Firmaaftale

Firmaaftale

“Det er en tryghed at vide, at vi har hurtig adgang til professionel hjælp når en medarbejder mistrives”. 

Selvom en virksomhed gør sig umage for, at medarbejdere skal trives ved bl.a. at sikre gode rammer og vilkår, så vil der stadig til tider forekomme mistrivsel.

Medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. For at værne om den mentale trivsel vælger mange virksomheder at tegne en firmaaftale og have tryghed i, at hurtig og effektiv hjælp er til rådighed, når behovet opstår.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Vi er der, når I har brug for det

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Du kan sikre den mentale sundhed i jeres virksomhed med en firmaaftale

En firmaaftale handler både om hurtig og effektiv hjælp, når der er behov for det og om løbende at sikre gode rammer og tiltag, der fremmer den mentale sundhed i din virksomhed.

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for, at de gode medarbejdere trives der, hvor rammerne og vilkårene er bedst og hvor arbejdspladsen arbejder for at sikre den mentale trivsel både ved at tilbyde hurtig hjælp når det brænder på, men også ved at værne om sundheden i bred forstand og tilbyde mulighed for bl.a. kurser og coaching indenfor mental sundhed og personlig udvikling.

Mental sundhed er 20’ernes buzzword og skal din virksomhed være førende og tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere er personalegoder, der værner om sundheden i bred forstand, et absolut must.

En firmaaftale indeholder:

Hurtig adgang til psykologhjælp. I kan få en aftale med en erhvervspsykolog indenfor 3 hverdage.

En visiterende samtale. Når der opstår et behov kan I kontakte os og vi aftaler en visiterende telefonsamtale med medarbejderene. Her kan vi vurderer og aftale, hvilken hjælp der er behov for.

Et afdækkende møde. Når I vælger at tegne en firmaaftale med os vil vi gøre vores bedste for at dække jeres behov bedst muligt. Vi tilbyder derfor et formøde, hvor vi lærer hinanden at kende og I har mulighed for at uddybe ønsker og forventninger til vores samarbejde.

Introduktion til metakognitiv terapi. Vi tilbyder en workshop à 1 1/2 times varighed, hvor I som virksomhed får en introduktion til vores måde at arbejde på og en forsmag på de redskaber, vi lærer jeres medarbejdere.

Kursus & workshops. Vi har et håndplukket sortiment af kurser og workshops, som I også kan vælge. Vi vil desuden kunne designe et eksklusivt kursus præcis efter jeres ønsker og behov.

Udvikling og High Performance. Udover at stå klar til at rykke ud, når det brænder på, så arbejder vi med performance optimering og personlig udvikling på alle niveauer. Vi sammensætter eksklusive udviklingsforløb til jer efter ønske og behov og vi tilbyder personlige coaching forløb til ledelse og nøgle-performance- medarbejdere. 

Organisationsudvikling. Vi tilbyder særligt tilrettelagte udviklingsforløb for hele organisationen. Det kan vedrøre kommunikation, generel trivsel, større omlægninger, sammenlægninger, ejerskifte osv.

En firmaaftale koster:

Et opstartsgebyr på 1195,-

Opstartsgebyret er ens uagtet størrelse på virksomheden. Opstartsmødet er inklusiv et afdækkende møde og en introduktion til metakognitiv terapi.

Årligt abonnement

1-10 ansatte 495,- årligt

11-20 ansatte 895,- årligt

21-50 ansatte 1395,- årligt

51-100 ansatte 1695,- årligt

oer 100 ansatte 1995 årligt

Pris ved individuelle sessioner:

1100,- kr til 1500,- kr

Prisen på individuelle sessioner varierer afhængigt af valg af psykolog.

Bemærk at behandling er fritaget for moms, mens coaching er pålagt moms.

Kursus & workshops

Se pris på de forskellige kurser

Ved særligt aftalte kurser og forløb aftales prisen særskilt.

Kontakt os for en uforpligtende snak på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk 

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde. 

Sundhedsforsikring

Hvis din virksomhed allerede har tegnet en sundhedsforsikring kan I få psykologbehandlinger enten helt eller delvist dækket, da vores psykologer er autoriserede psykologer

Fleksible løsninger

Virksomheder er forskellige, medarbejdere er forskellige og behovene kan desuden variere over tid. 

Hos MIND CPH til byder vi et fleksibelt samarbejde, hvor I kan vælge en firmaaftale som beskrevet på denne side, men I kan ligeså gerne investere i en enkelt ydelse no strings attached, hvis den løsning passer jer bedre. 

Vi har altid et udvalgt sortiment af kurser og individuelle forløb og vi tilbyder at specialdesigne forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi laver alt fra enkelte individuelle forløb, til jeres stresspolitik og til en total mental sundheds make-over for hele jeres virksomhed.

Mød vores psykologer

Du kan læse mere om psykologerne hos MIND CPH her. 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram