MIND your business

Erhvervspsykolog i København

 

Erhvervspsykolog

En moderne virksomheds trivsel afhænger i høj grad af, at medarbejderne trives; derfor investerer de virksomheder, der ønsker at være førende indenfor deres felt, i medarbejdernes mentale trivsel.

Dette giver såvel personlig og faglig udvikling og øger virksomhedens generelle sundhed og produktivitet samt skaber de bedste vilkår for bæredygtig langtidsholdbar vækst og stabilitet.

Hos MIND CPH bestræber vi os på at søge løsninger og ikke at grave i problemer. Derfor er et forløb hos os ikke drænende og kan snildt foregå før du tager på arbejde eller i frokostpausen. Vi tilbyder skånsomme men effektive redskaber, som kan hjælpe dig/jer her og nu.

Vi er centralt placeret på Bredgade 36, tæt på Marmorkirken og Kongens Nytorvs metrostationer. I er velkomne i vores rummelige lokaler i indre by og ellers kommer vi lige så gerne ud af huset og afholder forløb hos jer.

Hvis I har spørgsmål om, hvad erhvervspsykologer hos MIND CPH kan tilbyde lige netop jer, så er I meget velkomne til at ringe til os på 31 11 13 15 eller skrive til os på hello@mindcph.dk.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Mød psykologerne

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Mental sundhed i erhvervslivet

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi, og vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse.

Vi er specialister i at skabe et godt og udviklende psykisk arbejdsmiljø med de rette betingelser for, at I som virksomhed kan præstere og levere effektive resultater – uden stress og udbrændte medarbejdere.

Vi ved godt, hvor krævende det kan være at navigere og præstere i et moderne, evigt foranderligt og hektisk arbejdsmiljø, hvor travlhed og deadlines er en uundgåelig del af hverdagen. Vi giver jer konkrete værktøjer til at skabe et konstruktivt arbejdsmiljø, så I kan yde jeres bedste og samtidig trives mentalt.

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.

Erhvervspsykolog hos MIND CPH

MIND CPH’s psykologer er universitetsuddannede og har en bred faglig forståelse for det mentale liv og for livet som helhed. Vi kombinerer det bedste fra erhvervspsykologi med effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi. Med den psykologfaglige baggrund kan vi rådgive jer indenfor en erhvervsmæssig kontekst, og give jer redskaber til at øge jeres mentale trivsel og fleksibilitet i arbejdslivet.

Mental trivsel og evnen til at præstere er ikke hinandens modsætninger, og der er ingen grund til at gå på kompromis med dine ambitioner for at trives mentalt. Vi ved at mental trivsel er vigtigt, også i en presset hverdag. Den metakognitive tilgang arbejder netop med, hvordan I kan øge jeres mentale fleksibilitet og blive mere konstruktive og handlekraftige.

Hvad kan en metakognitiv erhvervspsykolog

Vi har god erfaring med den metakognitive tilgang indenfor det erhvervspsykologiske område. Det har vi fordi, at denne tilgang er fremadrettet og redskabsbaseret. Det betyder, at vi ikke dvæler over fortiden, men går direkte til sagens kerne og giver jer redskaber til at få kontrol over, hvor jeres opmærksomhed skal være. Gennem de metakognitive redskaber vil du/I lære at;

 

– Håndtere pres, deadlines og mange krav på en konstruktiv måde.

– Holde fri, når du har fri.

– Bevare overblikket og holde fokus på dét, du er i gang med, selv i pressede situationer.

– Stoppe overtænkning, bekymring og evige analyser,

– Få mere overskud og bedre søvn.

– Håndtere din præstationsangst

 

Vores hyggelige lokaler ligger i indre by i et smørhul mellem Østerbro, Hellerup og Frederiksberg. I er velkomne til at komme ind til os på Bredgade og ellers kommer vi lige så gerne ud til jer.

 

Hvis I har spørgsmål om erhvervspsykologer hos MIND CPH, kan I kontakte os på telefon 31 11 13 15 eller på mail Hello@mindcph.dk.

Erhvervspsykolog

En erhvervspsykolog kan f. eks. hjælpe når en leder eller en medarbejder eller en medarbejdergruppe mistrives af forskellige årsager.

En erhvervspsykolog kan også tilbyde uddannelse og coaching af ledere og medarbejder. 

Workshops & Foredrag

Vi tilbyder både foredrag, workshops og forløb. Det kan være et kort event eller et forløb. Vi kan være hos os i Bredgade eller hos jer.

Vi har et udvalgt sortiment af foredrag og workshops, og vi designer også events efter jeres ønsker og behov.

 

Ledelse & Selvledelse

Individuelle coachingforløb til ledere og nøglemedarbejdere i forhold til specifik udvikling og problemstillinger indenfor ledelse og selvledelse.

Vi tilbyder desuden high-performance coaching og executive coaching.

Fleksible løsninger

Virksomheder er forskellige, medarbejdere er forskellige og behovene kan desuden variere over tid.

Hos MIND CPH til byder vi et fleksibelt samarbejde, hvor I kan investere i en enkelt ydelse no strings attached eller I kan indgå et større trivsels- eller udviklingssamarbejde med os.

Vi har altid et udvalgt sortiment af kurser og individuelle forløb og vi tilbyder at specialdesigne forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi laver alt fra enkelte individuelle forløb, til jeres stresspolitik og til en total mental sundheds make-over for hele jeres virksomhed.

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

I er velkomne i vores rummelige lokaler i indre by og ellers kommer vi lige så gerne ud af huset og afholder forløb hos jer. Hvis I har spørgsmål om hvad erhvervspsykologer hos MIND CPH kan tilbyde lige netop jer, så er I meget velkomne til at ringe til os på 31 11 13 15 eller skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk