Metakognitiv terapi til mænd

Har du også svært ved at tale med andre om dine problemer?

Fortæller du tit dig selv, at det nok skal gå, og lader som om, du har det fint, selvom du godt kan mærke, at bekymringerne ikke forsvinder af den grund?

Undersøgelser fra Forum for mænds sundhed viser, at mænd generelt er dårlige til at tale om deres fysiske og psykiske problemer. Mænd har i stedet en tendens til at trække sig og gruble over, hvorvidt deres bekymringer er reelle og vigtige nok. Hvilket på sigt kan føre til:

•    Øget risiko for stress, angst eller depression.

•    Mindre overskud og energi i hverdagen til at klare både job og familie.

•    Forringet humør, nattesøvn og øget negative tankemønstre.

•    Mindsket selvværd.

•    Øget risiko for at udvikle suicidale tanker.

Kan du genkende nogle af de ovenstående punkter? Så ved du sikkert også, at de negative tanker ikke bare går væk af sig selv, men i stedet kræver, at du får gjort noget ved dem.

 

Hos MIND CPH har vi god erfaring med metakognitiv terapi til mænd

Metakognitiv terapi er en effektiv behandlingsform, der har vist sig at være særdeles effektiv til mænd. Vi arbejder specifikt med de uhensigtsmæssige tankeprocesser, der fører til og vedligeholder psykisk lidelse. Vi forholder os til nuet og vi kigger fremad. Vi graver ikke i din barndom eller dvæler ved din fortid. Vi koger heller ikke suppe på dine følelser, og du behøver ikke en dybere selvindsigt for at få det bedre. Tværtimod – Vi hjælper dig med at flytte fokus fra dit indre liv til de ydre realiteter via konstruktive handlemuligheder fremfor grublerier og bekymringer.

Du lærer at genvinde kontrol over dine tankeprocesser, og du lærer at forholde dig på en ny måde til dine tanker og følelser. Vi giver dig præcis de værktøjer, du skal bruge til at tage kontrol over bekymringerne, grublerierne og de negative tanker.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 og høre mere om vores forløb til mænd. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Vi svarer altid samme dag og kan som regel tilbyde dig en tid inden for et par dage.

Vi har haft hundredevis af glade og tilfredse klienter gennem klinikken. Nogle af dem har været så venlige at dele deres oplevelse, så du kan se, hvordan vi kan hjælpe  -->

 

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før – Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer."

 

Jane, 48 år, gruppeforløb og indivisuel terapi mod stress

"I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig."

 

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!"

 

Sanne, 54 år, deltager på gruppeforløb

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores Psykologer

Vores psykologer er universitets uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er gratis og uforpligtende.

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Hvis du er i god tid, kan vi varmt anbefale en kop kaffe hos Original Coffee, som ligger lige ved indgangen til vores klinik.

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager altid afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi skræddersyr dit terapiforløb, indfanger netop din problemstilling og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk