Coaching

Coaching

Executive-, leder- og teamcoaching

Vil du opnå endnu bedre resultater i lederrollen? Hvad enten du ønsker personlig og professionel udvikling af dig selv, dit team eller virksomheden generelt, så har vi et team af erfarne coaches, der står klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bringe dig i mål med de udfordringer, du ønsker at adressere – eller de mål, du ønsker at forfølge.

Mød psykologerne

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Mød psykologerne

Vi garanterer, at du med et coachingforløb hos os lærer, hvordan du mest effektivt kommer fra komplekse problemstillinger til implementering af løsninger, som kan omsættes til resultater. Du lærer at minimere den energi, du bruger på unødvendige tanker, analyser og grublerier og bliver trænet i metoder, der gør dig i stand til at handle og skabe effektive resultater på højt niveau.

 

Med et coachingforløb hos MIND CPH får du:

  • Et klart, nuanceret og opnåeligt fokus på dine mål

  • Øget performance, viljestyrke og motivation
  • Optimeret præstations- og beslutningsevne under pres
  • Erstattet begrænsende overbevisninger og forstyrrende tanker med forbedret evne til at eksekvere fokuseret, målrettet og på højt niveau

 Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om vores skræddersyede coachingforløb. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. 

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores erhvervspsykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram