MIND your business

Firmaaftale

 

Firmaaftale

“Det er en tryghed at vide, at vi har hurtig adgang til professionel hjælp når en medarbejder mistrives”. 

Selvom en virksomhed gør sig umage for, at medarbejdere skal trives ved bl.a. at sikre gode rammer og vilkår, så vil der stadig til tider forekomme mistrivsel.

Medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. For at værne om den mentale trivsel vælger mange virksomheder at tegne en firmaaftale og have tryghed i, at hurtig og effektiv hjælp er til rådighed, når behovet opstår.

Vi er der, når I har brug for det

Vi besvarer din henvendelse alle hverdage mellem 8.30 og 16.00

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Hurtig adgang til psykologhjælp. I er garanteret en aftale med en psykolog indenfor 3 hverdage.

En visiterende samtale. Når der opstår et behov kan I kontakte os vi vurderer og aftaler med det samme, hvilken hjælp der er behov for.

Et afdækkende møde. Når I vælger at tegne en firmaaftale med os vil vi gøre vores bedste for at dække jeres behov bedst muligt. Vi tilbyder derfor et formøde, hvor vi lærer hinanden at kende og I har mulighed for at uddybe ønsker og forventninger til vores samarbejde.

Du kan sikre den mentale sundhed i jeres virksomhed med en firmaaftale

En firmaaftale handler både om hurtig og effektiv hjælp, når der er behov for det og om løbende at sikre gode rammer og tiltag, der fremmer den mentale sundhed i din virksomhed.

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for, at de gode medarbejdere trives der, hvor rammerne og vilkårene er bedst og hvor arbejdspladsen arbejder for at sikre den mentale trivsel både ved at tilbyde hurtig hjælp når det brænder på, men også ved at værne om sundheden i bred forstand og tilbyde mulighed for bl.a. kurser og coaching indenfor mental sundhed og personlig udvikling.

Mental sundhed er 20’ernes buzzword og skal din virksomhed være førende og tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere er personalegoder, der værner om sundheden i bred forstand, et absolut must. 

Du betaler kun for det du anvender.

Hos MIND CPH har vi gennemsigtige priser, ingen bindingstider, gebyrer eller dyre abonnementer. Vores samarbejde består udelukkende af, at vi leverer tryg og effektiv assistance når I har brug for det.

Vi har faste priser på ydelser og du kan se en oversigt her.

Ved større aftaler eller events kan prisen aftales individuelt.

Hvis en medarbejder fx har fået stress eller stressudløst angst eller depression kan vi tilbyde effektiv evidensbaseret behandling, hvor medarbejderen får konkret hjælp og hurtigt kan komme sig oftest helt uden en sygemelding.

 

Hvis en medarbejder fx har svært ved at præstere og er udfordret af at tale i forsamlinger og lede fx møder eller på anden vis er hæmmet i sin sociale fremtræden kan vi tilbyde et forløb tilpasset just denne problemstilling

Hvis en medarbejdere har særlige udfordringer med fx temperament, samarbejds-vanskeligheder, eller fx ængstelighed eller usikkerhed tilbyder vi personligt tilrettelagte forløb, der afdækker og afhjælper problemstillingen

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

 

Oplever i konflikter og dårlig stemning i et team eller en afdeling tilbyder vi kurser i fx. samarbejde trivsel og kommunikation. 

Har en af jeres ledere burg for støtte i egene ledelsesstil og hjælp til at håndtere svære samtaler og andre forhold vedr. peronaledelse til byder vi lederudviklingsforløb.

Sundhedsforsikring

Hvis din virksomhed allerede har tegnet en sundhedsforsikring kan I få psykologbehandlinger enten helt eller delvist dækket, da vores psykologer er autoriserede psykologer.

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler i Bredgade København K, lige midt i smørhullet mellem indre by og østerbro. Vi har god plads til individuelle sessioner og kurser og workshops, men vi kommer også gerne ud til jer.

Fleksible løsninger

Virksomheder er forskellige, medarbejdere er forskellige og behovene kan desuden variere over tid.

Hos MIND CPH til byder vi et fleksibelt samarbejde, hvor I kan vælge en firmaaftale , men I kan ligeså gerne investere i en enkelt ydelse no strings attached, hvis den løsning passer jer bedre.

Vi har altid et udvalgt sortiment af kurser og individuelle forløb og vi tilbyder at specialdesigne forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker.
Vi laver alt fra enkelte individuelle forløb, til jeres stresspolitik og til en total mental sundheds make-over for hele jeres virksomhed.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk