den værdi, som en moderne psykologi kan tilbyde for vores trivsel, livsglæde og udvikling. 

Vores budskaber

At være mentalt sund behøver hverken være tidskrævende, kompliceret eller besværligt

Vi vil vise dig, at valget ikke behøver at stå imellem et krævende og indholdsrigt liv og mental sundhed.

Vi vil vise dig, at du godt kan være mental sund uden at skulle dyrke mindfulness eller andre stressregulerende praksisser.

Vi vil vise dig, at din mentale sundhed allerede bor i dig og at du kan finde den frem med enkle greb.

Overtænkning er vor tids store trussel mod det mentale helbred

Overtænkning gælder både den bevidste overtænkning som fx bekymring og den mere ubevidste ruminering, aflednings- og undertrykkelsestænkningen og monitorering af indre og ydre trusler og farer.

Overtænkningen øger det mentale stressniveau og fører til uhensigtsmæssige handlinger som fx undgåelse, overspringshandling, isolation, misbrug/overforbrug af mad, medicin, stoffer og træning, overarbejde, pleaser-adfærd, underperformance og overdreven forberedelse.

Bliver vi ikke bevidste om denne overtænkning og øver os i at bryde den, kan det få alvorlige konsekvenser for det mentale helbred.

Vores psyke er stærk og modstandsdygtig

Vores psyke har en eminent evne til at selvregulere og varetage sig selv, og det eren misforståelse, når vi de senere år er begyndt at lægge flere og flere kræfter i at tage vare på psyken gennem forskellige meditationspraksisser, selvhjælpskurser og -bøger, træning, mikrodoseringer samt andre optimerings- og udviklingspraksisser.

Det er ikke løsningen på hverken stressepidemi eller vores tilfredshed som mennesker i det hele taget. Det er heller ikke nødvendigt for at være mental sund.

I stedet er det tidskrævende og kan skabe et stort selvfokus og kan modsatintentionen medføre, at vi oplever os selv som skrøbelige. Det kan også gøre, at vi holder igen og skærmer os for krævende oplevelser, og dermed går glip af den naturlige udvikling, der følger med at udfordre os selv.

Terapi

Terapi er en serviceydelse 
Du kan godt have forventninger og stille krav til kvaliteten og servicen.

Terapi er et håndværk
Vi ved, hvad vi gør, og vi har massiv træning i det. Vi arbejder konstant på at forfine vores håndværk.

Terapi er en langtidsinvestering
Det kan være, det koster det samme som en ferie for familien i Rom. Forskellen er, at det ikke blot er et minde for livet og et her-og-nu boost — men en forandring, der varer ved og giver dig varige strategier til at optimere dit mentale helbred. En slags mental pensionsopsparing.

Vores filosofi

Bygger på en ny forståelse af psyken, der bedre passer til moderne mennesker.

Vi lever i en tidsalder med konstant rift om vores opmærksomhed. At bevare
overblikket kræver ikke blot en enorm bevidsthed om vores tanke- og følelsesliv -
det fordrer ligeledes mentale værktøjer, hvis vi skal leve det liv, vi selv ønsker.

Mestrer vi tankelivet, er det lettere også at mestre livet. 
Kontakt os
  • "Du er robust, selvom det ikke føles sådan. Det kan terapien hjælpe dig med at genopdage."

    Kathrine Banke, psykolog MIND CPH: 
  • "Min fornemste opgave er at få det terapeutiske arbejde til at skabe varige forandringer i hverdagen. Det er ikke så svært, som det kan lyde."

    Kathrine Banke, psykolog MIND CPH 
  • Terapi er ikke blot en samtale. Terapi er et håndværk, der kræver erfaring, fordybelse og uddannelse at mestre.

    Erla Heinesen Højsted, founder MIND CPH

Mød psykologerne i MIND CPH

Du kan ringe, skrive, booke

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende 
– i vores åbningstid mandag til fredag fra klokken 8.30-16.00
Skriv til os hello@mindcph.dk. Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
If you prefer therapy in English, do not hesitate to contact us, we have good experience in metacognitive therapy in English. You can read more here.
Kontakt os

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down