Personlig udvikling

Personlig udvikling

Hos MIND CPH tilbyder vi også personlig udvikling og hjælper dig til at leve det liv, du gerne vil. Kæmper du eksempelvis med et lavt selvværd, for lidt tro på dig selv, eller er du plaget af mindreværdskomplekser og alt for mange tanker om, hvad andre tænker om dig – så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder både individuelle forløb og gruppeforløb. Vi har også god erfaring med individuel terapi online. Du kan læse mere om, hvordan online psykolog fungerer her.

Personlig udvikling er noget alle mennesker kan have gavn af. Personlig udvikling handler om at vælge at blive en bedre udgave af sig selv og eksempelvis slippe uhensigtsmæssige bekymringer, overtænkning, jalousi og negative tanker om sig selv – og andre.

Personlig udvikling i MIND CPH handler kort fortalt om at vi hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og rummelige klinik på Bredgade 36B, 2.th, 1260 København K.

Bliv en bedre udgave af dig selv med metakognitiv terapi

I terapien arbejder vi bl.a. med, at du kan blive bedre til at træffe de beslutninger, som du gerne vil – men har svært ved. Så drømmer du om at komme igang med at træne og leve sundt, eller at blive en bedre forælder, partner eller kollega så kan vi give dig et mentalt boost og øge din mentale trivsel, sådan at du endelig kan få overholdt dine aftaler med dig selv og foretage de nødvendige handlinger og adfærdsændringer.

Vi hjælper dig helt konkret til: 

  • at blive dine overspringshandlinger kvit
  • at blive mere fokuseret, nærværende og beslutningsdygtig
  • at opnå de resultater, du ønsker

Du kan forbedre dine præstationer med Metakognitiv terapi

Vi tilbyder skræddersyet individuel coaching, der målrettet hjælper dig til at øge din performance. Vores coaching er baseret på metakognitiv terapi, hvor du lærer effektiv selvledelse, øger din viljestyrke og motivation, optimerer din præstationsevne og du lærer at forhindre forstyrrende tanker i at få overtaget, så du kan handle mere fokuseret og målrettet.

Hos MIND CPH er vi specialiseret erhvervspsykologer og kan tilbyde metakognitive erhvervsforløb til din virksomhed. Du kan læse mere om vores erhvervsløsninger her.

Læs mere om coaching hos MIND CPH.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH

Hos MIND CPH har vi specialiseret os i metakognitiv terapi. Vi tilbyder både behandling og forebyggelse af både svære og lettere psykiske lidelser.

Vi bruger også metakognitiv terapi til behandling af andre problemstillinger som fx jalousi, lavt selvværd, parforholdsproblemer og behandling af nyere lidelser som f.eks. orthoreksi og dysmorfofobi.

Metakognitiv terapi kan desuden med fordel anvendes til at forbedre mental sundhed og har konkrete og effektive værkstøjer til at slippe overtænkning og øge dit nærvær og din livsglæde.

Vi tilbyder både individuel terapi, coaching og gruppeterapi. Vi tilbyder også fleksible løsninger til erhvervslivet.

Hvad kan et metakognitivt forløb?

Du får specifik indsigt i de mekanismer, der vedligeholder dine symptomer og dit ubehag, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.

Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine tankeprocesser og lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.

Du lærer, at håndtere negative følelser og tanker på en hensigtsmæssig måde.

Du lærer at slippe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.

Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer, men du lærer hvordan du ikke behøver at bukke under for dem.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15, hvis du ønsker metakognitiv terapi eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram