/

MIND CPH

MIND CPH er mere end et psykologhus. Vi går op i kvaliteten af vores indsats og de rammer, vi byder dig velkommen i. Vi arbejder ud fra et grundlæggende koncept, som alle vores psykologer er trænet i, uanset hvor i verden du møder os. Vi går foran i et paradigmeskifte indenfor psykologien og vi bringer den psykologiske viden i spil, så den kan berige og forbedre menneskers liv.

I MIND CPH har vi et fælles ståsted for vores terapi og praksis, der er baseret på en evidensbaseret tilgang. Vores psykologer er specialister i metakognitiv terapi og uddannede ved MCT Institute (R). Vi ser det som vores fornemste opgave at holde færdighederne ved lige gennem praksis, supervision og efteruddannelser. Vores særlige take på metoden er udviklet i takt med vores erfaringer, din feedback samt refleksioner over best practice. 

Vores ambition er at være førende indenfor vores felt. Vi tilbyder psykologiske løsninger af højeste kvalitet - hvad end du leder efter en mindre intervention til en privat problemstilling, eller du leder efter den store intervention i et multinationalt selskab.

Vores mission er

At sikre kvaliteten af den psykologiske viden og praksis.
At sikre at mental sundhed bliver en selvfølge - både i det private og i erhvervslivet.
At sikre at tabuer brydes og at terapi reframes som et bevidst og selvomsorgsfuldt servicetjek.

Vores vision er

At evidensbaseret psykologi skal have omfattende indflydelse, når det gælder menneskers og samfundets trivsel og udvikling. 
At gå forrest i paradigmeskiftet indenfor psykologien, hvor menneskers og gruppers trivsel og produktivitet frigøres fra det ensidige fokus på eksterne stressorer og erstattes af mere nuancerede og videnskabeligt underbyggede forklaringsmodeller.  
At sikre at beslutningstagere som politikere, ledere og andre med indflydelse har øje for den værdi, som en moderne psykologi kan tilbyde for vores trivsel, livsglæde og udvikling. 

At være mentalt sund behøver hverken være tidskrævende, kompliceret eller besværligt

Vi vil vise dig, at valget ikke behøver at stå imellem et krævende og indholdsrigt liv og mental sundhed.

Vi vil vise dig, at du godt kan være mental sund uden at skulle dyrke mindfulness eller andre stressregulerende praksisser.

Vi vil vise dig, at din mentale sundhed allerede bor i dig og at du kan finde den frem med enkle greb.

Overtænkning er vor tids store trussel mod det mentale helbred

Overtænkning gælder både den bevidste overtænkning som fx bekymring og den mere ubevidste ruminering, aflednings- og undertrykkelsestænkningen og monitorering af indre og ydre trusler og farer.

Overtænkningen øger det mentale stressniveau og fører til uhensigtsmæssige handlinger som fx undgåelse, overspringshandling, isolation, misbrug/overforbrug af mad, medicin, stoffer og træning, overarbejde, pleaser-adfærd, underperformance og overdreven forberedelse.

Bliver vi ikke bevidste om denne overtænkning og øver os i at bryde den, kan det få alvorlige konsekvenser for det mentale helbred.

Vores psyke er stærk og modstandsdygtig

Vores psyke har en eminent evne til at selvregulere og varetage sig selv, og det eren misforståelse, når vi de senere år er begyndt at lægge flere og flere kræfter i at tage vare på psyken gennem forskellige meditationspraksisser, selvhjælpskurser og -bøger, træning, mikrodoseringer samt andre optimerings- og udviklingspraksisser.

Det er ikke løsningen på hverken stressepidemi eller vores tilfredshed som mennesker i det hele taget. Det er heller ikke nødvendigt for at være mental sund.

I stedet er det tidskrævende og kan skabe et stort selvfokus og kan modsatintentionen medføre, at vi oplever os selv som skrøbelige. Det kan også gøre, at vi holder igen og skærmer os for krævende oplevelser, og dermed går glip af den naturlige udvikling, der følger med at udfordre os selv.

Terapi

Terapi er en serviceydelse 
Du kan godt have forventninger og stille krav til kvaliteten og servicen.

Terapi er et håndværk
Vi ved, hvad vi gør, og vi har massiv træning i det. Vi arbejder konstant på at forfine vores håndværk.

Terapi er en langtidsinvestering
Det kan være, det koster det samme som en ferie for familien i Rom. Forskellen er, at det ikke blot er et minde for livet og et her-og-nu boost — men en forandring, der varer ved og giver dig varige strategier til at optimere dit mentale helbred. En slags mental pensionsopsparing.

Vores budskaber

Bygger på en ny forståelse af psyken, der bedre passer til moderne mennesker.

Vi lever i en tidsalder med konstant rift om vores opmærksomhed. At bevare
overblikket kræver ikke blot en enorm bevidsthed om vores tanke- og følelsesliv -
det fordrer ligeledes mentale værktøjer, hvis vi skal leve det liv, vi selv ønsker.

Mestrer vi tankelivet, er det lettere også at mestre livet. 
Kontakt os

Mød psykologerne i MIND CPH

Du kan ringe, skrive, booke

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende 
– i vores åbningstid mandag til fredag fra klokken 8.30-16.00
Skriv til os hello@mindcph.dk. Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
If you prefer therapy in English, do not hesitate to contact us, we have good experience in metacognitive therapy in English. You can read more here.
Kontakt os

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down