MIND your business

– Erhvervsløsninger hos MIND CPH

En moderne virksomheds trivsel afhænger i høj grad af, at medarbejderne trives; derfor investerer de virksomheder, der ønsker at være førende indenfor deres felt, i medarbejdernes mentale sundhed og trivsel.

Dette giver såvel personlig og faglig udvikling og øger virksomhedens generelle sundhed og produktivitet samt skaber de bedste vilkår for bæredygtig langtidsholdbar vækst og stabilitet.

MIND CPH udbyder specialiserede erhvervspsykologiske ydelser, foredrag, kurser, workshops og uddannelsesforløb samt firmaaftaler med bl.a. forløb til ledelse og medarbejdere.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Mental sundhed i erhvervslivet

 

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med de mest effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi.

Vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse. 

Mental sundhed i erhvervslivet

Vi er specialister i at skabe mental sundhed og trivsel og at hjælpe virksomheder med at blive førende i at kombinere trivsel og et ambitiøst og udviklende arbejdsmiljø. Vi hjælper din virksomhed til at skabe de bedste betingelser for, at I som virksomhed kan præstere og levere effektive resultater – uden stress og udbrændte medarbejdere.

Vi ved godt, hvor krævende det kan være at navigere og præstere i et moderne, evigt foranderligt og hektisk arbejdsmiljø, hvor travlhed og deadlines er en uundgåelig del af hverdagen. Vi giver jer konkrete værktøjer til at skabe et konstruktivt arbejdsmiljø, så I kan yde jeres bedste og samtidig trives mentalt.

Erhvervspsykolog

En erhvervspsykolog kan fx hjælpe når en medarbejder eller en medarbejdergruppe mistrives af forskellige årsager.

En erhvervspsykolog kan også tilbyde uddannelse og coaching af ledere og medarbejder. 

Workshops & Foredrag

Vi tilbyder både foredrag, workshops og forløb. Det kan være et kort event eller et forløb. Vi kan være hos i Bredgade eller hos jer.

Vi har et udvalgt sortiment af foredrag og workshops, og vi designer også events efter jeres ønsker og behov.

 

Ledelse & Selvledelse

Individuelle coachingforløb til ledere og nøglemedarbejdere i forhold til specifik udvikling og problemstillinger indenfor ledelse og selvledelse.

Vi tilbyder desuden high-performance coaching og executive coaching.

Fleksible løsninger

Virksomheder er forskellige, medarbejdere er forskellige og behovene kan desuden variere over tid. 

Hos MIND CPH til byder vi et fleksibelt samarbejde, hvor I kan investere i en enkelt ydelse no strings attached eller I kan indgå et større trivsels- eller udviklingssamarbejde med os.

Vi har altid et udvalgt sortiment af kurser og individuelle forløb og vi tilbyder at specialdesigne forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi laver alt fra enkelte individuelle forløb, til jeres stresspolitik og til en total mental sundheds make-over for hele jeres virksomhed.

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk