Coaching

Executive-, leder- og teamcoaching

Vil du opnå endnu bedre resultater i lederrollen? Hvad enten du ønsker personlig og professionel udvikling af dig selv, dit team eller virksomheden generelt, så har vi et team af erfarne coaches, der står klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bringe dig i mål med de udfordringer, du ønsker at adressere – eller de mål, du ønsker at forfølge.

Vi garanterer, at du med et coachingforløb hos os lærer, hvordan du mest effektivt kommer fra komplekse problemstillinger til implementering af løsninger, som kan omsættes til resultater. Du lærer at minimere den energi, du bruger på unødvendige tanker, analyser og grublerier og bliver trænet i metoder, der gør dig i stand til at handle og skabe effektive resultater på højt niveau.

Med et coachingforløb hos MIND CPH får du:

  • Et klart, nuanceret og opnåeligt fokus på dine mål
  • Øget performance, viljestyrke og motivation
  • Optimeret præstations- og beslutningsevne under pres
  • Erstattet begrænsende overbevisninger og forstyrrende tanker med forbedret evne til at eksekvere fokuseret, målrettet og på højt niveau

 Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om vores skræddersyede coachingforløb. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. 

 

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk