Organisationsudvikling

Organisationsudvikling

Kom styrket gennem udviklings- og forandringsprojekter

Står jeres organisation foran store forandringsprojekter, og ønsker I de redskaber, der gearer jeres organisation bedst muligt i forhold til at håndtere den utryghed og usikkerhed, som er en naturlig del af organisatoriske forandringer? Vores fokus er at klæde jeres ledere og medarbejdere på, så de har lige præcis de redskaber, der sikrer, at de står mentalt stærkt i mødet med den nye organisatoriske virkelighed. Med disse værktøjer får de et personligt beredskab til at lade forandringer være forandringer og fornyet lyst og styrke til at genetablere deres fokus på deres respektive kerneopgaver – og vel at mærke med trivslen i behold.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til at komme styrket gennem forandringer, omstruktureringer, afskedigelser eller lignende, så ring meget gerne for en uforpligtende snak på telefon 31 11 13 15 eller skriv til os på hello@mindcph.dk.

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram