Stress

Fra stress til trivsel – forebyggelse og behandling

Skal din virksomhed være førende i stresshåndtering og forebyggelse? Ønsker I at komme problemet med stress blandt ledere og medarbejdere til livs? Vil I kort fortalt skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, så både virksomhed og medarbejdere trives, udvikles og kan yde det allerbedste?

Vores tilgang til stress er konkret, fremadrettet og effektiv og bygger på ny viden og konkrete redskaber til at slippe af med stress uden længerevarende sygemeldinger.

Arbejdsliv uden stress

Vi tilbyder specialiseret undervisning, foredrag og rådgivning i forbindelse stress, hvor vi bl.a. anvender metakognitiv terapi til behandling og forebyggelse af stress samt stressrelaterede lidelser som angst og depression. Vi tilbyder både kursusforløb, individuelle forløb og gruppeforløb, og vi indgår også meget gerne i en rådgivende funktion, hvis din virksomhed for alvor ønsker at komme problemer med stress, sygemeldinger og overbelastede medarbejdere til livs – eksempelvis via udarbejdelse af virksomhedens trivselspolitik.

Læs mere om den måde vi arbejder med stress hos MIND CPH. Kontakt os også meget gerne på telefon 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk for mere information.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram