Erhvervspsykologiske foredrag

Erhvervspsykologiske foredrag tilpasset din virksomhed

Hos Mindcph tilbyder vi erhvervspsykologiske foredrag med udgangspunkt i metakognitiv terapi. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både små og store virksomheder med at forbedre medarbejdertrivslen og skabe både sundere og mere effektive arbejdsgange.

Vi er der, når I har brug for det

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Få medarbejdere i mental topform

I dag spiller medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø en stor rolle for om en virksomheds evne til at klare sig godt på både kort og lang sigt. Desværre er der stadig for mange virksomheder, som har svært ved at vide, hvad de skal gøre for at forbedre både arbejdsmiljøet og arbejdsgangene i deres virksomhed. Men bare rolig, vi er klar til at hjælpe jer!

Hos Mindcph har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at skabe bedre arbejdsgange og øge produktiviteten. Der er i dag mange situationer, hvor det kan give mening at inddrage en erfaren erhvervspsykolog.

Nogle af de mest udbredte situationer inkluderer hvis:

 • Arbejdsglæden hos medarbejderne er dalende
 • Antallet af stress- og sygemeldinger eller opsigelser er stigende
 • Medarbejderne brokker sig ofte
 • Der er konflikter imellem nøglemedarbejdere
 • Virksomheden har lige gennemgået en større omstrukturering
 • I arbejder i en branche hvor der ofte er travlt

Vi ved af erfaring at hver virksomhed er unik – og det er deres udfordringer også. Vi har derfor ikke nogen skabeloner liggende i skuffen, når vi holder foredrag. I stedet for skræddersyer vi altid vores foredrag til den enkelte virksomhed og dens problemstillinger. Vi har igennem årene afholdt mange forskellige foredrag og ikke mindst workshops om en bred vifte af emner.

Nogle af de disse emner inkluderer:

 • Metakognitiv terapi – en ny tilgang til stress
 • Kvit præstationsangsten og øg din performance
 • Når overtænkning er et problem
 • Mental trivsel i en krævende hverdag
 • Lær at håndtere stress med metakognitiv terapi

 

Hvorfor vælge Mindcph som din erhvervspsykologiske rådgiver?

Der findes i dag mange, der tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning, men der findes ikke mange, der arbejder som vi gør.

Hos Mindcph arbejder vi nemlig udelukkende med metakognitiv terapi. Kernen i metakognitiv terapi er i modsætning til andre terapiformer at hjælpe den enkelte til at styre sin opmærksom og derigennem psykiske energi. I metakognitiv terapi fokuserer vi derfor ikke kun på at reducere specifikke symptomer, men at identificere og fjerne et specifikt opmærksomhedssyndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS), som er identificeret som den bagvedliggende årsag til al psykisk mistrivsel og lidelse.

Vi skal derfor ikke ind og grave i den enkelte persons barndom eller lignende. I stedet fokuserer vi på, hvad personen oplever i nuet og lærer dem, hvordan de skal håndtere de tanker, som holder dem tilbage fra at præstere. Fordelen ved denne form for psykologi er, at den er meget konkret og derfor kan den også hurtigt omsættes til konkret handling, som kan ses og mærkes hos den enkelte.

Som metakognitive erhvervspsykologer er vi trænede i at spotte, hvordan psykologiske mekanismer kan spænde ben for medarbejderens, lederens eller hele virksomhedens arbejde. Vi har en fremadrettet og redskabsbaseret tilgang og en omfattende viden om psykens funktion. Det betyder, at vi hurtigt kan give jer yderst konkret rådgivning omkring, hvad der skal gøres og hvilken indsats, der skal til for at skabe en sund virksomhedskultur hos jer.

Book et foredrag til din virksomhed i dag

Hos Mindcph råder vi over nogle af landets absolut bedste metakognitive psykologer. Alle vores psykologer er certificerede og har flere års erfaring med sig i bagagen. Derudover arbejder flere af vores psykologer med konkrete lidelser som angst, stress eller depression. Denne arbejdsgang gør at vores psykologer hver især får noget unik viden, som de kan bruge i deres foredrag så det kommer til handle om, hvordan I kan løse de problemer I står overfor.

Vores foredrag varer typisk 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser. Kontakt os i dag og lad os skræddersy et unikt foredrag til din virksomhed.

Mød vores psykologer

Du kan læse mere om psykologerne hos MIND CPH her. 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram