Erhvervspsykologisk rådgivning

Erhvervspsykologisk rådgivning til din virksomhed

Oplever i udfordringer med umotiverede medarbejdere, dårligt arbejdsmiljø eller konflikter i det daglige imellem afdelinger eller kollegaer? Så er der hjælp at hente. Alle virksomheder, uanset størrelse eller alder vil med tiden komme til at opleve problemer som disse. Men frygt ej. Hos Mindcph tilbyder vi erhvervspsykologisk rådgivning og kan hurtigt hjælpe med at arbejdsglæden tilbage i jeres virksomhed.

Vi er der, når I har brug for det

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Få medarbejdere i mental topform med Mindcph

Erhvervspsykologisk rådgivning er i dag relevant for de fleste virksomheder. Der er mange situationer, der kan give anledning til at inddrage en professionel erhvervspsykolog i organisationen. Nogle af de mest udbredte situationer inkluderer hvis:

  • Arbejdsglæden hos medarbejderne er dalende
  • Antallet af sygemeldinger og opsigelser er stigende eller ligger højt
  • Medarbejderne brokker sig meget eller der er deciderede konflikter blandt nøglemedarbejdere
  • Virksomheden har lige gennemgået en større omstrukturering eller er blevet opkøbt

Fælles for alle disse situationer er, at de ofte relativt let kan løses. Ofte kræver det ikke store organisatoriske ændringer at gøre arbejdsmiljøet både mere behageligt og medarbejderne mere produktive.  

Mange ledere og medarbejdere ønsker i dag også at kunne håndtere pres og stress bedre end tidligere, men de mangler ganske enkelt de rigtige værktøjer til at gøre det. Og ved at give dem nogle simple men effektive mentale strategier kan man hurtigt få sine medarbejdere i mental topform. En medarbejder i mental topform vil bedre være i stand til at holde hovedet koldt i enhver situation, både privat og mens han eller hun er på arbejde.  

Hvorfor vælge Mindcph som din erhvervspsykologiske rådgiver?

Der findes i dag mange, der tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning, men der findes ikke mange, der arbejder som vi gør.

Hos Mindcph arbejder vi nemlig udelukkende med metakognitiv terapi. Kernen i metakognitiv terapi er i modsætning til andre terapiformer at hjælpe den enkelte til at styre sin opmærksom og derigennem psykiske energi. I metakognitiv terapi fokuserer vi derfor ikke kun på at reducere specifikke symptomer, men at identificere og fjerne et specifikt opmærksomhedssyndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS), som er identificeret som den bagvedliggende årsag til al psykisk mistrivsel og lidelse.

Vi skal derfor ikke ind og grave i den enkelte persons barndom eller lignende. I stedet fokuserer vi på, hvad personen oplever i nuet og lærer dem, hvordan de skal håndtere de tanker, som holder dem tilbage fra at præstere. Fordelen ved denne form for psykologi er, at den er meget konkret og derfor kan den også hurtigt omsættes til konkret handling, som kan ses og mærkes hos den enkelte.

Som metakognitive erhvervspsykologer er vi trænede i at spotte, hvordan psykologiske mekanismer kan spænde ben for medarbejderens, lederens eller hele virksomhedens arbejde. Vi har en fremadrettet og redskabsbaseret tilgang og en omfattende viden om psykens funktion. Det betyder, at vi hurtigt kan give jer yderst konkret rådgivning omkring, hvad der skal gøres og hvilken indsats, der skal til for at skabe en sund virksomhedskultur hos jer.

Sundhedsforsikring

Hvis din virksomhed allerede har tegnet en sundhedsforsikring kan I få psykologbehandlinger enten helt eller delvist dækket, da vores psykologer er autoriserede psykologer

Få en skræddersyet aftale om erhvervspsykologisk rådgivning til jeres virksomheder

Vi ved af erfaring at alle virksomheder er forskellige, alle medarbejdere er forskellige og at en virksomheds behov af samme grund kan variere over tid.

Derfor tilbyder vi hos MIND CPH til byder et fleksibelt samarbejde, hvor I både kan få en aftale om løbende rådgivning eller en firmaaftale der dækker alle jeres behov. Vi tror ikke på listepriser, hvorfor vi altid skræddersyer vores aftaler til den enkelte virksomhed. Udover vores rådgivningsydelser tilbyder vi selvfølgelig også erhvervspsykologiske foredrag.  Kontakt os i dag og lad os skræddersy et unikt foredrag til din virksomhed.

Mød vores psykologer

Du kan læse mere om psykologerne hos MIND CPH her. 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram