Lederudvikling

Lederudvikling

Robuste ledere skaber en robust virksomhed 

Skal vi skræddersy jeres næste lederudviklingsforløb? Vi er specialister i at rådgive, udvikle og undervise ledere. Vi kommer meget gerne ud til et uforpligtende møde og tager en snak om, hvordan vi kan klæde jeres ledere bedst på til at håndtere de mange krav, udfordringer og forventninger, der eksisterer til vor tids ledere.

Vores erfaring er bred – og vi underviser bl.a. i følgende områder:

  • Selvledelse og det personlige lederskab
  • Større mental styrke og gennemslagskraft i rollen som leder
  • Din rolle som forandringsleder
  • Ny i lederrollen – kom stærkest fra start
  • Når High Performance ledelse og trivsel går hånd i hånd
  • Ledelse under pres – bevar din mentale styrke og overblik

Kontakt os gerne uforpligtende på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk for at høre nærmere om vores forskellige forløb for ledere.

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram