/

Michael Baastrup Portz

Autoriseret psykolog, Cand. Psych. Aut & konsulent

Jeg specialiserer mig i metakognitiv terapi, da forskningen viser, at det er en meget effektiv terapiform - og så er metoden utrolig nænsom.

I metakognitiv terapi dvæler vi ikke ved de svære ting, men fokuserer i stedet på, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig fri, så du kan vende tilbage til det liv du ønsker. Du behøver hermed ikke at gennemleve de svære situationer igen og igen og gå fra sessionerne drænet for energi. Tværtimod vil du erfare, hvordan du med metakognitiv terapi ikke kun får det bedre undervejs, men også forlader vores møder med fornyet energi, håb og mod på forandring.

Hos mig træder du ind i et rum der er baseret på nysgerrighed, ro og åbenhed. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg, og hermed ikke er bange for, at sætte ord på svære, skamfulde eller udfordrende tanker og følelser. Min tilgang til mennesker er, at vi alle er forskellige og at vi alle har en plads. Uanset hvem du er, hvor du er fra eller hvad du kæmper med, så møder jeg dig ligeværdigt og respektfuldt. Jeg vil også udfordre dig, når det kræves - dette for at sikre fremgang i dit forløb. Det vigtigste for mig er, at du når i mål med dine ønsker for terapien.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg hjælper dig ud af dine uhensigtsmæssige strategier såsom bekymringer, grublerier og trusselsmonitorering. Jeg giver dig redskaberne til at få brudt med tilbagevendende negative tanker, som gør dig trist, bange eller handlingslammet.
Jeg hjælper også par, der oplever negative mønstre udløst af f.eks. utroskab, andre tillidsbrud, manglende uhensigtsmæssig kommunikation, fastlåshed eller andre udfordringer, der kan gøre parforholdet svært at trives i.
Jeg har særlig ekspertise i behandling af depression, stress, angstlidelser og OCD, samt lavt selvværd, jalousi og vredesproblematikker.
Du vil få hjælp til at udvikle nye og sundere strategier, der matcher dine mål i livet og som hjælper dig til at tackle udfordringer i fremtiden.
Hos mig kan du arbejde 1:1, eller som par.

Jeg er psykolog fordi menneskers historie og liv altid har interesseret mig. At lytte til og forstå din historie er min primære opgave og jeg hjælper dig med at identificere de mulige løsninger der er på dine udfordringer. Mit arbejde giver mig således mulighed for at udvikle denne interesse og gøre den til mit håndværk.


Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og sidenhen autoriseret som psykolog ved psykolognævnet. Under min uddannelse modtog jeg et Gender Certificate, som tildeles psykologer med særlig viden indenfor køn, krop og seksualitet. Derudover specialiserer jeg mig i metakognitiv terapi, som jeg er level 1 certificeret i ved Manchester Institute. Til august 2023 påbegynder jeg level 2 certificeringen i metakognitiv terapi.

Jeg har tidligere arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet med individuel- og gruppeterapi, undervisning og supervision.

Terapi, coaching og parterapi
En individuel session hos mig koster dkr. 1500, coaching dkr. 1875 og par-session dkr. 2250.

Et forløb varer typisk 6-12 sessioner.

Jeg tilbyder terapi på dansk og engelsk. Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online. Jeg er autoriseret psykolog, så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger (Kontakt dog altid dit forsikringsselskab først.) Sygeforsikringen danmark yder tilskud til behandling hos autoriseret psykolog.

Supervision
Jeg tilbyder supervision og undervisning af psykologer, læger og andre faggrupper. Ønsker du supervision i metakognitiv terapi er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har både individuel supervision og supervisionsgrupper målrettet autorisation.

Kursus, workshops & foredrag
Jeg afholder foredrag, kurser og workshops i metakognitiv terapi og mental sundhed. . Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for foredrag, kursus eller workshops.

Erhvervsløsninger

Jeg tilbyder individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder, offentlige institutioner, ledelsesgrupper, og HR-personale. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for en skræddersyet erhvervsløsning.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down