Erhvervspsykolog med speciale i stress

Oplever I udfordringer med stressede medarbejdere i jeres virksomhed? Så bare rolig, vi står klar til at hjælpe jer. Alle virksomheder, uanset størrelse eller branche vil på et tidspunkt opleve at have stressede medarbejdere. Det vigtige er dog at få løst problemerne før de når at vokse sig større og brede sig.

Hos MINDCPH har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder af alle størrelser med at håndtere stress, nedbringe sygefraværet og forbedre produktiviteten og arbejdsglæden. Læs mere om vores arbejde nedenfor.   

Vi er der, når I har brug for det

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Bliv fri for stress med MINDCPH

Stress er en udfordring for virksomheder og organisationer af alle størrelser. For på den ene side er kroppens stressreaktion en helt naturlig reaktion i situationer hvor vi presses og skal præstere her og nu. Men omvendt kan langvarig og tiltagende stress have store negative konsekvenser for både vores fysiske og psykiske sundhed. Stress kan også komme til udtryk på mange forskellige måder.

For nogle vil stress vise sig som frustrationer eller vrede imens det for andre vil vise sig i form af udbrændthed. I værste fald kan stress både medvirke til eller skabe et dårligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen som langsomt men sikkert bidrager til et stigende antal sygemeldinger, opsigelser eller flere konflikter imellem enkelte medarbejdere eller hele afdelinger.

Men sådan behøver det ikke at være. Selvom alle virksomheder har perioder, hvor der skal løbes stærkt og præsteres, så behøver det ikke ske på bekostning af dine medarbejdere sundhed og trivsel.

Hos MINDCPH kan vi give nogle konkrete værktøjer og strategier til både medarbejderne og ledelsen, som kan bidrage til at reducere og modvirke stress hos medarbejderne. På den måde vil i både kunne forbedre trivslen, mindske sygefraværet og ikke mindst øge produktiviteten hos medarbejderne.

Hvorfor vælge os som din erhvervspsykolog?

Der findes i dag mange psykologer der arbejder specifikt med erhvervspsykologi, coaching og lederudvikling. Men der findes ikke mange, der arbejder på samme måde som vi gør.

Vi har fra starten valgt udelukkende at arbejde med metakognitiv terapi som behandlingsmetode.

Kernen i metakognitiv terapi er i modsætning til andre terapiformer at hjælpe den enkelte til at styre sin opmærksom og derigennem sin psykiske energi. I metakognitiv terapi fokuserer vi derfor ikke kun på at reducere specifikke symptomer, men i stedet at identificere og fjerne et specifikt opmærksomhedssyndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS)

CAS er blevet identificeret som den bagvedliggende årsag til al psykisk mistrivsel og lidelse. Dette inkluderer blandt andet stress, angst, depression, blot for at nævne nogle udbredte psykologiske udfordringer.

Når man arbejder med metakognitiv terapi, har vi ikke brug for at gå ind og grave i den enkelte persons barndom eller lignende for at de kan få det bedre.

I stedet fokuserer vores behandling på, hvad personen oplever i nuet og lærer dem, hvordan de skal håndtere de tanker, som holder dem tilbage fra at præstere. Fordelen ved denne form for terapi er, at den er meget konkret og derfor kan den også hurtigt omsættes til konkret handling, som kan ses og mærkes hos den enkelte.

Som metakognitive erhvervspsykologer er vi trænede i at spotte, hvordan psykologiske mekanismer kan spænde ben for medarbejderens, lederens eller hele virksomhedens arbejde. Vi har en fremadrettet og redskabsbaseret tilgang og en omfattende viden om psykens funktion.

Det betyder, at vi hurtigt kan give jer yderst konkret rådgivning omkring, hvad der skal gøres og hvilken indsats, der skal til for at reducere stress både hos den enkelte medarbejder og i jeres virksomhed som helhed.

Sundhedsforsikring

Hvis din virksomhed allerede har tegnet en sundhedsforsikring kan I få psykologbehandlinger enten helt eller delvist dækket, da vores psykologer er autoriserede psykologer

Få en skræddersyet aftale erhvervspsykologiske ydelser til jeres virksomhed

Vi ved af erfaring at alle virksomheder er forskellige, alle medarbejdere er forskellige og at en virksomheds behov af samme grund kan variere over tid.

Derfor tilbyder vi hos MIND CPH til byder et fleksibelt samarbejde, hvor I både kan få en aftale om løbende rådgivning eller en firmaaftale der dækker alle jeres behov. Vi tror ikke på listepriser, hvorfor vi altid skræddersyer vores aftaler til den enkelte virksomhed. Udover vores rådgivningsydelser tilbyder vi selvfølgelig også erhvervspsykologiske foredrag.

Kontakt os i dag og lad os lave en aftale, der passer til jeres virksomheds behov.

Mød vores psykologer

Du kan læse mere om psykologerne hos MIND CPH her. 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram