Kom tættere på et liv uden bekymringer, grublerier og stress

Du kan sagtens have en hektisk hverdag, et travlt familieliv og en krævende karriere uden, at det nødvendigvis fører til psykisk stress.

Hvis du har stress, så har du som regel også bekymringer, grublerier og angst.

Tit er tilstanden så invaderende og handlingslammende, at den føles umulig at komme ud af. Du kan have svært ved at finde ro, tendens til at miste overblikket og bliver let irritabel eller er grådlabil.

Rådet er [desværre!] tit:

“Du har brug for hvile, hvile og hvile – Stress er jo en farlig tilstand!”

Velment råd, javel, men i praksis forholder det sig sådan, at det er så godt som umuligt at finde ro, når tanker og spekulationer banker afsted i hovedet. Man bliver ovenikøbet angst eller utilpas over, at man overhovedet har det sådan.

Det kan tage måneder og år at overvinde stress ved at forsøge at hvile det væk.

Men sådan behøves det ikke at være.

Der findes ny og effektiv behandling af stress, angst og depression. En behandling, der ikke indebærer medicinsk indgreb eller, at du skal vinke farvel til alt indhold i dit liv. En behandling, der istedet opfordrer dig til at holde fast i dine vante aktiviteter, som en integreret del af behandlingen.

Behandlingen er baseret på metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er en evidensbaseret psykologisk behandlingsmetode, som bygger på nyeste viden og forskning  inden for stress, angst og depression.

Din email er 100% tryg hos os. Vi giver den ikke videre og vi deler den aldrig med andre.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.

Vores psykologer

Alle MIND CPHs dygtige psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk