MIND your business

MIND your business
– Erhvervsløsninger hos MIND CPH

En moderne virksomheds trivsel afhænger i høj grad af, at medarbejderne trives; derfor investerer de virksomheder, der ønsker at være førende indenfor deres felt, i medarbejdernes mentale sundhed og trivsel.

Dette giver såvel personlig og faglig udvikling og øger virksomhedens generelle sundhed og produktivitet samt skaber de bedste vilkår for bæredygtig langtidsholdbar vækst og stabilitet.

MIND CPH udbyder specialiserede erhvervspsykologiske ydelser, foredrag, kurser, workshops og uddannelsesforløb samt firmaaftaler med bl.a. forløb til ledelse og medarbejdere.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Mental sundhed i erhvervslivet

 

Hos MIND CPH kombinerer vi det bedste fra erhvervspsykologi med de mest effektive evidensbaserede redskaber fra den kliniske psykologi.

Vi tilbyder håndplukkede erhvervsforløb til din virksomhed, uagtet størrelse. 

Mental sundhed i erhvervslivet

Vi er specialister i at skabe mental sundhed og trivsel og at hjælpe virksomheder med at blive førende i at kombinere trivsel og et ambitiøst og udviklende arbejdsmiljø. Vi hjælper din virksomhed til at skabe de bedste betingelser for, at I som virksomhed kan præstere og levere effektive resultater – uden stress og udbrændte medarbejdere.

Vi ved godt, hvor krævende det kan være at navigere og præstere i et moderne, evigt foranderligt og hektisk arbejdsmiljø, hvor travlhed og deadlines er en uundgåelig del af hverdagen. Vi giver jer konkrete værktøjer til at skabe et konstruktivt arbejdsmiljø, så I kan yde jeres bedste og samtidig trives mentalt.

Erhvervspsykolog

En erhvervspsykolog kan fx hjælpe når en medarbejder eller en medarbejdergruppe mistrives af forskellige årsager.

En erhvervspsykolog kan også tilbyde uddannelse og coaching af ledere og medarbejder.

Workshops & Foredrag

Vi tilbyder både foredrag, workshops og forløb. Det kan være et kort event eller et forløb. Vi kan være hos i Bredgade eller hos jer.

Vi har et udvalgt sortiment af foredrag og workshops, og vi designer også events efter jeres ønsker og behov.

Ledelse & Selvledelse

Individuelle coachingforløb til ledere og nøglemedarbejdere i forhold til specifik udvikling og problemstillinger indenfor ledelse og selvledelse.

Vi tilbyder desuden high-performance coaching og executive coaching.

Fleksible løsninger

Virksomheder er forskellige, medarbejdere er forskellige og behovene kan desuden variere over tid. 

Hos MIND CPH til byder vi et fleksibelt samarbejde, hvor I kan investere i en enkelt ydelse no strings attached eller I kan indgå et større trivsels- eller udviklingssamarbejde med os.

Vi har altid et udvalgt sortiment af kurser og individuelle forløb og vi tilbyder at specialdesigne forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi laver alt fra enkelte individuelle forløb, til jeres stresspolitik og til en total mental sundheds make-over for hele jeres virksomhed.

Firmaaftale

Hos MIND CPH kan du lave en firmaaftale.

Som en del af en samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse.

Vi har tavshedspligt, hvilket vil sige, at vi ikke drøfter enkelte sager når en medarbejder er i forløb hos os, men vi bistår gerne i forhold til rådgivning og vejledning i forhold til hvilken hjælp vil være mest gavnlig i de forskellige tilfælde.  

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram